Hur kommer detta sluta?

Jag orkar inte! Jag vill sova bort denna kväll!

Det har varit en sjukt lång dag på jobbet, riktigt mycke att göra. Det va kul att jobba, och det flöt på bra, men jag är helt slut i hela kroppen. Och träningsvärk på det också, och en jävla huvudvärk på det, och jag är hungrig men har inte orkat handla..
Jag har extrema problem. Hur ska detta gå egentligen ?
Jag undrar då det..  Haha.

Nej, jag ska nu färga håret, ta ett långt och varmt bad och sen ska jag bara bestämma mig att bli på sådant extremt fest humör, det ska jag verkligen! Sådeså!

Jag önskar er en riktigt härlig lördagskväll!
Och så hörs vi imorgon. Ni tänker väl inte missa topplistan? Nej, jag tänkte la då det. =)

Puss och Kram
/Fiie

Ben and Jerrys och Brolle = Kärlek!

Jag vet, jag är riktigt seg i utvecklingen. Men det finns en anledning.
Jag har valt av speciella skäl att hålla mig till fruktsallad och mörk choklad. Men ikväll blev jag så förbannat sugen på att sörja ner mig i en Ben and Jerrys, och som den choklad älskare jag är så blev det såklart Chocolate Fudge Brownie. Ja, ångesten över att ätit en skål med fryst grädde och choklad det får jag leva med denna kväll. Jag föll pladask, det är beroendeframkallande, och jag tänker göra mitt bästa för att återgå till kiwi och nötter på fredagskvällarna. Men nu har jag gjort det iaf, jag har ätit det som är mer än bara glass, och min dom är syndigt gott! Tyvärr blir det nog inte den sista..

Så, från en närvarande kärlek till en fantasi kärlek. Brolle, den stora drömmen. Det finns ingen i hela världen som kan mäta sig med den karln. När han öppnar dom där sexiga läpparna och säger hej, när han tar en ton. Gåshud och tårar i ögonen är bara förnamnet på min rekation.. Jag minns för några år sedan när han besökte Kramfors under Stadsfesten. Jag minns hur jag sprang med mammas dyra stövlar och trängdes med ett ex antal andra tjejer och bara skrek. Men för mig var det annorlunda. Jag är blev helt, jag menar på riktigt totalt nerkärad. Jag kommer aldrig släppa taget om att en dag få vakna upp bredvid Brolle, och att en dag få veta hur dom där läpparna smakar och hans ljuva stämma, den där norrländskan som är den absolut sexigaste dialekten som någonsin kommer existera i min värld låter.. Om det så är det sista jag gör innan jag dör, ( och hellst inom det närmaste 3 åren medans jag fortfarande är ung och snygg ) så ska jag göra det. Eller ja, iaf en gång till få träffa honom och på riktigt framföra min kärlek.. En blick, sen är han mig. Då kan Elin Lanto hitta någon annan!
Och skulle Markus Fagervall råka vara där så vore det inte fy skam det heller..

Hata mig för detta, eller bara stötta mig i min dröm om kärleken!
Jag ger mig ju aldrig fören jag får det jag vill ha. Såäre!

Så nu ska jag gotta ner mig i de sista av glassen och drömma mig bort till norrbortens snöiga landskap och en naken Brolle!

/ Fiie

Tre P:n - Tre dagar = En helg!

Hej och hallå!
Då blev det en efterlängtad fredag och helg. Jag behöver verkligen lite vila nu, men och andra sidan så är det lite jobbigt med helg, för det brukar alltid sluta med ångest på söndagskvällen ändå. Men jag kämpar med det!

Helgen blir fylld av roliga, (tråkiga) och uppfriskande aktiviteter.
Tre P:n P = Party, Paus och Plugg.
Jag började fredagen med träning, ett grymt tufft biceps/triceps och axlar pass. Även mage blev det. Konditionen fick vi hoppa över tyvärr, fanns ingen tid. Men jag ska ut på en 30 minuters powerwalk senare, så då tar jag igen det.
Sen tänkte jag ta en lugn hemma kväll med mig själv och en bra bok framför Let´s Dance.
Party imorgon efter jobbet. Jag ser framemot att se vad alkoholen ska göra med mig denna gång, haha.
Pluggandet kommer man aldrig ifrån, inte ens på en söndag. Så jag får ägna tiden till att studera pyskologi och svenska.

Jag ska även hinna med att tvätta, städa, betala räkningar och sooooooova! Och träna såklart.
Det är en vanlig helg med andra ord, eller lite ovanlig blir det med tanke på mitt otroligt positiva humör. =) Men det beror nog bara på den gudmoligt härliga vårsolen som strålar idag. Ut med everstjackan och in med skinnjackan! Yeah!

Nu ska jag passa på att schemalägga veckorna framöver. Har för mycket i huvudet, så det behövs ett skriftligt scehma för detta! Sen ska jag tvätta, springa ner på stan och köpa mig en kalender, kolla på en kamera och handla mat.

Det är full rulle i mitt liv, men det är precis så jag vill ha det. Snart kommer plåtningar och businnesmöten och jag är uppe i blondinbellas vardag, ( eller inte alls! ) Haha.

Ha en fortsatt trevlig helg och sköt om er.
Puss / Fiie

MoDo Hockey är dom (bästa) - vad händer? ( med mig egentligen )

Alltså, jag fattar inte. När blev jag en sådan hockeytok? Ikväll typ. Haha. Jag går nästan aldrig på hockye, men nu får det bli ändring på det. Det är ju faktiskt riktigt givande må jag säga. Eller hur Ellan-pellan min?

Tyvärr blev det förlust, men vad hade jag/vi väntat oss egentligen? Jag hängde med i Frölunda klacken ett tag, men när modo tog ledningen så var jag tvungen att klippa göteborgsbandet och skrika som den norrlänning jag faktiskt är.
Modo i mitt hjärta, (tyvärr). Nej, men seriöst. Det var en sjukt rolig kväll, det säger jag inget ont om.
Och det finns positiva saker med att gå på hockey, även om laget förlorar. Killar, killar och killar.. Jag sollade bland alla  godbitar som jag kom över, och det fanns en hel del att bita i kan jag lova. Men Frida, nummer ett var ju ändå livvakten för maskoten, eller hur? ;)  Nu jag är nu helt slut efter denna långa torsdag. Så det blir att tvätta facet och sedan tok sova hela natten! Ser verkligen framemot sömn, och sedan morgondagen med lunch på stan. Riktigt mysigt! =)

Så nu stänger jag igen för kvällen och önskar alla en riktigt godnatt och en godmorgon på en gång!(för er som läser fredag)

Puss och Kram, mina hjärtebarn!
/Fiie - Goes otroligt mycke kär i Dig.

Epokprov och Hockey!

Helloj!
Det är min torsdag det. Provet gick la sådär,det var lite konstigt prov tycker jag. Men jag klarar nog ett VG iaf, hoppas jag.
Det var en rolig skoldag annars, bara träning och prov. Flippade ur lite under lektionen och blev arg, men ja. Mitt humör är lite så ibland.

Just nu sitter jag och Frida hemma hos henne. Har ätit mat, och kladdkaka. Mummsigt värre! Min Ellan är världens bästa ibland. Haha. Vi ska ju som sagt på hockey. Min andra modo - frölunda match! Jag borde egentligen vara en riktig modoit, men så är det inte alls. Jag har aldrig riktigt hejjat på modo, men just nu känner jag att jag nästan måste det. Fast jag kommer sitta på frölunda sidan så är det nog när MoDo gör mål ( om det nu ens kommer hända ) som jag tjoar till där. Haha. Men för min del är det nog bara en sak som kommer intressera mig under kvällen, och det är om någon snygg kille svischar förbi. ( spanade nämligen in nr 7 förra matchen i swedbank, så nu hoppas jag han spelar ikväll! )

Nej nu måste vi bege oss tillbaka till staden och scandinavium. Måste ju värma upp stämmbanden lite innan matchen ^^
Vi hörs ikväll, om jag orkar. :)

Peace and Love and sjuuuuuuuukt mycke ...

/ Fiie ( goes hockeylover)

Jag ser ljuset i tunneln!

Hallå hallå!
Plugg, plugg och plugg! Stress, stress och stress!
En lång dag har det varit, och än den inte slut.. :/ Men nu har jag tagit mig ett varmt bad för jag frös som en isbit när jag kom hem. Och kokat té, så nu ska jag plugga det sista innan provet imorn också!
Krönikan är äntligen klar! Jag är super nöjd och kommer lägga upp den här inom kort! :) Så nu håller vi tummarna för att läraren gillar den lika skarpt som jag, med det tvivlar jag inte en sekund på! ( jag slickar smörad röv, för att citera lilla skiten på skolan ) Haha!

Helgen närmar sig också! Imorgon är de hockey som gäller, Modo - Frölunda! Och Modo kommer torska stort känner jag på mig :/ Men sedan är det helg. En hel helg med roliga saker inplanerade. Vila är nummer ett, sedan tänkte jag ta en krogrunda också. Jobba lite och sedan återgå till verklighetens studier.

Bara 5 veckor kvar sedan till jag far ( åker ) hem. Jag längtar så jag bir tårögd! =)

Men det är ändå mer än 1 månad dig, så jag får hålla ut!
Nu kör jag ett race med medeltiden och renässansens roliga idéer. Haha.

Puss och Kram
/Fiie

Jag tänker tillbaks!

Hallå hallå.
Det är tisdag, en riktigt seg dag!
Det enda med denna dagen är att den gått fort och att jag snart får sova.. men mer än så är det inte.
Redovisningen idag gick ju åt helvete. Vi var den enda gruppen som tänk göra i powerpoint, men tror ni datahelvetet fungerade eller? Nej. Så det blev en kass redovinsing.. men skit samma. Det var nog ingen som lyssnade ändå.. haha.

Nu är jag iaf hemma. Dagens middag består av färdig svampsoppa, vanilj youghurt och mörkt choklad. Nyttigt? Nej. Mättande? Ja. Haha..
Nej, jag ska faktiskt koka mig té som vanlig och sedan begraver jag mig återigen i skolböcker, imorgon är det prov och på torsdag är det prov. Plugga är livet just nu.

Ja, men hur den än är, hur mycket plugg och annat jag har att göra så är det bara en enda sak som jag kan tänka på nu.
Och det är dåtiden. Jag blir helt ärligt tokig på att sitta här, och bara fundera över hur allting varit för mig innan jag flyttade ner hit.. Jag fick en låt idag Jeff - Jag tänker tillbaks. Det är en låt som spelades oavbrutet för några år sedan, och nu väckte den sjukt mycke minnen igen. Jag lyssnade endas på sådan B-rap av svenska ungdommar när jag var 15, och jag kan ibland sakna det.. För det är sjukt bra texter dom skriver.
Jag kommer nog alltid dras med att tänka på det, och det är jag säkert inte ensam om heller.
Men jag måste erkänna, ibland vore det skönt att bara slippa tänka på varken dåtid eller framtiden och bara fokusera på det liv jag lever just nu. Kommer det bli annorlunda någongång tror ni, eller kommer jag alltid stanna upp imellanåt och fundera?

Det märker vi. Nu återgår jag iaf till den verklighet som existerar just nu, justde. Plugget!

Solong!
/ Fiie

Jag slaktar den!

Jag sitter här, varenda kväll och intalar mig själv samma sak.
Jag behöver inte dig längre!

Men tror ni på det där på allvar eller? Då är ni riktigt dumma!
Jag behöver dig visst!

Men inte på det sättet. Nej nej. Jag är över allt det där med kärlek..
Nej, kanske inte.. eller Jo. Lite.
Nej, men ärligt talat så blir jag tokig.
Sjukt less på detta nu, jag känner bara för att kapa bort den där delen av min själv som äger känslorna.
Hur behöver jag dig då?

Jag gick vidare, jag gjorde det jag skulle, jag levde mitt liv.
Jag slutade att bara beroende, jag slutade att tänka och sakna dig.
Jag slutade att ringa, Jag slutade att bry mig.
Jag suckar inte längre efter din kropp.
Jag vill inte ha din famn när jag är ledsen.
Jag behöver inte dig längre!

Men vet du vad?
Jag slutade aldrig att älska dig.
Du var en del av min själ, du var en del av mig.
Du fastlimmad på mitt hjärta som en igel.
Just like a tattoo, you know. Remember?
Jag behöver känslan av dig.
Jag behöver tanken och vetskapen om din existens.
Jag behöver inte behöva dig.
Jag behöver bara inte vilja sluta behöva dig.

Men nu, nu är jag sjukt less på detta hoppande mellan känslorna.
Varför kan det aldrig stilla sig och bli lugnt inombords?
Från en dag till en annan, bara sådär.
Jag saknar dig. Nej, jag hatar dig. Jag älskar dig. Men nej, jag behöver inte din sympati för att överleva.

Frågan jag ställer mig själv : Kommer jag någonsin att lugna behovet av dig?
Kan jag lämna den platsen där du låg i min säng tom, för att sedan låta någon som förtjänar den värma mig?
Kan du svara på det? Min prins, som älskade mig ovillkorligt dag som natt? Kan du svara på det, min bebis?


Jag lämnar mina obesvarade frågor till ödet och framtiden.
Jag låter dig avgöra.
Jag har en enda uppgift. Att sluta sakna och att börja trivas med mig själv.
Jag har ett uppdrag att slutföra. Jag ska vinna den här striden.

Irritationen stiger, för jag är riktigt less på att sakna, att tänka på en enda person istället för mig själv, jag är urtrött på att dela mitt hjärta med någon som inte längre är värd den kärleken. Olycklig kärlek? Nej, det är ömsesidigt, det vet jag.
Men det borde inte få existera, den där förbannade idiot känslan av ensamhet och förtvivlan.

Jag slaktar den!
Sådeså. Adjö!




Inte utan dig vid min sida.

Nej!Nej!Nej!
Det är är inte roligt längre.
Kom tillbaka, din förbannade jävla svinhög till människa.
Men jag saknar dig så.
Jag klara inte mer.
Helt ärligt. Jag ger upp.

Jag lägger mig ner på marken.
Förvänta dig aldrig att jag reser mig igen.
För jag ger upp.
Mitt hjärta slutade slå.
Luften jag behöver för att orka andas.
Varenda muskel i kroppen slutade fungera.
Hjärnan slutade tänka.
Inte ens på dig.

Jag behöver dig för att överleva.
För att orka kämpa varenda dag.
För att stå ut med smärtan.

Jag behöver dig för att inte dö.
För utan dig, då dör jag.

Jag vill inte bara ensam, villintevillintevillinte!!!
Kom tillbaka, jag klarar det inte utan dig.

Jag är förlorad utan dig vid min sida.

Helt och totalt förlorad!

Övning ger färdighet!


Är det någon av mina underbara läsar som spelade, eller kanske fortfarande spelar Melker? Ni vet den där älgen som man skulle springa med och klara olika banor? Samla skatter och akta sig för farliga svampar? Iaf, jag kommer ihåg det ( kanske för att det fortfarande spelas av Emilia hemma ). Det var nog ett av de roligaste spelen jag visste som liten, och den där helge - liknande älgen är ju så söt!  Ja, iaf. Jag kom bara att tänka på det.. och så kom jag att tänka på att det är sådan spel, där man får lära sig riktiga saker som borde domminera istället för CS, WOW etc..

Nej, det var bara en avsitckare.
Hörrni, det är Måndag. Oskarsgalan var i natt. Jag såg ingenting, men det finns tidningar och radio, så jag sörjer inte.
Och det är plugg måndag, ångest måndag och tränings måndag.. Det är måndag helt enkelt!

Just nu befinner jag mig i en tom datasal på skolan och arbetar på redovisningen i Svenska B imorgon och min krönika i Svenska C. Mycke på gång nu. Prov onsadag och torsdag, måste plugga!
Men övning ger färdighet, right? Ju mer jag pluggar desto mer kan jag njuta om 10 år med min utbildning och riktigt feta plånbok! ;) bankerna kommer älska mig då. Haha!

Godmorgon och Goddag på er för övrigt :)
Jag borde säga godnatt kanske på en gång, (?) men jag tror nog jag kommer slänga in ett till inlägg ikväll,(!) för än har jag inte upptäck något riktigt spännande, men det kommer. Det är jag säker på.

Så, stay cool för upptadering!
Puss / Fiie

Topplistan 22/2 - 09

Jajjemen. Då var det slutet på en ny vecka och topplistan rullar varm, som vanligt.
Denna vecka toppar jag någonting så härligt som ... 5 positiva saker/egenskaper/fördelar med att vara tjej/kvinna!
Spännande. Läs och njut, hissa eller dissa. Du bestämmer själv, håller du med eller inte?

  1. Kläder, kläder och kläder. Det finns så mycket mer att välja på som kvinna än man. Det är vi som får shoppingen att gå runt. Sminkad eller inte, kortkort eller jeans, tunika eller mjukisbyxor. You name it!
  2. Dom kvinnliga formerna. " Hej portvakt, jag är bara 17 men jag har scyssta tuttar, är det okej? " Självklart!
  3. En gång i veckan, varje månad året om, då finns det en ursäkt för oss att skrika, svära och hata allt vad livet heter. Och alla måste älska oss lika mycket ändå. Det är det goda med att vara tjej! PMS is the shit!
  4. Vi får alltid ett ligg med oss hem från krogen. Det är inte killar som raggar, det är vi brudar!
  5. Mister man en, så står det tusen åter. Solla bland alla godingar..

Såklart finns det en hel del negativa sidor med att vara tjej. Dom kommer nästa vecka, 5 negativa saker alltså. =)

Ha nu en underbar vecka, ifrån topplistan då.
Bloggen hänger jag alltid hårt i, dag som natt ;)

Tjingeling / Fiie

The sun will rise again.


Det kanske inte var så enkelt som jag trodde endå.
Att gå vidare från en dag till en annan.
Utan att fäll en tår eller två.
Men det är inte så jävla roligt att le hela tiden heller. Det blir lätt uttjatat..
Men jag skrattar förbannat mycket ändå nuförtiden.
Det blir liksom ett lyft i min annars så gråa vardag.
Att dra en vits och sedan skratta högt.
Men som sagt, det var svårar än jag trodde.
Att gå vidare ifrån en lycka. Till en helt annan.

Jag överlever mamma, jag lovar. Men ibland behövs din mammaighet mer än någonsin.

Jag brukar skriva " jag har vuxit upp nu, jag är stor"
Men jag menar " jag har bara insett svårigheten i att inte vara ett litet barn "

Solen går upp, en ny dag nalkas och jag ler.
Men när solen går ner, och det är daxs att bege sig.
Till drömmarnas förlorade värld jag flyger.
En ensam tår faller tyst på min vackra kind.

Men det slutar inte här.
Nej.
The sun will rise again.
Och jag kommer vara solen som du får att stråla.
Och du kommer vara midsommarnattens mjuka luft som jag andas.

Thats right.
The sun is rising baby.

Det får duga ändå.


God dag!
Det är faktiskt en riktigt skön söndag, solen har lyst hela förmiddagen och trots att plusgraderna stiger och den vackra snön från gårdagen tinar bort, så är det ändå en okej söndag.
Min dag hittils har varit lugn och pigg. 
Jag vaknade klockan 8 imorse, hm. Men var envis som en åsna att jag skulle somna om och sova till iaf 12.. men trot ni det blev så eller? Nej.
Jag försökte att somna om men stördes av ett droppande ljud ifrån snön och solen som sken genom gardinerna. Så jag gick upp, kokade lite té pch la mig bekvämt i soffan och slö tittade på repisera och Alla älskar Raymond. =)

Och efter Let´s Dance så städade jag, jisses så fint det blev nu. Och så har jag stora planer på att äta lite mat, ladda min mp3 med ny musik och sedan ta mig en promenad innan det blir mörkt ute. Plugger har jag slöat lite med idag för jag har inte alls lust, och då är det ingen idé att ens försöka, det vet jag.

Söndagen är vilodagen, den dagen då jag brukar ligga i sängen och bara sova och som mest göra mig lite käk mitt på dagen, men det blev annorlunda idag. Men därav kommer en topplista också, kanske inte på just det ämnet men någonting bra har jag kommit fram till idag. =) Så det får ni kolla in senare ikväll!

Nu stundas det söndags middag och en film.
Puss / Fiie

Beyonce - Ave Maria

She was lost in so many different ways 
Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand
Never for the grace of God oh I

I found heaven on earth
You were my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria

I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when the lights go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside
Saying Ave Maria

Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand

You are my heaven on earth
You are my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria
Ave Maria
Ave Maria




Jag ger er härmed en av Beyonce bästa låtar hon spelat in. Hon är inte den fötsta, men hennes tolkning av den är oslagbar. Jag fäller en tår i texraden:

You are my heaven on earth
You are my last, my first
And then I hear this voice inside


Herrejisses vad det snöar!

Har ni märkt det.. ?
Det snöar som det brukar göra i norrland för sjuttsingen, och snön stannar på marken också! Har det hänt förut i Göteborg eller.. ? Jävlar i min låda du!!

Nej jag vara tvungen att säga det, haha. Det är lite komiskt att snön kommer först i slutat på februari.. nu vill ju jag ha vårsol och värme! Men icke då, haha.

Jag är hemma från jobbet, haft en soft dag med mycke skratt må jag säga, och efter mina 14 timmars sömn så behövde jag bli av med lite energi, fast nu är jag sjukt trött istället.. hm :/
Men Frida/Ellan kommer om ett tag och då ska vi mysa rejält i soffan med godis och bullar. Det är ju meldodifestival ikväll, och EMD + BWO ska delta, sjukt nice! =) BWO är ju standard varje år, så det blir spännade att se vad dom gör för nytt iår. =)

Nej, nu ska jag plugga lite och röjja innan bästisen kommer. :)

Vi hörs imorgon kära läsar och vänner.

Puss o Kram
/Fiie

God morgon!

Ja, det blev inte som jag hade tänkt mig alls igår..
Jag slöade en stund vid datorn, men efter tvätten gick jag och la mig.. Då var klockan 18.30
Tänkte jag skulle sova i någon timma, men icke då. Det blev 14 timmar istället. 14 timmars sömn, herrejisses!
Haha, men nu kan jag lova att jag är extremt utvilad och känner hur energin flödar i mig. Woho!

Jag ska jobba om 2 timmar, så innan dess hade jag tänkt ta en promenad i kylan.:)

Ja, men det var nog allt för nu antar jag.. :) Skyndar mig ut i solen nu ^^

Puss och Kram
/ Fiie

Snöig Fredag!


Hallå hallå.
Jag hade en föjävlig kväll och natt. Migränen gick aldrig över och jag ville ett tag gå och hänga mig själv, men jag överlevde..( tyvärr? ) Så här sitter jag nu i skolan och pluggar på svenska. Riktigt roligt.. hm, nej.

Men det är helg, och det är otoligt positivt ifrån min sidan. Idag blir det inte så mycket mer än tvätt och plugg, men ska nog sitta upp lite sent och mysa med film. Imorgon är det jobb som alltid nästan, och sedan får jag nog celebert besök av min bästaste Ellan ;) Vi ska se melodifestivalen och Grease. ^^
Söndag ska jag fortsätta plugga såklart. Kommer vara riktigt less på skola efter v.10, men så är det nu. Det är prov och så hela tiden. :/ Men man blir iaf smart och det lönar sig i längden. Ju mer jag pluggar nu, desto högre betyg får jag, och desto mer poäng blir der. Och det blir ett fint jobb av det sen =)

Läste ni något på karamellpoesi igår ? Om inte så skämms på er!

Nu ska jag återgå till att skriva svenska, är för övrigt ensam här. Alla andra har lektion.. :/
Men så går det när man är ute i tid och redan läst kurserna! =)

Puss och Kram!
/Fiie

Migränattack, nej tack!


Fy, uscha. Satan och fan och hela jävla helvetet! Så är det just nu.
Jag hade en seg morgon, men piggnade till snabbt tack vare ett hårt men roligt pass på gymmet.
Men efter lunchen och precis när lektionen skall börja, så slår det till.
Huvudet sprängs som en bomb, livmodern blir till en tjock sten och tårarna tränger nästan fram.
Jag mår skit illa, riktigt jävla piss illa. Jag hatar verkligen migrän, det är nog bland det absolut värsta som finns.
Och dom där attackerna, när man blir helt blind och bara skakar i kroppen, dom är inte rolig dom inte. Nej tack!

Nu är jag iaf hemma, med samma huvudvärk och sjukt onda mage. Men jag kurerar mig även ifrån detta med en kopp rött té och en massa massa massa plugg. Jag ser framemot påsklovet nu kan jag lova! 2 veckor hemma med familjen i norr, mm. Det lockar rejält! Men även det får vänta, 7 veckor kvar till nästan lov.

Jag rekomenderar er att kolla in Karamellpoesi.Blogspot.Com senare ikväll, för nu ska jag ta och skriva av mig riktigt redigt om min förbannade sorg!

Jag kan hata mig själv för att ha litat på dig
Att jag föll för just din magi
Och om mitt brott består i att ha älskat dig
Blir jag aldrig någonsin fri!


Hoppas ni har en bra kväll, för nu ska jag lägga mig i soffan och läsa.
Puss och Kram
/Fiie


Stressigt värre!

Tjena tjena!
Hur mår ni?
Jag mår bra, eller ja.. förhållandevis bra.

Idag var en seg morgon. Gick motvilligt upp ur den varma sängen och släpade min trötta kropp till skolan.
Men väl där så var det ändå okej. Näthandel och psykologi. Två bra kurser ;)
Vi såg en film på psykologin idag, den heter Will Hunting, någon som sett den ?
I vanliga fall skulle jag nog inte tyckt om den, men när jag nu såg den ur ett mer psykoligist perspektiv så var den gudmolig!
Jag förstod den så mycket bättre och tänkte i helt andra banor, jag tänkte ur en mer studerande synvinkel. Och det var bra, eftersom vi fick uppgifter om den sedan. Och nu jobbar min hjärna på högvarv kan jag meddela och jag ska tok plugga hela kvällen! =)

Men det är inte så bra annars. Jag är stressad över allt som komma skall. Prov, jobb, möten hit och dit och hemlängtan som gör sog påminnd dagligen.. Så stress över allt, och jag avskyr verkligen att känna mig och dessutom vara stressad..
Så nu medan jag pluggar på svenska och psykologi ska jag medetera.. haha, ja.. eller försöka iaf. Vet inte ens hur man gör, men det blir nog lyckat ändå! Eller hur.. ? =)

Så nu stressar jag mig igenom detta blogg inlägg och ber så mycket om ursäkt för alla stavfel och att gramatiken sviktar, men det får ni ta. Det är ju bara en blogg trots allt.

Puss på er.
/ Fiie

Nyponsoppa och skolböcker.

Goddag bloggen!

En pigg och glad ( vad hände? ) Sofie är nu hemkommen ifrån skolan, men tro inte jag slipper pluggande ändå. Nej nej.
Det forsätter, och så kommer det fortsätta i all evighet känns det som..
Nåja. Dagen började ( efter frukost och allt sådant ) med Näthandel. En sjukt rolig och spännande kurs.
Jag och min kompanjon Ida ( min bästaste vän ) satt mest och spånade på sortiment och idéer till vårat nätföretag. Vi skall på " låtsas " starta upp en nätbutik där vi säljer tjänsten Catering. Riktigt roligt är det :)
2 timmars lektion hade vi där innan lunchen, som för övrigt smakade rent ur sagt skåne. Ja, haha.
Svenska B sedan, en helt okej kurs. Dock föredrar jag C kursen mer eftersom den riktar in sig på så mycket roligare ämnen. Men jag suckar mig genom B kursen och jobbar för ett bra betyg ändå. =)

Så, efter skolan sitter jag nu äntligen hemma och sippar på en varm kopp nyponsoppa och mummsar i mig päron. Mellanmål är ett av mina bästa mål på dagen faktiskt. Brukar bli nötter eller frukt, men idag lyxade jag till det med en macka och nyposoppa. =) Och för övrigt ska jag äta tråkig mat idag, fick över köttfärs från igår och jag har inte alls råd att slänga bort den så därför gör jag mig en köttfärssås med råris och såklart en god sallad, men ett sådant enkelt recept klarar ni att fixa utan min hjälp, och om inte så är det bara slänga in en kommentar så lovar jag att hjälpa till. =)

Nej, men förlåt. Vilket förbannat tråkigt inlägg det blev.. Jisses vad jag babblar idag..
Men jag har faktiskt saknat bloggen idag. Haha, uscha vad töntigt det lät. :S
Så, jag slutar nu för stunden.
Back to work istället. Måste fila på min krönika och sedan läsa på om de olika epokerna. Jajjemensan!

Kärlek och lycka!
Puss / Fiie

Sofies köttfärsbiffar 16/2.

Jag lyckades göra mig lite käk idag trots magsjuka och låg livsenergi.
På menyn står idag goda köttfärsbiffar med stekta grönsaker och avokado.

Du behöver:
Ca 250 gram köttfärs
Paprika, cocktailtomater och majs
2 stora vitlöksklyftor
1 avokado
Basilika, jag köper fryst men det går lika bra med färsk skulle jag tro.
Salt, peppar och olivolja

Gör så här:
Börja med att blanda köttfärsen med ca 2-3 matskedar olivolja, salt, peppar basilika och finhackad vitlök.
Dom ska sedan formas till 2 eller 3 lagom stora biffar. Det gör du lättast genom att först rulla till bollar och sedan platta ut med handflatan. Stek dom sedan i en plan stekpanna på medelhög värme med lite olja.
Hacka sedan paprika i bitar, dela tomaterna i halvor och häll av vattnet från en halv burk majs.
Mosa en hela avokado i en skål med en visp eller gaffel.  Den ska bli lite tjockare än en vanlig röra ungefär.
Se till att vända på biffarna lite då och då så dom får en fin yta både innuti och utanpå.
Häll sedan över grönsakerna och låt dom stekas på svag värme i några minuter tillsammans med biffarna.
Och det var ungefär det hela.
Sammanlagt tar det ungefär 10-15 minuter för biffarna att bli färdigstekta.

Avokadon valde jag att mosa eftersom jag tycker den är godare då, men du kan natruligvis äta den som den är också.

En upplyftande måltid utan onödiga kolhydratskällor en dag när man inte tränar hårt.
Så, smaklig måltid nu.

/ Kocken.

Typiskt mig.

Ja, visst är det inte komiskt?
Här har jag gått hela vår terminen och önskar att jag ska åka dit på förkylning eller någon annan dum sjukdom bara för att få slippa skolan iaf en dag, men icke då. Frisk som en nötkärna har jag varit, men nu. När jag verkligen behöver vara i skolan och nu när jag verkligen vill träna sten hårt inför sommaren, ja tro på tusan att jag ska åka dit på kräksjukan.. Såklart!
Det är ju så typiskt.. Har haft en hel veckas lov, men nu när det är måndag igen så bara ligger jag hemma och saknar totalt livslust eller kämparglöd! Det är nu jag önskar mig en karl som tycker synd om mig.

Så istället för att vara på gymmet eller sitta i skolan och plugga så sitter jag hemma, jag måste det!
Svenska C arbetet måste jag skicka in för att få högre betyg.
Och sedan har jag alla möjliga prov nästa vecka så det är bara att rota igenom alla olika väskor jag har efter böcker och provmaterial. Jippie!

Om jag orkar göra mig något att äta så kommer det upp ett underbart recept senare ikväll. Känner på mig att jag har en hel del nya idéer om matlagningen nu ^^ =)

Puss och Kram
/ Fiie

Topplistan 15/2

Idag har jag en lite annorlunda topp 5 lista. Eftersom det har varit lov för min del denna vecka så känns det som mest angeläget att ranka veckans topplista efter det. Men, jag har inte bara positivt eller negativt, jag har båda!
Det blir 3 + och 2 - idag.
Spännande? Ohja!

Börjar med de två minusen, dvs det som är negativt med lovet.

1. Den där tiden till att plugga finns ju liksom inte egentligen, det är ju så mycket annat man hellre vill göra. Tyävrr..
2. Ångest, panik, stress.. Ja, dom där känslorna som kommer sista dagen på lovet. Varför pluggade jag inte mer, varför gick jag inte upp tidigare och tränade, varför sov jag bort hela lovet? Varför, varför..
Men det finns mer bra än dåligt!

1. Sova, sova, sova, sova.. ja, du hajar va?
2. Den där stressen på morgonen, finns det något värre? Nu slipper jag den i en hel vecka! Kliva upp när jag vaknar och bara njuta av vad dagen har att erbjuda. Frihet!
3. Nu finns tiden till att göra allt det där som du annars inte hinner. Långa promenader i förmiddagssolen, plugga lite extra inför provet, fika hela dagarna med kompisarna och bara njuta. Gör precis vad du vill, det är lov det.

Ja, som ni märker är min mening delad om lov. Men det är faktiskt så himla behövligt!
Jag spenderar min sista dag på lovet bakfull i soffan med snyftare och (skolböcker).

På återseende om en vecka med en ny och färsk topplista, såklart!
Hejsvejs!

Söndag på lovet!


God morgon.. Jo, det är sant. Jag har sovit till nu.
Eller ja, halft iaf.. Haha.
Jag har verkligen roligt igår, trots att jag var på ett ställe med bara 40 åringar typ. :O Men jisses, dom där tanterna kan då varken dansa eller klä sig, så jag hade skit roligt år det. Haha.
Och jag fick napp. Bartenderna ville med mig hem, wooho. Han ringde också, men tji fick han att jag dissade honom sedan ^^ =) Jag var i säng vid fyra tiden imorse, så det blev något senare än jag planerat. Men det gör absolut ingenting!

Söndag idag då, sista dagen på sportlovet. ( läs topplistan! )
Och jag måste verkligen iväg och handla, men tro ni jag orkar det idag? Eh, neeej. Dessa jävla måsten va.. haha.

Nej ni, nu ska jag ta en behövlig dusch och sedan handla lite gott att äta idag..
Var ju detta med pluggandet idag också.. hm, min hjärna är inte i det skicket egentligen.. haha.

Topplistan kommer ikväll!

/ Fiie

Alla Hjärtans Dag.

Men betoning på hjärtat!

Jag har delade tankar om denna dagen.
Brukar kasta bort den på dyra presenter och kärlek till min älskade denna dag och alltid glömma bort dom runt om kring mig. Jag har i tidigare inlägg sagt att detta är första gången som jag är singel och ensam. Det kanske är lite lögn iofs, eftersom jag säkert varit singel när jag var ung. Jag hade planerat att ta denna dagen till en Sofie dag med mig själv. Men så kom jag på, att Nej. Idag ska jag roa mig istället för att sitta hemma och vara ledsen över att jag varken får choklad eller dyra presenter! Idag ska jag göra det jag borde göra oftare men inte riktigt har tid till.

Jag ska skicka ett sms eller ringa dom som stöttat mig, älskat mig och funnits där för mig som vänner genom alla svåra tider och år. Och så ska jag ringa mina släktingar och säga att jag faktiskt lever och tänker på dom.
Jag ska visa en speciell uppskattning idag.
Jag ska tänka på min älskade morbror som dog i oktober 2007. Jag ska be för honom och säga att varenda dag utan honom är ett helvete. "Jag saknar dig morbror" ska jag säga!
Idag tar jag även tid till att tänka på dom som faktiskt lämnat min sida och försvunnit ur mitt liv genom åren som gott.
Jag skapar en plats för er i mitt hjärta idag, och där bevarar jag minnen och kärlek.
Jag tänker extra på förhållanden och realtioner som inte fungerat riktigt och förlorad vänskap.

Hjärtat är större än man tror.  Varenda gång man tror sig förlorat någon pojkvänn eller nära vän, och hur många gånger man är ska behöva limma ihop sitt eget hjärta och badda sprucka sår i själen så spelar det ingen roll. För kärleken  till dom som alltid finns kvar är större än allt annat.
Idag står faktiskt du själv i centrum och denna dagen handlar om Dig och dom som älskar dig.

Det är egentligen bättre att vara "singel" som det så fint kallas, än att ha ett förhållande. För dom där relationerna skiter sig oftast ändå tids nog, och då sitter man där och tycker synd om sig själv.
Det är bortkasstad tid och energi.
Jag uppmanar Alla, vare sig du är gift, singel, ensamstående, gammal eller ung. Alla som lever idag.
Fan, ta hand om er själv. Ta vara på det som finns runtomkring dig i det långa loppet.
Visa dig stark och stolt.

Jag önskar alla en otroligt mysig kväll.
Imorgon är den ändå över, men kärleken finns fortfarande kvar där.
Din familj, släkt och vänner älskar dig lika mycket idag som igår som imorgon!

Jag är 90 mil ifrån min familj, jag är 5 mil ifrån mina vänner och tusentals mil ifrån mig själv.
Och det sörjer jag, men jag deppar inte ihop och kryper under täcket för det.
Jag ska ut och ha en rolig kväll på krogen och sedan ska jag gå hem och sova en underbar nattssömn och bara drömma om att få komma hem till mamma och mina änglar till syskon.
Jag ska ha den där Sofie dagen, men jag ska dela med mig av den till dom som älskar mig.
Jag älskar er också!

Familjen, släkten, klassen och alla lärare på skolan, arbetskamraterna, vännerna i norrland och vännerna i göteborg.
Alla som trycker in sig i mitt hjärta, alla som finns med mig varenda dag i mitt liv.
Det är för er jag andas, och jag andas för er.



Kärlek och värme!

/ Sofie

... jag överlevde.



Med ensamheten som min bäste vän och begravd i skolböcker så överlevde jag ändå.
Trosts denna otursförföljda dag och mitt skrockfulla tänkande kring detta!


Så det var bara det jag ville meddela, att jag överlevde och återkommer imorgon efter jobbet!

Natti natti
Puss
/ ZaaFiie

Kyckling är favoriten!

Kommer upp med ett recpet som fick bli dagens måltid!
Jag är en riktig kyckling frossare och tur är väl det. Med kyckling kan man göra så otroligt mycke goda och enkla ( och svårare ) recept och ändå veta att man får i sig oändligt med proteiner och nyttiga fetter.

Idag kokade jag upp kyckling och lite grönsaker på inte ens 10 minuter..
Så jag delar med mig av det recpetet, om man nu ens kan kalla det recpet eftersom detta kan väl alla ? :)
Iaf..

Du behöver: (till 1 person!)
1 tinad kycklingfilé.
wokade grönsaker, såsom majs, brocoli, palsternacka, morot etc.
2 vitlöksklyfotor
4 halvstora cocktailtomater
Salt, peppar, timjan och curry.
Solrosolja

Så här enkelt är det!
Skär kyckling i mindre skrivor/bitar
Gör en "marinad" med olja och kryddorna ( men ta inte för mycke kryddor bara, var sparsam med det! )
Koka sedan upp kycklingen i en kastrull med vatten och viktlöks klyfotorna på hög nivå och låt det koka ca 5-7 minuter.
Kolla av kycklinge i mellan åt så den varken blir överkokt eller för lite kokad.
Daxs för grönsakerna att kokas tillsammans med kyckling och detta görs några minuter bara, det får inte bli för kokta för då är det inte gott!
Sista med inte minst kan du kasta i tomaterna i 0,5-1 minuter så det blir varma och mjuka. ( ska vara lätt spruckna på skalet )
Häll sedan av vattnet och lägg upp fint på ett fat. :)

Jag erkänner att jag är en dålig fotograf och måste köpa mig en kamera så ni lättare kan se och förstå mina fantastiskt goda och nyttiga recept. Men nästa månad, då lovar jag att jag har köpt en kamera och då kommer även andra fina bilder komma upp i bloggen, jag lovar!

Njut nu av en måltid som gör dig pigg och glad.
Jag älskade receptet, så hoppas även du gör det. Yammiejammie. =)

/ Kocken
 

Skavsår i Vårsolen! ( Fredag den 13:e?)

Goddag allesammans!
Idag kom jag upp vid halv tolv och tog mig en riktigt lång promenad, vädret är ju helt fantastiskt. Jag förstår inte nåogonting. Jag som inbiten norrlänning är ju van vid 20 minus och snöbad vid den här tiden. Men nu skiner solen starkare är någonsin och fåglarna kvittrar på sina sånger.. Det är lite som en dröm faktiskt.
Dock så kommer jag nog få en chock när jag reser hem under påsklovet, om snön vill ligga kvar till dess dvs. :)
Så efter min timmes långa promenad nu sitter jag och äter en brak frukost, ni vet en sådan där som man endast får på hotellet? Precis en sådan. Fast jag skippar både bacon och korv. Nyttigheten själv är jag ju.. ( ? )

Idag planerar jag att plugga en hel del, tyvärr så måste jag det. Sedan tänkte jag ta en sväng till kungsmässan, jag måste ha ett par nya löparskor! Om det är något jag verkligen hatar så är det skavsår och obekväma skor när man springer/joggar/går. Ikväll tänkte jag hyra mig någon riktigt skräckfilm, jag känner att jag bara måste fira att denna helgen är så underbart överskattad. Först fredag den 13:e och då sitter alla och är rädda att Jason ska komma fram och halshugga dem, sedan Alla hjärtans Dag.. hm. Det är förövrigt första året som jag är singel på denna lyckliga kärleks dag. Haha. Och det tänker jag fira faktiskt! Men mer om det i bloggen imorn!

Nu ska jag koka en kopp té och sedan sätta mig ute och läsa en bok!

( Märker ni på vilket bra humör jag är idag? Det är ju helt sjukt.. )

Puss och kram / Fiie

En ny dag nalkas..

Men för mig innebär det inte lycka. Nejnejnejnej.

Jag ville upp imorse. Solen väckte mig klockan 08:00 och jag ville upp. Ut i solen, springa en mil eller två och njuta av friheten. Men jag låg livlös kvar i sängen fram till nu. Inte ett enda ben i min kropp är igång idag. Hjärtat som ska pumpa blod till resterande delar har lagt av. Det slår inte längre. Mina ögon som brukar tindra av glädje eller gråta av sorg stå nu stilla utan att ens blinka. Magen som brukar kurra av hunger har inte ens druckit vatten ännu.
Den enda del som fortfarande har liv i sig är fingrarna. De skriver som om det inte fanns någon morgon dag. Eller kanske skriver dom just för att det inte finns det? Kanske vet dom att skriver vi inte nu så kommer vi aldrig mer få skriva..
Nej, det finns en morgon dag även för mig. Fast jag måste säga att den känns lång långt långt bort nu.
Jag befinner mig i oändlighetens tunnel. Utan att varken springa eller gå, för det finns ingen ände. Så vad är då meningen med att slösa energi på att jaga och leta?

Jag måste upp, tänkte jag när klockan slog 12.00 på dagen. Jag måste upp för snart kommer ju brudarna.
Jag måste duscha, äta och jag måste verkligen diska upp efter igår.
Men låg kvar. Nu tvingade jag mig själv upp ur sängen. Jag är iaf uppe, men sen då?
Jag har ca 1,5 timme på mig att bli klar för en hel dag på stan med vännerna. Men hur ska jag orka? Hur ska jag hinna?
Jag vill sova. Det är sportlov, kan jag inte snälla bara få sova bort min sorg och ensamhet? Det är inte meningen att man ska ha måsten på ett lov ifrån dom. Varför måste jag då ha måsten?

Jag måste diska, städa, bädda sängen. Jag måste plugga, träna, arbeta. Jag måste duscha, raka benen, sminka mig och tvätta håret. Jag måste blogga.
Jag måste göra mina vardagssysslor. Jag måste allt det som jag måste varenda dag.

Men idag tar jag ledigt. Idag så måste jag bara vara glad och umgås med mina vänner. Me det är faktiskt inte så bara för mig.. det är även det ett måste. Fast det är ett bra måste. Ett måste som jag älskar!

En ny dag nalkas, vare sig jag vill det eller inte så är det en ny och frisk dag med en massa liv i sig.
Så pallra ditt feta arsle ur stolen nu och ta del av det underbara ting som kallas för livet!


Puss / Fiie

Jag tar det med en nypa salt!

Har en tråkigt stund. Vill egentligen lägga mig och sova men tankarna flyger som studsbollar i skallen på mig.. Vad gör jag då egentligen? Jo, bloggar såklart.

Nej jag tänker inte bli långdragen. Måste bara få säga egentligen ett par ord till den/dom som kommenterar mina inlägg och hur jag skriver och stavar. Jag tänker inte publicera dessa oerhört patetiska inlägg eftersom det inte ens betyder någonting.
Detta är en blogg, på en blogg finns det tillåtelse att använda sig av tal språk och dylikt. Jag ska tala om att mitt svenska betyg ligger på topp och har alltid gjort!  Men det spelar tamefan ingen roll för jag skriver hur jag vill i min blogg. Och om det då råkar bli en extra bokstav eller en särskrivning i mina/mitt inlägg någon gång så Who cares? Jag har läst betydligt värre bloggar där man knappt kan läsa innehållet på grund av den dåliga stavningen och jag kan säga Er/Dig att min blogg hör inte dit minnsan!
Jag tycker inte det spelar så stor roll egentligen, och jag ser ingen anledning till att komma med sådan patetiska kommentarer om mitt skrivande och tracka ner på mig om det. Jag kan nästan lista ut vem/vilka som ligger bakom dessa skrattretande ord. Just det, ord är vad det är. Och jag säger er. Bara ge upp! Sluta läs min blogg bara, för varken jag eller du/ni får ut någonting av det!

Okej, förlåt. Det blev inte bara ett ord, men jag bli lite smått upprörd faktiskt. Och då måste jag få skriva av det.
Jaja, nu skrattar vi lite åt det och lämnar det sedan.
För nu väntar min säng på mig och det gör även svenska boken ( kan jag kanske behöva läsa, eller.. ? ). Så inge mer surf eller onödigt bloggande för min del nu.

Jag är tillbaka pigg och glad imorn. Då jag förövrigt ska träffa Ida och Frida för en hel dag. :)

God natt.
Puss / Fiie

Onsdag på lovet.

God dag!
Nu är det så där svårt igen att börja någonstans.. hm.

Igår iaf så åkte jag ut till Carolina, vilket var jätte mysigt. Spelade ett disney spel och oj, jag måste nog plugga på disneys filmer lite, blev utklassad. Haha, men det var skoj ändå. :) Såg på Bolt, och jisses vad jag blev kär. Att barnfilmer kan vara så rörande? Härlig var den iaf.
Vi tog även en sväng på stan idag och jag fick bytt min Mp3 så nu hoppas jag den ska fungera. Fick ju en rosa =)

Nu sitter jag och äter en coscos och kyckling sallad. Mycket gott! Garlic har nog dom godaste salladerna jag ätit i Kungsbacka :) Så besök den om ni inte gjort det! ( Ligger på samma gata som solhuset! )

Idag fortsätter jag plugga dock byter jag från Svenska till Näthandel. Roligt, eh nej! Men måste det göras? Ja, om man vill komma någon vart här i livet så... Skitokcså!
Nej ni, nu ska jag byta ifrån blogg.se till google.se!

Puss / Fiie

Tisdag på lovet.

God dag, eller god morgon.. eller vad är det egentligen?
Jag har varit vaken till och från sedan 07.00 för att tvätta.. hm, inte alls roligt. Men sedan sov jag till tolv iaf och nu så sitter jag här, taggar för att städa och göra det snyggt hemma. uscha, jag tjatat så mycket om att städa och försöker verkligen göra det då och då för att slippa storstädningen men funkar det? Eh, naaaaaje!

Så nu sitter jag här och dunkar musik och känner att jag inte ens vill ta fram dammsugaren ur städskåpet, varför ska det vara så motsträvande att städa egentligen? Det är ju faktiskt ganska skönt när det är över menar jag..
Jag har alltid varit den som städar av oss syskon hemma och mamma har alltid tjatat på mig om att hålla ordning på rummet annars blir det staff hit och staff dit.. Det har ju iofs lönat sig eftersom jag faktsikt få bo själv och jag klarar av att städa, men ibland så tar det ju bara emot för mycket.. men nu ska jag verkligen!

Plugga och städa är ju så vitktigt i vardagen, varför är det då så svårt att bara göra det.. ?
Finns det ens ett svar på det liksom.. ?

Nej, förlåt. Nu blev det ett trist inlägg om min städning när jag bara egentligen skulle säga att jag mår bra typ. Haha, ja.. så det kan gå, när inte haspen är på. :O

Tisdagen iag fortsätter sedan och jag hoppas på att inte behöva sova ensam ikväll eftersom jag kanske ska till Carolina ^^ Wiho.  Nej, nog med skit snack. Back to work.

Puss och Kram / Fiie

Utmaning, min första ^^

Utmaning: Sju sanningar om mig

Jag blev utmanad av ball, ballare ballaste SännaMontäna

Regler:

1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.

2. Utmana 7 personer.

3. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.

Sju sanningar om mig:

1. Jag är en riktigt skofia, och det tackar jag mamma för!

2. Jag biter på naglarn. Och det kommer jag nog aldrig lyckas sluta med.. tyvärr.

3. Andra Avenyn är den bästa svenska serien jag någonsin följt. ( då har jag ändå följt alla möjliga )

4. Jag är beroende av mitt té, morgon middag och kväll.

5. Jag får panik om jag måste vara ensam en längre tid hemma.

6. Jag lyckas alltid skära mig när jag ska till att raka benen.

7. Mina fötter är känsliga för kyla och jag kan aldrig sova om jag inte är varm om tossingarna.

Jag utmanar:

Ullrika

Linn Backlund

Elsa

Ferdie

Jakob

Rebecka

Madeleine


 


Kärleken tar aldrig slut.


"Jag vill leva alla dagar på jorden med dig och om jorden går under vill jag hålla din hand och starta nästa liv med dig"
" Jag älskar dig tills döden skiljer oss åt och oändligt mycket efter det för inte ens döden kan skilja oss åt"
" Du är det bästa som finns. Din kropp, din insida ditt hjärta.. Jag älskar dig!"
" Jag älskar dig hjärtat, genom allt."

Jag önskar att jag fick höra dom meningarna, dom orden. Att jag fick se dina läppar säga det igen och att du värmde min själ på det obeskrivliga sätt som du alltid brukade göra..

Kärleken ifrån en man som berört mitt hjärta, som levt i mitt liv som en del av mig. Kärleken som var så äkta och som aldrig någonsin skulle ta slut. Kärleken som faktiskt tog slut.. Eller ?
Inte för mig.
Det gör den aldrig.
När jag väl öppnar mitt hjärta och mitt liv, när jag väl klär av mig naken och släpper in en människa bakom min mur av stål och sten. När jag säger till en människa, man eller kvinna, ung eller gammal, när jag säger " Jag älskar dig!" Då slutar jag aldrig. Nej, aldrig. Det är så jävla svårt för mig egentligen, för ibland så verkligen vill jag. Ibland, i vissa fall då jag älskat någon så obeskrivligt mycket så vill jag sluta. När vänskapen inte längre finns där och när killen som var det vackraste som jag någonsin skådat och när jag bara vill sluta älska.
En gång, eller kanske två gånger har jag lyckats. "Jag kan inte längre älska dig", har jag sagt. Och visst, jag slutade älska så högt och slutade finnas där som förut, men det där runt om kring. Alla minnen, alla känslor och allt som fanns där det slutar aldrig leva kvar. Jag älskar fortfarande, jag lever fortfarande kvar och jag finns fortfarande här för Dig.

Jag bär med mig all kärlek. All kärlek jag hatar och all kärlek jag älskar, jag bär med mig all kärlek till mig egen grav.
Har ibland försökt begrava den för sig, men då har en del av mig följt efter. Mitt hjärta blir mindre och mindre och jag bygger bara upp min mur ännu högre. Det funkar inte. Jag måste ju fortsätta vara hel och gå vidare.
Och för att göra det måste jag bära med mig all den kärlek jag kännt och som jag givit bort.

Kärleken tar aldrig slut. Aldrig!

Your on my heart just like a tattoo
- Det är faktiskt så.

/ Fiie

Svammel och Drammel.

Hej och hå, visst ska de gå? ( åt helvete )
Nej, menar bara godmorgon på er.

Eftersom det är sportlov så tog jag mig en rejäl sovmorgon och vaknade för drygt en timme sedan. Mycket välförtjänt tyckte jag att det var iaf och ingen stress på morgonen. Det är nog det bästa med att ha en veckas lov, slippa all stress och måsten på dagarna. :)

Jag känner att jag skulle kunna sitta här hela dagen och blogga om allt och inget men då skulle ni läsare bli så utmattade att ni aldrig orkade komma tillbaka och läsa , så jag skippar det.

Idag är det måndag och jag har en vecka framför mig borta ifrån skolan men det betyder inte att jag inte måste plugga för det är precis vad jag måste göra. Plugga både det ena och andra ämnet så det är la huvuduppgiften denna vecka, plugga.
Mina andra planer är att tvätta och städa såklart, och även träna en massa.
Och såklart ska jag umågs med mina bästaste brudar och vi ska hitta på något riktigt kul!
Men mest av allt ska jag vila och fundera över framtiden denna vecka. Jag känner att det är mycke som är ouppklarat och som måste redas ut just nu, annars får jag nog aldrig bukt med det.

Idag tänkte jag handla hem mat och gå förbi SIBA en sväng så kanske jag blir lite klokare på vad som är fel med min Mp3.. hm. Och så vill jag verkligen ha snygga ljus så det tänkte jag spendera lite pengar på.

Men nu ska jag kläcka en nyhet för er iaf. Den 11 Maj, vad händer i göteborg på? Jo, Beyonce kommer hit. Och vilka har biljetter om inte Jag, Ida och Frida ? =) Dom bokades i lördags och ska hämtas ut så snart som möjligt. Det är helt sjukt, helt underbart! :) Jag har alltid velat se henne, och nu ska det! Yes! ;)

Nu kallar min morgonpromenad ner till stan, så daxs att slänga på sig lite make och något att ha på sig.


Ha en bra dag så hörs vi ikväll!
( Förlåt för ett långt och urtist inlägg, jag lovar att kompensera det med något extra kul ikväll! )

Puss / Fiie

Topplistan 8/2 - 09

Med anledning av ingenting så tänkte jag idag toppa 5 posivtiva saker med att ha ett ex.. hm ?
Ja det bara dök upp i hjärnan att det finns visst en hel del bra saker med fördetta pojkvänner som bor i samma stad som en själv. Finns dock en hel del negativa saker också, men här kommer de 5 bästa sakerna :)
Mycket nöje!


1. Det bästa av allt är att man har någon att snacka skit om utan att det egentligen betyder något eller skadar någon. Det är bara att snacka så jävla mycket skit man vill, för alla vet ändå att man älskar honom fortfarande.
2. Den där killen som gav en så mycket omtanke, han finns ju fortfarande kvar där. Och när man behöver honom som mest så ringer man och där står han. Vänner eller inte, men de ställer upp ändå.
3. Att vara nykär är helt underbart, men sen blir man förkrossad ett tag när den man älskar inte längre gör det. Men så går det några månader och sedan är man så jävla glad igen. Singel och lever livet liksom.
4. Det skapas minnen och erfarenhet som sedan sitter fast i hjärta och själ resten av livet, men det är så positivt för att ha ett härlgit minne att ibland bara somna till är något av det extra!
5. Det är okej att hata någon i dessa tillfällen.

Halleljulja!

Halleljulja!
Det är är helg, Min helg! Och den ska jag njuta så mycket av som det bara går.
Igår var det bio med brudarna, ikväll är det melodifestival och utgång. Äntligen ;)

Allt som är bekymmer, problem och negativt i mitt liv har jag för tillfället sopat längs under mattan och det existerar inte för tillfället. Dock ser jag inte framemo att städa upp det imorgon när jag kommer bli tvungen att göra det, men hey. Det tar vi då. För just nu, nu orkar jag inte alls.

Har just kommit hem ifrån jobbet, en jädra rolig dag på jobbet var det och det uppskattas!
Så snart ska jag ta ett långt bad och bestämma klädsel och hur mycket pengar jag är villig att spendera ikväll, haha. :)

Imorn är det söndag och vad betyder det.. ? Jo Toppliste söndag såklart!!
Förslag på vad jag ska toppa.. hm :S
Finns en hel del att välja mellan så det är lite svårt. Hjälp? :)

Nej det var tillräckligt med information för er. Mina läsare är alltid så nyfikna, men det gillar jag. =)

Hoppas ni har en fantastisk helg vad ni än gör.
Hörs imorgon!

Puss och Kram / Fiie

Dessa förbannade räkningar.

Alltså, nej. Det är inte positivt att bo ensam!
När jag minst anar det, när jag tycker att " ja nu är allt betalt och jag kan bara roa mig för resten av pengarna " då, ja då kommer den förbannade elräkningen eller något annat svin tråkigt!
Jag får aldrig rolig post, har aldrig fått i hela mitt liv nästa. Men nu dimper det ner ett brev eller två i veckan och jag blir lika exalterad varenda gång, men icke. Nej det är bara skit. SKIT som jag får på posten.

Denna månad var det den där förbannade elräkningen som kom. Och det är inte små summor dom kräver av mig heller. Nej då.. Jag som tycker jag är så duktig på att vara försiktig med lampor och går hellre runt i bäcksvarta mörkret än att slösa på elen. Men nej, jag ska tydligen inte ens få koka té nu längre känns det som.
693 SEK begär E.ON ifrån mig.. det är nästan lika mycket som mitt månadskort kostar var 30 dag.. Det är ju för fasiken hela mitt CSN bidrag nästan. Det är sjuktligt sjukt!

En sak är säker, jag ska stadga min ekonomiska kris. Jag ska bli ekonimiskt oberoende innan detta året är slut. Och jag vet precis hur jag ska göra det.  Nej, nej nej och åter nej. Jag kommer inte kunna det, jag kommer fortsätta som en studerande student som lever på hoppet. Ja, precis. Hoppet är det enda som finns kvar av mig just nu.

Som tur är ska inte den förbannade räkningen betalas fören nästa månad så jag spar dom där pengarna tills då, och nu tänker jag iställer roa mig och köpa mig ett par snygga stövlar till våren, yes. JA. Shopping Sofie är tillbaka.. Eller icke alls.

Men seriöst, jag hatar denna delen av att vara en mogen och självständig kvinna. Det är nu jag vill krypa tillbaka till mamma och bli 5 år gammal igen och få allt jag pekar på.
- Money, money money.

/ Fiie

Regnet hindrar mig inte från att leva.

Godmorgon! Det är fredag och första dagen på mitt lov ^^ Skippade träningen imorse och sov lite istället. Ja, jag vet att jag är lat men va fan, den smällen tar jag.
Igår var en omtumlande dag där mycket hände som inte borde få inträffa egentligen. Men ni vet hur jag är, stark och stolt så jag fixade mig igenom även den dagen. ;)

Idag är det bara roligheter på schemat!
Jag ska åka in till gbg lite senare och möta upp brudarna för en middag och sedan bio. Äntligen ska jag få se "I taket lyser stjärnorna". Jag har längtat och väntat ända sedan jag läste boken för ett år sedan. Men nu ska jag se den. Och jag har hört att den är underbart bra. Har någon sett den?

Men först idag så ska jag diska och städa lite, var ju ett tag sedan nu.. :/
Jaja, jag fixar det väl förr eller senare.. hm.. !

Och justdeja. Det regnar idag för ovanlighetens skull, det snöade för någon dag sedan och nu regnar det. Men jag vill bara meddela att jag inte bryr mig om det speciellt mycket. Jag är lika positiv för det.
 
Nej nu är det daxs för frukost och lite musik på hög nivå!

Ha en grymt bra fredag.

Puss / Fiie

Nej, jag ger mig inte.

Det är upp och ner. Hit och dit. Fram och tillbaka igen.
Life goes round and round.
En oänlig tidsmaskin som förlyttar mig efter mina önskemål och drömmar
Ibland stannar jag upp och faktiskt lever en dag eller två på samma ställe.
Men sen får det räcka, sedan blir jag rastlös och måste vidare.
Jag möblerar om i mitt liv som jag gör i min lägenhet.
Jag hoppar från ett förhållande till ett annat.
Jag skapar mig den erfarenhet jag känner att jag behöver.
Jag åker dit jag vet att min lycka finns..
Ibland flyr jag fältet, breder ut mina osynliga ängla vingar och bara drar.

Men snart är det nog. Om bara ett litet tag brister jag ut i skrattande tårar och får nog av mitt ständiga flxande hit och dit.
Jag skapar mig en väg som jag vill gå, en egen väg och ett eget liv.

För jag vet att en dag finner jag mig till ro.
Men jag ger mig inte.
Jag gömmer inte undan mina problem och jag flyr inte ifrån det som är tufft.
Erfarenhet är nyckelordet till livet och jag ger mig inte förens jag får den erfarenhet jag vill ha.

Jag ger mig inte, nej jag ger mig inte fören Du är min och du älskar mig.
Jag ger mig inte fören jag har mitt hus på Rivieran och alla mina älskade barn.
Jag ger mig inte fören jag är snygg och framgångsrik.
Jag ger mig inte, nej jag ger mig inte fören jag är lycklig.
Jag ger mig inte fören jag fått ordning på mitt liv.
Jag ger mig inte fören Ni ger er.

Hör du det?
Jag ger mig inte helt enkelt.

/ Fiie

Det här med att plugga.

Jag blig galen, nej tokig. Nej FRUSTRERAD blir jag!!!!

Kommer hem och är helt inställd på att plugga. Läsa några sidor i psykologi boken, skriva klart min krönika och börja jobba med ett grupparbete, men tror ni på allvar jag gjort någonting eller ? Eh, NEEEEEJ!
Varför blir det alltid så för, vavavavavava?

Det är som om det inte är jag som styr över det, jag vill göra det men min hjärna sätter igång med helt andra tankar och helt plötsligt ligger jag i badet och halvsover.. ? vad hände där liksom.. ?

Fattar ingenting. Varför kan jag bara inte plugga? Läsa den förbannade boken och få ner tankarna till ett dokument och skicka in till läraren? Det är inte så svårt egentligen..

Men nu när Top Model börjat och Andra Avenyn efter det så är det ju omöjligt för mig att göra någonting annat än att titta på tv och dricka té..
Nej..

Frustrerad var ordet nu, och efter det kommer ångest och besvikelse som jag avskyr. Så nu tänker jag iaf göra klart läxan i psykologi innan jag somnar! Sådeså! ( Peppa mig, snälla kom igen! )

Åhnej, nu tog reklampausen slut så jag måste springa tllbaka till soffan och softa ( där fick jag till den. Jiho. )

Tjingeling
Puss och Kram / Fiie

Viam inveniam aut faciam

Hjärnan vill plugga men hjärtat vill någon helt annanstans och kramas..
Båda fötterna står stilla och jag kan inte röra mig känns det som.
Vill ut och springa, springa långt långt ifrån allt.
Men det går inte såklart.
Min halva kropp vill krypa under täcket och dö.
Den andra halvan vill bara leva vidare i det lyckorus som infinner sig just i denna stund.

Jag har byggt upp en mur för att inte förstöra mitt liv igen.
Men den muren rivs dagligen ner.
Men när natten kommer så byggs den upp igen i hopp om att aldrig rivas fören tiden verkligen är mogen.
När jag kan stå stolt på mina två ben och rak i ryggen.
När jag kan le med hela kroppen på riktigt.
När du kommer inte i mitt liv och menar allvar.
Då river jag muren för gott.

Viam inveniam aut faciam

Och där är jag stolt att gå.

/ Fiie

Bloggbloggblogg.

Hej. Ja, ett vanligt hej är det enda ni kan få utav mig.

Jag har varit på "been there done that". En blogg kväll som annordnas varje år tror jag i kungbacka. En chans för nya och gammla bloggare att läsa högt ur sin blogg och berätta om sitt bloggande. Det var mycket givande. Folk lyssnade på mig och jag lyssnade på andra. :)

Jag har insett hur mycket min blogg betyder för mig egentligen. Jag förstår inte på riktigt hur jag kunde leva utan den förut. Jag skriver varenda dag och jag tycker själv att jag har så mycket bra saker jag skriver om.
Vet inte riktigt hur jag ska kunna nå ut till allmänheten men det tar sig.. Hoppas jag.

Men men.. Bloggbloggblogg..
Hej, och hej då..

Nu sak jag återvända till min mardröm och försvinna ur din åsyn.

Puss / Fiie

Topplistan! 1/2 - 09

Idag toppar jag.. 5 länder/platser/städer jag vill besöka!



1. Men mest av allt vill jag hem till norrland. Höga kusten såklart! En sväng innan snön försvinner och sedan norrländsk sommar. Det finns inget vackrare än havet som aldrig tar slut och solen som aldrig går ner.. Jag längtar hem.
2. New York. Shoppa, shoppa, shoppa!
3. Frankrike. Shopping även här. Men åh, jag älskar franska Rivieran. Nice, Cannes.. Vill tillbaka!
4. Göteborg på sommaren. Har ännu inte upplevt riktig sommar här nere, men i år ska jag spendera några veckor här nere!
5. Egypten. Jag vet inte varför, men jag vill bara åka dit.


Topplistan är tillbaka om precis en vecka!
Ha de gött tills dess ;)

Puss/ Fiie

Min drog, du är min drog.

Jag tänker på dig.
Jag fokuserar på ditt skratt.
Jag saknar din värmande kropp nära min.
Jag vill inte.
Jag trodde och jag hoppades att inte hamna här igen.
Jag vill inte bli beroende.
Jag vill inte.
Jag faller som ett löv på hösten.
Möglar sönder som gammalt bröd.
Dör som en knarkande alkoholist.
Allt, bara för din skull.
Varför ska jag tänka på dig?
Varför ska jag fokusera på just ditt skratt?
Varför ska jag sakna din värmande kropp istället för min egen?
Lovade mig själv att inte falla för frestelsen.
Allt, bara för min skull.

Du är min drog.
Min kärlek.
Kärleken är en drog.

Jag kan inte leva utan dig.
Jag vill inte leva utan dig.

Min längtan växer sig allt starkare efter dig.
Min drog, du är min drog.

För kärleken är ett gift vi inte kan leva utan, är du beredd att leva med mig älskling?
Jag väntar på dig.

Mys, plugg och söndag..

Det är helgen i tre ord!
Har haft en helt nykter helg med bara mys och plugg. Eller ja, plugg och plugg vet jag väl inte. Sitter just nu och försöker skirva en krönika i svenska C, det går sådär måste jag säga.. Det är lätt att kladda ner den på papper, men sen ren skriva är inte alls min grej.. :/ Men vet ni vad? Det fixar sig! ;)

Tog en lite paus nu, haha. Varit vaken i typ två timmar och är redan svin trött.. Inte stabilt!
Får lite dåligt samvete också över det fina vädret och att jag sitter inne, men vad kan jag göra? Måste få detta gjort nu annars kommer jag nog aldrig få det gjort känns det som. Men jag tar mig nog en promenad om någon timma hoppas jag, för solen lyser fint och det är en skön dag!
Synd man inte har sällskap bara, trist att gå själv.. :/

Men hörrni, nu får det var nog. Ska koka mig en kopp té och skriva klart denna krönika, publicerar den kanske här sedan ;)
Och topplistan kommer sen, har inte riktigt bestämt mig för vad den ska handla om, men det kommer nog snart ^^

Ta mitt råd nu och gå ut i solen, ta vara på solen och det goa härliga värdret!
Puss och Kram / Fiie
RSS 2.0