Topplistan 8/2 - 09

Med anledning av ingenting så tänkte jag idag toppa 5 posivtiva saker med att ha ett ex.. hm ?
Ja det bara dök upp i hjärnan att det finns visst en hel del bra saker med fördetta pojkvänner som bor i samma stad som en själv. Finns dock en hel del negativa saker också, men här kommer de 5 bästa sakerna :)
Mycket nöje!


1. Det bästa av allt är att man har någon att snacka skit om utan att det egentligen betyder något eller skadar någon. Det är bara att snacka så jävla mycket skit man vill, för alla vet ändå att man älskar honom fortfarande.
2. Den där killen som gav en så mycket omtanke, han finns ju fortfarande kvar där. Och när man behöver honom som mest så ringer man och där står han. Vänner eller inte, men de ställer upp ändå.
3. Att vara nykär är helt underbart, men sen blir man förkrossad ett tag när den man älskar inte längre gör det. Men så går det några månader och sedan är man så jävla glad igen. Singel och lever livet liksom.
4. Det skapas minnen och erfarenhet som sedan sitter fast i hjärta och själ resten av livet, men det är så positivt för att ha ett härlgit minne att ibland bara somna till är något av det extra!
5. Det är okej att hata någon i dessa tillfällen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0