Depressionens djupa hål.

Jag är på väg in i dimman igen.
I den nattsvarta, smärtsamma och instängda dimman.
Där endast elaka röster och hårda slag existerar.
Jag vill verkligen inte in dit. Jag vill kunna kontrollera det den här gången.
Jag vill bara stanna kvar i mitt eget liv och ha kontroll över det.
Jag vill inte behöva ligga i sängen och gråta varenda natt för att sedan låtsas om som att allting är super bra.
Jag vill bara ha det normalt.
Men jag pallar inte pressen.


Jag tror inte att en person som inte gått igenom en depression förstår hur jävla smärtsamt det är.
Hur allvarligt farligt det kan vara att må dåligt.
När allt blir svart, och när ingen person i hela världen tycks kunna förstå hur jävla dåligt du mår.
Eller när alla andra är sådär lyckliga och glada så du bara vill kräkas på dom.
Och när du inte kan ta dig ur sängen utan att du måste göra dig själv illa först.
Då är du inne i dimman. Och då kommer ingen förstå sig på dig.
Du kommer få höra " Ryck upp dig" eller " Vi har det alla tufft nu, sluta överdriv" eller den värsta " Men gumman då, det kommer bli bra". Och med dom orden i ditt huvud kommer du garanterat att vilja slå till personen på käften och skrika " ÖPPNA ÖGONEN FÖR I HELVETE! DET BLIR INTE BRA. JAG ÄR SJUK" 

Jag önskar att det fanns någon i denna värld som kuna förstå sig på mig.
Som vore lika skadad av livet som jag är.
Men det finns det inte.
För när allt kommer omkring, då är jag helt jävla fucking ensam.

/ Sofie


Vill inte kliva upp.

Godmorgon.

Jag vaknade precis med ett ryck och tittade på klockan " helvetes jävla skit, jag har missat Florins lektion"
Haha.. Ja, ni som går på Aspero fattar vad jag menar, det är liksom den enda lektionen i världen som man absolut inte kan försova sig till. Nu drömmer jag till och med mardrömmar om det, haha! Skadad.

Anyway.. det är ände daxs att kliva upp så jag får lite vettigt gjort idag. Kl 15 har jag tvättid och innan dess vill jag hinna diska, plugga lite och röja upp i mitt sovrum, ser ju ut som att jag haft världskrig här inne. :O
Mitt huvud dunkar. Varför gör det alltid det på morgonen? Vatten brist? Sömn  brist? Jag har ändå sovit rätt hyfsat i natt. 5 timmar kanske. :)

Nej nu är jag sugen på en bamse frukost med rostade mackor och stekt ägg!

Puss o Kram / Fiie

Tell me how do love again?




Jag behöver choklad och sömn.

Jag har just vaknat upp efter en sån där "vila för att orka med dagen sömn", haha. Det blev typ.. 10 minuters vila för sedan började telefonen ringa och ångesten kom krypandes ifrån magen. Så nu ska jag ta mig från sängen och promenera bort till COOP för att storhandla. Jag tänker planera alla dagar nu i matväg tills jag åker hem, blir det billigare så tror ni?

Jag har lyckats sova 3 timmar i natt, vilket är helt otroligt mycket för lite. Jag förstår inte varför jag inte kan slappna av och sova? Det måste vara något rejält fel på mig.

Haha. Skolkorten kom igår. Och jag måste säga att jag ser ut som en stel jävla tönt på det kortet, dock inte klassfotot. Där passar jag in bland alla andra freaks i min klass. ;) <3

Nu är ni informerade och jag har sparat mina tankar för dagen, så det är hög tid att jag kryper ur sängen och ut i kylan. Ikväll ska jag tamefan ha choklad. Har jag pallat att ta 110 kg i benpress och sedan stå plankan i dryg 2.15 minuter då måste jag väl vara värd lite belöning i form av mörk choklad och vindruvor? Snälla.. ? Alkoholen får jag spara tills imorn då jag ska så klackarna i taket på BLVD =)

Puss / Fiie



Bara babbel..

Jag älskar dagar då allt flyter, när man kan kliva upp på morgonen och nästan le lite.
Idag har inte varit en sådan dag.

Jag har sovit så otroligt dåligt hela veckan, och värst var inatt! Har vaknat kallsvettig, förvirrad och orolig.. :/ Börjar fundera på om jag måste börja med min sömnmedicin igen?
Jag kom upp imorse iaf och masade mig iväg till vårdcentralen för att ta de där blodstatusproverna, nu håller jag bara tummarna att det inte hittar något knasigt. Fy, jag gillar inte att bli tömd på mitt blod..
I skolan har det varit företagspresentationer och idrottspsykologi. Det är nog bland dom få gångerna som jag känner mig taggad inför ett prov, men är det ett ämne som man anser intressant och dessutom undervisas man av Skarland, ja då kan det inte bli bättre. Haha, eller hur? ;)

Nåja, nu ska jag faktiskt ta en paus från skolan och ägna mig åt hushållsarbete, haha. Har ju faktiskt suttit i stan flera timmar med Emma och Frida och pluggat, så jag tycker det får räcka för idag. Det är bara onödigt att göra för mycket, hjärnan behöver lugn och ro för att sortera all information också.

Puss / Fiie

Hellre en gynekologundersökning är ett tandläkarbesök!

Jag har precis kommit hem efter att ha besökt helvetes stolen hos tandis för första gången på typ.. 4 år?
Jag ogillar verkligen tandläkaren. Jag är inte rädd som många andra för nålarna eller så, jag tycker bara det är så sjukt obehagligt och jobbigt att gå till tandläkaren. Jag är liksom 19 år nu, och jag kan ta hand om mina tänder själv, nån jävla brud i 30 års åldern ska väl inte få komma o säga åt mig vad jag borde göra och inte? Seriöst.
Att ligga i den där obekväma stolen o få en massa äcklig sörja insprutad i min mun är så otroligt hemskt och obekvämt att jag kan nog inte beskriva det i ord.

Att vara hos tandläkaren gör ont och det är inte givande på något sätt. Jag har aldrig, och då menar jag Aldrig! haft hål i mina tänder, har aldrig haft en tandställning ( fast jag dock tycker att jag borde haft en! ) och har alltid fått höra hur fina tänder jag har, så även denna gång. Vid årsskiftet måste jag börja betala för att gå till tandläkaren, det tänker jag inte göra! Jag använder ju tandtråd och borstar tänderna noga 3 gånger om dagen. Så ingen mer gubbe eller tant ska få vara i min mun, som är enligt min mening det mest privata jag har. Min tänder är mina tänder, och min mun ska inte blottas något mer nu. Eller jo.. jag tänker ju iofs bleka mina tänder när jag får råd.

Nu tänker jag trots tandskötersebruden och käka middag, inte fan ska jag svälta bara för hon sagt det. Icke!
Och en massa massa sockerdricka ska jag hälla i mig också. ( Nej, men jag kommer alltid vara lite trotsig.. ! )

Är det någon mer än jag som hatar tandläkaren?

/ Fiie

Efter 19 år har nu mina fina, vita och omhändertagna tänder fått sig ett sista besök hos den där tandläkaren..
Varför vill man egentligen bli tandläkare, det har jag Aldrig fattat? För att man inte var tillräckligt smart för att bli riktigt läkare? Eller för att man själv hade så fula och missbildade tänder när man var ung så då ger man igen?

24/11 2009.

En månad. 4 veckor. 30 dagar.
Fy sjutton vad jag längtar efter julen!
Det är nu det är så trist att bo själv och inte ha råd att köpa julpynt :/ Jag får liksom ingen julkänsla alls.
Men förhoppningsvis blir det ett eller två besök på Liseberg o deras fantastiskt vackra julmarknad inom en snar framtid. Och så ska jag såklart baka med brudarna som förra året! :)

Men innan allt det där så är det skola som vanligt som gäller. Jag har äntligen tagit mig i kragen och gjort ett kursavbrott i matte B och istället ska jag läsa Pedagogiskt Ledarskap, vilket verkar vara en schysst kurs. Dessutom ska jag tenta upp matte A nu också, och det känns som att jag kommer fixa detta. Jag börjar komma in i ett bra flyt, och nu ska jag banne mig inte tappa det! Åhnej! För övrig får jag bra betyg på prov och inlämningar, och det är en av dom bästa känslorna att få tillbaka något som man jobbat sten hårt för och det har lönat sig. :)

Efter att ha flängt runt sen klockan 8 imorse och stressat mig genom dagen för att hinna med allt som jag skulle, har jag nu äntligen landat hemma i sängen, slängt av mig klackarna o ska byta om till träningskläder för en joggingrunda innan middag o lite plugg ikväll!

Puss o Kram / Fiie

Se upp för min explosion..

Yeapp. Mitt huvud dunkar värre än.. jag vet inget att jämföra med, men den dunkar iaf mycket. Och min kropp släpar sig motvilligt ur sängen varje morgon, och att möta mig själv i spegeln är fan inte roligt längre alltså..
Jag är på väg att bli en tickande bomb som snart kommer explodera.
Det är helt enkelt för mycket som trycker på mig just nu, och jag fixar det bara inte.

Så nu varnar jag er i min närhet. Mitt humör och temperament kommer vara ostabilt, jag älskar er väldigt mycket men jag är ingen glad och rolig människa just nu. Förlåt för det.

Och med det sagt så kryper jag nu ner under täcket och glömmer allt vad skola heter, idag fixa jag bara inte att göra något vettigt mer än jag redan gjort på skolan.

Kärlek och Respekt!
/ Fiie

Vidgat eller trångt.. ?

När jag för några dagar sedan lyssnade på NRJ med blondinbella ocg Tyra Sjösted som gäster och dom pratade sex och storlek/längd på killars snoppar så poppade det upp en liten tankeställare hos mig. Och nu har jag gått och blivit galen.. Jag får liksom ingen rätsida på mina tankar, haha.
Utan att bli för privat och exposed så kan jag väl säga att jag tycker att storleken på snoppen spelar roll..
Men det var inte det jag funderade på.. Utan hur är det för killar egentligen? Vi vet ju att brösten är the thing för killar, men stora eller små? Vad föredrar dom egentligen? Ska det vara silikon eller är det naturellt skapat som är sexigt? Och hur är det egentligen med the pussy.. Spelar det någon roll om den är trång eller väldigt väl använd?

I know, jag har skeva tankar kring sex egentligen.. men vafan.
Kan någon svara på min fundering innan jag blir helt jäkla knäpp här hemma. Haha!

/ Fiie

Den heliga söndagen.

Finns det något bättre än att vakna en söndag klockan halv ett, höra hur regnet bara öser ner utanför och veta att man inte behöver anstränga sig det minsta idag? Nope!

Jag tycker faktiskt att söndagar är en helig och helt underbar dag, oftast.
Idag kommer jag städa lite, ( jag lovade mamma det igår! ) och sedan ska jag planera tränings och matschemat för denna vecka. Mer än den ansträngning kommer jag inte göra, kanske en promenad om det slutar regna.. men bara kanske! Haha.
En bra bok/film, lite vindruvor och så ett varmt bad ikväll såklart.



Jag, Linda och Kajsa, halva gänget bakom HjärtGåvan UF. =)






Vad händer med vår TVvärld?

Jag har haft halva familjen på besök över natten, och imorse så skulle det såklart ses på barnprogram för lilla ängeln min. Och till min glädjande förvåning visades "Tillbaka till vintergatan", och detta program var ett av mina absoluta favorit program när jag var mindre. Fem fem, fem fem fem.. hihi, jag bara älskade det. Och jag kan lova att jag fylldes med precis samma sprudlande, förväntansfulla och nyfikna känslor idag.
Men.

Nu när det är tyst i lägenheten igen, jag tänder lite ljus och sätter mig med lill rödvinsglas för att kolla in kvällens utbud. NADA!. Jo.. Robinson Karibien.. ? What? Inte för att jag har något emot Paolo Roberto, i mean.. wow vilken snygging han är, fortfarande! Men.. vad är det för c program han får leda nu? Han har ju varit en enormt framgångsrik proffsboxare, och nu leder han ett skit program?

Jag har alltid varit den där ultimata dokusåpa och seriefreaket. Big Brother, Vita lögner, Skilda Världar, Nya tider, Tre Kronor, Beverly Hills 90210, OC, Grey´s Anatomy, Ugly Betty, Andra Avenyn.. ja, you name it. Jag har sett allt, och jag följer allt. Jag kan inte leva utan det. Men nu undrar jag. Vad har egentligen hänt med dagens TV samhälle?
Visst finns det uppenbarligen fortfarande bra på TV med tanke på de sista tre programmen jag nämnde.. men.

Jag menar, vad hände med Harald Trutiker (stavning!), eller kanske Robert Aschberg som ledde Robinson för några år sedan? Vad händer med Fångarna på Fortet och alla julkalendrar... sådant som jag saknar. Jag vill ha de tillbaka.
Det kanske känns lite dubbelmoraliskt att jag både vill ha tillbaka det gamla men ändå se det nya.. men så är det ju. Jag vill bara förmedla en åsikt och undran här.

Vad är det ni ser på, följer ni dagens dokusåpor?
Är Paradise Hotell bättre nu än förr? Kommer ni följa Big Brother om det dyker upp igen..
Och vad anser ni om Robinson Karibien?

/ Fiie

Stressigt, men livligt.

Det är full rulle här.
Bloggen har fått sig ett litet lyft, och det tackar jag emmagumman för. Tack gullet för att du är så snäll och hjälper mig, ;)

Det är minst 10 ämnen på en gång nu i skolan.. jag fattar inte grejen med att blockläsa, eller har vi tatt bort det ifrån skolan nu? För jag blir galen på allt jag har att tänka på. Det är ju tamefan nya kurser, inlämningar, uppgifter, prov och saker hela tiden. Det är inte okej faktiskt. När ska man hinna typ.. bajsa? Seriöst?
Jag citerar Björn Gustavsson " Jag pissar hårt, bara för att göra det så fort som möjligt" Haha. Dagens sanning.
Dock är det mestadels roliga, givande och intressanta kurser och ämnen vi läser, så det lönar sig ju i längden. Och eftersom min inställning till skolan är att jag är där för min egen skull och för att dra lärdom av det, så blir det faktiskt lite lättare.. Men ändå, ämen som naturkunskap och matte B.. whats up with that? Seriös?

Nåja, skolan är bara typ..allt?
Men jag har vart och köpt mig en ny telefon nu, eller det blev ju samma modell. But still, den är ny.
Så äntligen har jag kunnat aktivera kortet, och har nu åter en vacker, ostulen och grym mobil.
Nu behöver jag bara alla viktiga nr, haha.

Nu ska jag krypa ner lite till i sängen, bädda upp mig med en kopp thé och plugga marknadsföring.
Sedan är det sova som gäller. Jag är sjukt mega trött denna vecka, varför vet jag inte riktigt.. ? :/
Börjar ana att jag faktiskt har lite järnbrist eller någon form av virus i kroppen.. inte normalt att vara så här trött varenda dag. :/

Puss / Fiie

Stressigt, men livligt.

Det är full rulle här.
Bloggen har fått sig ett litet lyft, och det tackar jag emmagumman för. Tack gullet för att du är så snäll och hjälper mig, ;)

Det är minst 10 ämnen på en gång nu i skolan.. jag fattar inte grejen med att blockläsa, eller har vi tatt bort det ifrån skolan nu? För jag blir galen på allt jag har att tänka på. Det är ju tamefan nya kurser, inlämningar, uppgifter, prov och saker hela tiden. Det är inte okej faktiskt. När ska man hinna typ.. bajsa? Seriöst?
Jag citerar Björn Gustavsson " Jag pissar hårt, bara för att göra det så fort som möjligt" Haha. Dagens sanning.
Dock är det mestadels roliga, givande och intressanta kurser och ämnen vi läser, så det lönar sig ju i längden. Och eftersom min inställning till skolan är att jag är där för min egen skull och för att dra lärdom av det, så blir det faktiskt lite lättare.. Men ändå, ämen som naturkunskap och matte B.. whats up with that? Seriös?

Nåja, skolan är bara typ..allt?
Men jag har vart och köpt mig en ny telefon nu, eller det blev ju samma modell. But still, den är ny.
Så äntligen har jag kunnat aktivera kortet, och har nu åter en vacker, ostulen och grym mobil.
Nu behöver jag bara alla viktiga nr, haha.

Nu ska jag krypa ner lite till i sängen, bädda upp mig med en kopp thé och plugga marknadsföring.
Sedan är det sova som gäller. Jag är sjukt mega trött denna vecka, varför vet jag inte riktigt.. ? :/
Börjar ana att jag faktiskt har lite järnbrist eller någon form av virus i kroppen.. inte normalt att vara så här trött varenda dag. :/

Puss / Fiie

Oviktigt.

Regnet verkligen öser ner och jag sitter här inne och tycker synd om mig själv. Har migrän, ont i halsen och frossar som attan.
Jag var ner och köpte mig en ny telefon, blev dock samma modell som innan. Jag kände mig inte riktigt redo för en helt ny variant och jag hade inte råd med någon heller. Nu måste jag bara vänta på mitt nya SIM kort som förhoppningsvis kommer innan helgen!

På fredag kommer mamma ner, jag ska ju få ett nytt badrum här hemma =) Woho! Dock kommer mitt älskade badkar att slopas med i renoveringen och bytas ut mot en dusch, vilket jag gråter floder över. Men jag får klara mig utan, får ta igen det den dagen jag har råd att köpa mig en egen lägenhet istället! ;P

Nu är det hög tid att försöka fokusera på att plugga till provet på fredag, har ingen motivation alls att lära mig något om marknadsföring just nu, men jag vet att jag egentligen tycker det är roligt så därav får jag enkelt tvinga mig att läsa och plugga!




Hur överlever man utan mobil?

Min mobiltelefon blev stulen idag. Och jag bara undrar. Hur FAN ska jag överleva utan Min telefon?
Vem kan vara så jävlig att den snor en telefon? En fattig jävla arab? En omogen hjärnskadad snobb?
Min älskade telefon var 3 månade gammal och hela mitt liv fanns sparat i den.
Vad gör jag nu? Jag har ju fan inte råd att köpa en ny. Och inte har jag någon försäkring på telefonen heller.
Vad gör jag nu?

Ni vet iaf att vill ni kontakta mig så får ni typ.. använda facebook. Haha. Patetiskt.


/ Fiie

Tankar kring skolan.

Jag blandar ihop isotoper, psykologiska termer och marknadsföring. Jag pluggar på fel häfte till fel prov och jag vet knappt vilket datum det är längre.. Jag är illa ute känns det som.

Om ca 7,5 timme ska kemiuppgiften vara inlämnad, senast! Och imorn kommer det bli en stressdag utan dess like och jag kommer snart bryta ihop på grund av mina höga krav. Ibland är det jobbigt att vilja att allt skolarbete ska vara perfekt, och ibland är det en enorm fördel att besitta talangen att vara perfektionist.. tror jag? :)

Det har vart en fullspäckad helg här hos mig. Modevisning, ullared, skräckfilmsmys , plugg och en massa ekonomiångest. Jag funderar på en sak.. studenten. Det är ju inte konstigt att man dricker sprit och håller igång från tidig morgon till tidig morgon nästa dag, man lär ju var så utmattad och psykiskt trött så det finns liksom inget val än att festa. Och sen sova i flera veckor efteråt.. Jag ser framemot sömnen den 11 juni 2010. Förstå friheten i att kunna sova hur många timmar som helst, UTAN ångest eller stress? Det måste ju vara värt varenda liten svettdroppe, blodtår och skrivkramp som man fått stå ut med under alla dessa år i skolan, eller hur?

Nåja, det är som sagt några månader kvar till den där dagen, och just nu är det fokus på grundämnet Syre och praktisk marknadsföring som gäller.


Jag försöker övertala mig själv att se det positivt, man får äta godis när man pluggar. ( fast coca colan är avslagen och skit äcklig, men jag behöver socker för att inte somna! )

Jag gjorde ett tappert försök i att kl mig sött/rockigt/sexigt i fredags..
det gick hyfsat tills jag upptäckte att mina stövlar var grymt smutsiga och det förstörde hela grejen.
Haha.

Back to work babes.
/ Fiie

Bota höstdepressionen!

Jag är stressad, drabbas av panikångest titt som tätt och känner mig tröttare än någonsin.
Och jag är inte ensam. Det vet jag.
Det är liksom naturens gång. Efter en hel sommar av jobb, festande och hundratals timmar i solskenet är man rätt trött. Då man egentligen borde vara utvilad, efter nästan 3 månader ifrån skolan och stressen, men det är tvärtom.
Visst är det rätt mysigt mer mörker, levande ljus och varm choklad och lussebullar, men ändå. Inget går väl upp emot en sen sommarnatt, barfota någonstans på en strand med den där speciella personen.. Och här kommer depressionen och ångesten in.

Men! Nu har jag hittat botemedlet, eller, ett av dom iaf.
Jag säger bara en sak. Njutning till max!

Ta det lugnt, slappna av med ett varmt skumbad och gör dig extra fin.
Dra på den där goa sidenpyjamasen och Shepardtofflorna, och ät den godaste maten på denna jord.
Sushi.

Det är mitt tips. And you know what? Det är så förbannat bra!



Btw, dagens samtalsämne = Krogfyllor människobehåring.. Yea, we are strange on Aspero.. ^^

Fattar nada.

Jag tycker inte det är roligt längre.
Seriöst. När man inte längre kan styra över sin kropp och sina tankar, då blir jag skrämd och orolig.
Jag bara undrar en sak. Hur kommer det sig att allt skall vara schemalagt när man ändå inte kan förutspå dagen?
Hade jag fått bestämma, hade jag legat kvar i min säng hela dagen, hela veckan. Ändå tills jag kände mig motiverad och pigg igen. Get the point? I don't.

/ Fiie

Har inte tid att bli sjuk!

God morgon världen... eller det är inte god.

Jag som trodde att jag starkt skulle klara mig ifrån att sjukna in, men tji fick jag.
Nu börjar halsen strejka, jag vill hosta men det gör för ont och kroppen skriker efter sömn som den brukar göra när den vill säga att jag börja bli förkyld. Fuck!

Men jag lyssnar alltid på min kropp, ( oftast iaf.. ) så jag fick hoppa gymmet idag, min ben får gå ett extra pass nästa vecka istället! =)
Men jag har dock en arbetsintervju inne i stan kl 13.00 idag som jag inte kan boka om, så jag får allt släpa mig in till stan, trots att det regnar och jag är sjuk. Fan. Jag som trodde det skulle hjälpa att sova hela dagen igår och inatt..

Vi hörs sen!

Fysiska småsår och tonnårstrots.

Halv åtta denna måndags kväll ligger jag i sängen och luktar bränt.
Har stekt kyckling och rostat pumpkärnor Samtidigt som jag fastnade i en intressant SMS konversation Vilket resulterade i att jag för första gången föll på bränna ner mitt kök. Därav den outhärdliga lukten av bränt matos.

Jag ligger och funderar på om jag borde plugga något. Jag vet att det är en massa prov och inlämningar som kommer upp dom närmsta veckorna och borde kanske sätta igång att plugga inför dessa. Men att jag har munsår och ont i halsen och fryser hindrar mig från att kunna koncentrera mig enbart på marknadsföring eller kemi.
Nej, jag stannar i sängen. Laddar ner en känslosam kärleksfilm och bäddar in mig i täcket och tycker synd om mig själv. Helt i onödan. Bara för att trotsa, precis som man gjorde när man var 14 och smygrökte. Haha, det var bra tider det. Nu finns det liksom ingen att trotsa förutom sig själv..

Men å andra sidan. Vid dessa tillfällen, när man känner sig ofräsch, småful och negativ är det så förbannat skönt att kunna stänga in sig i sin egen skit och bara vara negativ. Ingen mamma, ingen pojkvän eller något djur som man måste ta hänsyn till, vara trevlig mot och lyssna på. Nej jag kan sitta här hemma och strunta i alla människor och älska att jag får hata mig själv ifred! Fan så underbart.

Take care homies.
And don´t forget to love and respect your self, even when you are crap.
Peace sis  / Fiie


Längtan.

Någon gång varje dag fylls min själ med en känsla längtan.
Det kan infinna sig mitt på dagen i skolan, precis när jag vaknat eller vid ett sådant tillfälle då jag besöker the ladies room.
Vissa dagar är det en orolig längtan, andra en förväntansfull och i vissa fall en smärtsam längta. Men allt mer ofta har känslan av längtan handlat om närhet. Min kropp skriker efter närhet och beröring just nu. Skit jobbigt verkligen!
Jag har lärt mig att inte pressa bort känslorna när dom kommer, utan istället ta vara på dom, utforska och se vart dom tar vägen innan de lämnar min kropp och själ.

Jag är helt övertygad om att jag inte är ensam om att allt oftare fyllas av känslor helt utan förvarning. Det är nog något som händer de flesta, och jag tycker det är toppen. Att ha förmågan att känna känslor, och speciellt positiva eller värmande känslor är ju toppen!
När det kommer till att känna längtan så kan det dock inte alltid vara positivt eftersom man ibland längtar så mycket att det helt enkelt gör ont. Vilket händer mig emellan gångerna.
Jag tacklar det dock bra eftersom jag som sagt lärt mig hantera de, men för vissa kan en stark längtan efter något speciellt såsom andra känslor och bekräftelse vara så smärtsam och outhärdlig att man blir skrämd. Och kanske till och med stöter bort känslan och tillåter den aldrig att göra en illa igen.
Till er kan jag bara säga, hold on. Det kommer inte alltid vara så. En dag lär du dig hantera de smärtsamma med att längta och den dagen kommer du känna dig mer befriad än någonsin förut.

Jag längtar alltid hem igen. Varenda dag så fort jag låser dörren till min lägenhet så längtar jag tills jag får låsa upp den igen om komma in i min värme och trygghet. Så nu ska jag njuta extra mycket av att vara hemma i min säng och äta lite mat.

Sluta aldrig längta.
/ Fiie



Sunday bloody sunday.

Min värld är energilös men glädjefylld. 
Jag är mega trött på att alltid klaga för mig själv på hur deprimerat allt är, så varför inte bara sluta?
Det måste ju på något sätt vara bättre att ljuga för stunden och låtsas att livet är tipptopp, right?

Det ser ut som det varit hårdfest här hemma hela helgen, och jag förstår inte varför?
Jag har knappt vart hemma en vecka, och det ser redan ut som jag inte städat på 5.. daxs att inse fakta?
Jag är en rörig brud. Haha.

Fuck it, jag ska städa nu, och Jordin Sparks kämpar såklart med mig! ;)


I know you're busy so if you gotta go
Then go
but don't forget to leave my heart

Today is not a good day.

Min fötter bokstavligen blödde efter nattens långa dansande på Trädgår´n och Ja, mitt huvud bultar trots att jag drack litervis med vatten igår. Jävla rödvin! Men jag hade ändå en helt sjukt rolig kväll igår, det var riktigt lyckat och det gör det värt att sitta här idag och spy galla. Tycker jag iaf.

Resten av kvällen kommer jag sörja att min älsklings idol Rabih fick lämna tävlingen igår, vilket jag inte alls förstår hur det kunde hända? Seriöst människor, vad tänker ni med? Rabih var liksom den i idols historia som haft den bästa rösten genom tiderna, och så stöttar ni inte det? Come on! Skicka hem de där nollorna Mariette, Calle och Reza istället.. ;)

But as this day goes on, I will stay in my bed and miss you.

Bjuder på lite sköna bilder från gårdagen, fler kommer nog upp på facebook också ;)


Adam, Jag och Linda taggar inför kvällen ;)




Sötnosen <3

See you at the dancefloor.





Nu drar vi ut och dansar tills fötterna blöder och musiken tystnar framåt morgonkvisten.

Puss / Fiie

Taggar upp!

Hello folks!

Jag vaknade imorse och var äcklig jävla trött, som alltid på fredagar. Trots att jag bara denna vecka gått 1 dag i skolan, haha. Tror jag ska börja tjacka.. eller nått.

Men jag tänkte hinna med en lite powernap innan jag måste städa upp och my babes kommer över för lite förfest med käk och idol =) Det är BLVD som gäller ikväll och jag känner på mig att det kommer bli en grym danskväll.
Gjorde mig ett sånt där "panik- i -sista -minuten köp" idag, haha. Blev en söt, röd/rosa klänning från BikBok. I like!

Vad händer ute i världen denna rengiga fredag? :)

Vi hörs sen.
Puss
/ Fiie

Snö, vinter och isande kyla!

JAG VILL HA SNÖ. VINTER, MASSA SNÖ OCH ISANDE KYLA!

Förstår ni? Jag är inte knäpp eller sjuk i skallen, jag är bara enormt less på Göteborgs äckliga dyng väder och denna långa jävla skit höst som bara är För deprimerande.

Jag tycker alla borde SLUTA KLAGA! på att det snöar överallt. Fan, var glada! Det är vinter snart, och ju fortare vintern kommer, desto fortare kommer sommaren igen. Sådeså!

SNÖ!!!! =)



/ Fiie

Sömnlös för din skull.





Jag kan verkligen inte sova längre.
Jag ligger vaken och tänker på dig.
Jag tänker på vad du gör, hur du mår och vart du är.
Jag försöker verkligen somna. Drömma en dröm, kanske om dig.
Men det går inte.
Jag tror alltid det värsta.
Skapar mig ett mardrömsscenario och blir hysterisk.

Du kan ring mig ibland, säga förlåt och att du älskar mig.
Men jag är alltid lika sömnlös som innan det där telefonsamtalet.


My lovely bed.

Jag lyckades inte. Det är skoldag idag och det enda som står på mitt schema är träning, men icke.
Jag vaknade i morse och kom på att "fan, har jag bokat tvättid idag?" Det hade jag inte. Och när jag redan dragit förhastade slutsatser och meddelat fridisen att jag Inte skulle träna, så somnade jag om. Mohahahah.
Jag älskar att styra över mitt eget liv, fast när det resulterar i att man skippar vissa saker som träning, då börjar det bli lite för överdrivet. Men shit the same.

Nu ska jag dra in till stan och spendera några värdefulla timmar med bästaste Ida. Sushi och shopping, I love!

Såklart regnar det ute, vad annars i södern? Så det är paraply och stövlar som gäller idag. Haha.

Puss o Kram
/ Fiie


Skjortklänning från BikBok, ett kärt plagg.

Syns min nya frisyr då? :O

Back in town!

Det är förjävligt detta med så blandade känslor. Det är skit jobbigt faktiskt.
Jag har två hem, ett som är Mitt hem och ett som är Hemma hemma. Fattar ni vad struligt det är?
Haha.

Nu är jag iaf back in Kungsbacka. Märkte på en gång vilken annorlunda kyla och lukt det är här, och det kommer nog inte dröja länge fören jag börjar sakna stall lukten och stressen över att känna sig fängslad på landet, hehe.
Men just nu vill jag njuta av tystnaden, min ensamhet och att äntligen få ha min bästis när mig 24/7.
Jag ska fika, festa och plugga nu i 6 veckor tills det är daxs att fara uppåt igen, haha.

Nu ska jag ta mig ett långt bad innan jag lägger mig i MIN säng och vilar upp mig inför den tuffa tiden med skolan som komma skall. Lovely.

Puss puss / Fiie




November.

November månad. Äntligen.
Det går framåt.

Jag gillar när det bli november och man kan faktiskt tycka att Nu är det okej att det är mörkt och trist, för det är bara 1 månad till december, då vintern börjar.

Jag åker hem till älskade Göteborg imorn, och fytusan vad skönt det ska bli. Nog för att jag trivs med familjen, men jag längtar så efter mitt liv, mitt eget liv.

Så vi ses och hörs hemma i Götet imorn =)

/ Fiie

RSS 2.0