Sommarlov betyder sommarjobb.

Hej på er!

Jag vet att jag varit kass på att uppdatera, men så är det nu och jag kan inte hjälpa det.
Jag jobbar för fullt och tjänar cash, solar och badar då jag är ledig.
Jag älskar just nu att vara tillbaka i norrland, min efterlängtade norrländska är återställd och jag är lycklig att få se mina systrar varje dag. Miljön här ute vid havet är så oslagbart vacker, och jag måste bara säga det, att ni missar något.

Tiden går väldigt fort tycker jag också, och det är lite trist, samtidigt som jag längtar otroligt mycket efter alla vänner i gbg så vill jag inte tillbaka till skolan just nu.. Så, ja. Tur att det är någon månad kvar på lovet, haha. Borde inte tänka på det nu!

Idag blir det jobb hela dagen, som hela helgen. Jag är ledig igen på onsdag. Och då tänker jag antingen åka med mammsen på trav eller så ligger jag hemma o solar o badar med syskonen :)

Hur har ni det hemma i götet brudar? Saknar ni mig nå ännu.. ? ^^

Puss o Kram
/ Fiie






Jag älskar norrland <3

R.I.P Michael Jacksson.

Hjärtat slutade slå, och så dog kungen av pop. Michael Jacksson avled på sjukhuset, och han lämnar tre barn och miljontals fans i tårar efter sig.
Jag är inte ett mega fan, men jag älskar en hel del av hans underbara låtar, och hade drömmar om att någon gång se honom dans och sjunga live.

Nu är stjärnan död, och det sörjer jag otroligt mycket.
Må han nu åtminstonne finna den frid han aldrig upplevde här på jorden.
Michale Jacksson, vila i frid. Dansens och popens konung!

Sorgen är stor. Sjukt trist, obesvkrivligt konstigt.. Det är svårt att förstå.
Men tyvärr är det sant.

Rest In Peace now, our truly loved Michael Jacksson.





Some pics.


Erland

Farfar öppnar paket.



En liten släkt.. :)


Bästaste Farfar o Tant Ruth <3


Lilly och Erland, kusibarn <3

Mer finns på facebook!



I´m back.

Hallå!
Jisses, 4 dagar sen sist. Tror aldrig jag varit ifrån bloggen så länge.. Haha.

Men ingen har saknat mig ändå, så det gör inget.
Jag har haft en körig helg, det blev katastrof på midsommar natten. Och sen har jag jobbat.
Fredagen bjöd på en underbar dag o tidig kväll iaf på mina käre farfars 80 års kalas. Träffade hela släkten, o det må jag säga att våran släkt är underbar! =) Me love.

Jag tänker fortsätta jobba, sen försöka umgås med familjen så mycket som möjligt.
Sommaren är tillbaka, så jag tänkte försöka ut med båten, o bada o sådan mysigt som vi gör här uppe.

Kameran är full med bilder som jag ska tanka över till datorn snart, måste bara få ork först.

Men håll utkik, för bilder o mera roliga berättelser om mitt sommarlov i norr kommer! Det lovar jag!

Ha det super så länge!

Saknar er alla där nere i gbg, så jävla mycket!

/ Fiie

Djupa och ytliga tankar om livet.

Om och om igen kommer jag på mig själv. Ensam sittandes och gråta, helt utan orsak.
Bara sådär stört grinar jag, och upptäcker att mina tankar inte fokuserar på det jag håller på med för tillfället, utan helt andra saker. Vad min mening i livet är. Hur misslyckad jag känner mig. Hur lite kärlek jag har. Vad skulle hända om jag dog idag, vem fan (!) skulle sakna mig egentligen?

Sådan incidenter händer allt oftare, och jag börjar bli riktigt orolig för min hälsa.
Jag borde kanske vara tillfredsställd med mitt liv, eftersom jag faktiskt har ett okej liv. Men så gör jag misstaget att se mig omkring och bli avundsjuk på andras liv. På dom unga tjejerna som har barn, på den tjej som är så sjukt snygg att till och med jag skulle bli kär. På den tok kära flickan, som inte verkar ha minsta lilla problem med livet.
Och så ser jag den alkohol påverkade tjejen med djupa skärsår i armarna och med sönder gråtna ögon, och upptäcker att hon är jag. Misslyckad, ensam och oälskad. Som jag vet att så många andra, till och med den perfekta tjejen med den perfekta kroppen ibland tänker om sig själv. Jag borde inte göra dett misstag, men jag vet också att jag inte är ensam om att ibland bli orolig för om jag duger. Men det vet jag egentligen att jag gör.

Vi är skapade för att hata oss själva emellan åt, men vi är också skapade för att komma ihåg vårat ursprung, och att även vi är värd det bästa av livet. Jag vet att jag aldrig kommer komma ifrån mina utseende komplex, eller min oro över att aldrig få mitt perfekta liv. Men jag vet också att jag aldrig komma uppnå mina drömmar om jag inte kämpar för dom.

Jag tänker ofta på hur många som sårat mig och snackat skit, kallat mig för oförlåtliga ord. Jag tänker tillbaka på min period i låg och mellan stadiet då jag alltid var ensam på rasterna, och jag tänker tillbaka på högstadie tiden då varenda tjej kallade mig för slampa, och killarna försökte få ligga med mig bara för att kunna starta ännu ett rykte.
Och för varje gång jag tänker på det, så blir jag bara mer och mer säker på min uppgift här i livet.

Jag föddes inte för att vara mobbad, jag förddes inte för att mobba andra. Jag föddes för att leva som en stark kvinna och för att hjälpa tjejer i generationerna efter mig. Jag föddes för att visa världen vad styrka, stolthet och respekt betyder.
Och jag vill gärna tro att alla vi är född med en uppgift, och om det så tar 10, 30 eller 70 år att komma på den, så spelar det ingen roll. För en dag gör du det, och då kan du slappna av.

Jag får fortfarande mina panikångest attacker över mitt liv, och känner mig emellan åt så oälskad och misslyckad, men jag börjar bli bra på att snabbt komma på fötter igen. För det är faktiskt såhär, att alla är inte perfekta. Vare sig på utsidan eller insidan, och Alla har sina fel och bristetr. Alla gör sina misstag. En del människor lever på andras misstag, och tror att dom är perfekta, en del begår självmord och gör därför ett stort misstag. En del människor, och det är en stor del, dom lär sig av sina misstag. Inser felet, rättar till det och lever vidare med ännu en rik lärdom av sitt eget liv.

Jag tror att det är jätte viktigt att vi, speciellt vi tjejer kommer ihåg att vi inte alltid kan vara den vi önskar, och att vi många gånger under vårat liv kommer  falla ihop och tänka " allt jag gör blir fel, jag är oälskad och jag förtjänar bara olycka ". Det viktigaste att komma ihåg i denn stund är : Nej, allt du gör blir inte fel. En del saker kanske inte bli som väntat, men so what? Det löser sig. Och 2, du är älskad där du går, där du hör hemma. Alla kan inte älska alla, men så länge du älskar dig själv så kan du slappna av, för då har du den viktigaste kärleken, nämligen kärleken till dig själv. Och alla människor förtjänar lycka. En del människor förtjänar den minimalt och en del maximalt, men alla förtjänar den lycka som dom själva är villiga att ge. Om du är våldtäktsman så förtjänar du själv den smärta du orsakat, och är du en hjälte förtjänar du en medalj.

Jag slutar inte oroa mig över min framtid eller över morgondagen. Jag är paranodi och tror att jag har cancer, nästa stund önskar jag så djupt att jag vore gravid att jag inbillar mig det till och med så starkt att jag ringer barnmorskan för att boka en tid. Jag skrattar ena stunden med mina underbara kompisar, och i nästa sitter jag ensam och gråter över att jag inte har någon att prata med och att jag är så ensam.
Detta vet jag alltid kommer förfölja mig, kanske inte i så onormal mängd som idag, men jag kommer aldrig, precis som Du som läser, kommer vi inte kunna släppa våra tankar om livets mening, våran uppgift i livet och om vi verkligen är inne på rätt spår.

För varje gång jag är ensam och gråter hysteriskt, vilket jag vet att jag inte är ensam om att göra, så blir jag bara gladare också. Kom ihåg, du är den du är och du förtjänar det du vill förtjäna. Du bestämmer själv över ditt liv, bara du kan med din egna förmåga och kraft göra det till ett vackert liv för din egen skull.

Vad det nu än krävs för min del att bli lycklig har jag ännu inte listat ut, jag vet bara att just nu nöjer jag mig med en jogging runda och den tysta ensamheten, för att sedan mötas av en stöttande familj som alltid kommer älska mig för den jag är.

/ Fiie

I don't mind it, at all.

Godkväll alla vänner!
Nu är jag nydsuchad och har just krupit ner i sängen. Jag har haft en riktigt ego dag med bara trista ( men på ett sätt roliga och givande ) saker. Jag har städat, ätit nyttigt hela dagen. Solat lite, sjungit högt på bryggan och sen varit ute på en riktigt jogging runda med Harry.
Och nu till dagens samtalsämne.

Jag började jogga, med min mp3 på högsta volym spelade jag " You give love a bad name" och kom på mig själv med att sjunga riktigt högt, eller ja. Skrika!
Detta är något jag aldrig skulle göra hemma i kungsbacka, bara av den enkla anledningen att jag inte vill förstöra folks dag.
Men här hemma bryr jag mig inte, eftersom det inte finns några människor vars dag jag kan förstöra genom att sjunga/skrika. På 1 timmes jogging runda mötte jag två vilsna tonåringar på en moppe, och 2 bilar. Det är vad jag möter inom loppet av tio minuter i kungsbacka.
Men jag klagar inte, för när jag kan springa, skrika och inte behöva bry mig om någon ser eller hör mig, då får jag mer energi och det gör träningen så  mycket roligare. Haha!

Imorn ska jag försöka ta mig in till vallen och gymma lite. Dock är jag otroligt orolig för att min panikångest ska strula till det för mig. När man en gång flyttat härifrån så känner mig sig aldrig välkommen tillbaka, speciellt inte om man som i mitt fall aldrig varit miss populär.. Men jag försöker jobba på att inte bry mig, och eftersom jag måste styrketräna så har jag inte så mycket annat att välja på.

Nu ska jag vara förbannad över en besvikelse och sen sova.

Puss o Kram / Fiie

Falling out of a perfect dream.

Jag sov så himla djupt, och trodde aldrig att jag skulle behöva vakna.
Men ljudet av en kissnödig hund och en skrikande bebis som ville ha mat väckte mig.
Samma visa varje morgon. Jag var lika trött, men alltid lika motiverad. Glad och lycklig.
Jag hade funnit mannen som jag önskat mig i 25 år, fått min prinsessa och hunden som var precis som den jag hade när jag var yngre. Nu, nu var jag trygg.
Därför kunde jag släppa den djupa sömnen för den gångna natten och njuta av en underbar dag.
Trodde jag.

Jag vaknade aldrig. Jag sov ännu när jag trodde jag öppnade ögonen.
Och när jag på riktigt vaknade, så såg jag bara samma tråkiga lägenhet och mitt kaos till liv, som 19 åring.
När jag vaknade, så insåg jag att jag vaknade ur den perfekta drömmen.
 
En känsla jag är trött på att känna.
Imorgon tänker jag inte vakna.


Jag slutar aldrig drömma.

Stadsfest, kvinnlighetstest och ormoskulden!

Hallå!
Vilken helg, vilken helt fantastiskt givande helg.
Jag tänker inte rabblar varje dg i detalj, men jag kan säga så mycket som att det är avslappnande att äntligen vara hemma!

Jag har fixat fina naglar, varit förbannat onykter på Kramfors stadsfest och sedan jobbat.
Jag har även hunnit med att umgås med Tina i 3 dagar, och det är alltid lika underbart!
Fredagens stadsfest i Kramfors var nog den mest givande känslomässigt hittills.
Jag stötte på massa gamla klasskompisar som jag saknat otroligt mycket! Och sen blev jag så jäkla onykter att jag rent ut sagt inte kunde gå, men det är ju inga problem när man har starka karlar som kan bära en. Haha!

Jag började jobba i lördags, som jag längtat! Nu ser jag framemot en tuff, rolig och rik sommar! :)
Och Tina, haha. Jag insåg inte förens igår hur mycket jag avgudar denna varelse.. För än vet vi inte om hon är man eller kvinna. Det är något emellan, vilket hon efter ett test på Facebook jobbar hårt på att ta reda på!
Lilla Tina har även införskaffat sig två ormar, varav en som fortfarande är en bebis jag efter 2 dagar äntligen hade mod till mig att hålla i! Woho, där rök min orm oskuld. Stolt! ^^

Jag har inge planer för veckan, men jag så mycket som att Tina har en överraskning åt er inom en snart framtid.
Så håll er i nackskinnet, för snart får ni livets chock kan jag lova! ;)

Nu ska jag bege mig ut på en kvällspromenad med HarryBoy, och sen ring någon snygging och ja.. ni vet! ^^

Vädret är avskyvärt, men det är smällen man få ta när man bor i en skitort som Nordingrå!
Så, Puss o Kram på er!

/ Fiie



Det är okej att vara off på sommarlovet!



Sådeså!
Min blogg abstinens pressar jag undan för att istället njuta av saknaden efter kollektiv trafik och vännerna i gbg.

Jag hör av mig i vecka.

/ Fiie

Haha, så kan det gå.

Jag satt i lugn och ro och löste lite korsord, och utan att tänka mig för började jag klia mig på halsen.
2 timmar senare upptäckte jag detta, haha.
Så kan det gå, när inte haspen e på.




Det är där man odlar rädslan för att bli glömd.

Jag föddes med min mammas hjälp.
Jag uppfostrades av min mamma, jag lärde mig av min mamma.
Många gånger hatade jag mamma, många gånger älskade jag henne.
Det krävdes för mig 18 år, 3 flyttar och en massa tårar och svordomar att inse att mamma, det är min ängel.
Jag trodde alltid att jag var stark, att jag kunde klara allt själv och att mamma bara fanns där som någon som betalade allt. Fast jag insåg sent, men inte för sent, att det var mamma som också betalade priset, smärtan, av mina idiotier.

Jag skapade mig ett hem med min pojkvän, och trodde att nu var jag fri, nu behöver jag aldrig mammas pengar eller hjälp mera. Nu står jag på egna ben. Men tji fick jag. För när den där karl´n övergav mig och inte längre fanns vid min sida, vem fick då komma med sin feta plånbok och varma hjärta och betala för all skada han lämnat efter sig? Jo, mamma!

Jag önskar att jag slapp oroa mig för den dagen då min älskade mamma går bort, jag önskar att jag kunde sluta tänka på det varenda dag. Hon är frisk, och hon kommer leva tills jag är för gammal.
Min mamma gav mig livet, hon har alltid funnits vid min sida i vått och torrt, och oavsett hur dum jag var, eller hur mycket jag är sagt att hon är störd i huvudet så stod hon ut.
En dag, ska hon sluta finnas där och stötta mig.
Vem ska då tänka på mig? Vem ska då komma ihåg vem jag är och hur modig jag är?
Vem ska, när min mor inte finns i livet, komma ihåg mig, precis som jag är?
Jag önskar att mamma aldrig behövde försvinna, att hon var odödlig som de ängel hon är.

Ingen annan kommer känna mig lika bra som min mor, ingen annan.
Och när jag tänker på att min mamma kommer glömma mig en dag.
Då blir jag rädd.

Ett udrag ur den önskvärda boken, som jag någon gång tänker publicera.

Bilder från norrland.

Vi har bakat, skrattat och kramats än så länge, så mer bilder kommer om några veckor! ;)




Det är som vanligt.

Hallå!

Jag har haft en normal dag här hemma, allt är liksom som vanligt.. Med familjen.
Jag njöt som om jag hade fått orgasm när vi åt middag hela familjen tillsammans och när jag äntligen kunde gå ut, UTAN att se mig i spegeln och bara andas den våta sommar luften.
Det är helt underbart att vara hemma, emellan åt.

Det finns det negativa med att vara tillbaka i det samhälle man en gång flytt ifrån och önskat aldrig tvingas komma tillbaka till. Men det är Kramfors, och det är något visst med den lilla cphålan. Den är förjävlig och jag kommer aldrig förstå mig på människor som vill låta sina barn växa upp bland ligister, knarklangare och idioter. För det är en liten stad, där alla slutar som nått av detta.. Tyvärr. Men nu är det såhär också, att inne i den "staden" finns sakar man måste besöka, tex den söta nagel damen som ska fixa mina naglar, och så har jag släkten där. :O

Men jag ska försöka att proppa i min ångest medicinen innan dessa smärtsamma besök och sen får jag återhämta mig med sömn eller sprit. ;)

Jag laddar upp lite bilder ifrån dagen, för just nu ska jag säga hej då till familjen ( förutom bror min ) som drar iväg på semester i Paris en vecka, och jag fick inte följa med! ( ville väl snarare hellre umgås med Tina ), och efter det ska jag krypa i sängs och ta en rejäl sovmorgon innan jag börjar träna hästar och inleder min 2 veckors diet period. Haha.

Puss o Kram
/ Fiie

Jag är hemma!

Efter en lååååååååååååång resa och en längre resa och vilse i skogen, så är jag äntligen hemma!

Nu ska jag ta en välförtjänt dusch ( men jag vill verkligen ta ett avslappnade bad ) och sen sooovvva!
Om jag blir frånvarande imorgon så har förståelse, jag ska spendera dagen ute på havet med mina systrar!
 
Hoppas ni har det bra i Göteborg utan mig, och om ni saknar mig så vet ni vars jag finns!

( Jag har redan börjat prata norrländska igen ) Haha!

/ Fiie

StyleByStars.

Jag har funnit den ultimata klänning butiken. Jag antar att jag är väldigt sent ute med att klicka mig in dit, men Oh My Gooooooooood! Vilka helt fantastiska klänningar. Stylebystars, wow!
Jag har alltid trott att det var en sådan där butik med kläder som kostar runt tusen lappen, men icke!
Klänningarna ligger på samma priser som i gina tricot butikerna, och det bästa är att dom är inspirerade av kändisar såsom Lauren Conrad eller Whitney Port ( ifrån The Hills! ) och jag älskar deras kläder!

Så nu vet jag precis var jag ska hitta studentklänningen till nästa år och jag kan lova att några av dessa skönheter kommer att hänga i min garderob så fort jag har pengar på kontot igen!



Nummer tre är en definitiv favorit, fast då har jag inga skor som passar till den. Så det måste inhandlas! ;)

Nu njuter jag!

Tystnaden, ensamheten, friheten.
Sådant som jag i vanliga fall avskyr och helst inte vill vara en del av, det njuter jag av idag.
Jag vaknade med ångest, men jag vet att jag kommer somna med ett stort leende.

Idag ska jag packa färdigt, jag ska diska.
Jag ska även städa en gång till, haha! Sen ska jag slänga all överbliven mat i frysen och äta upp allt annat.
Det är mycket man ska tänka på när man ska iväg på " semester " i 2 månader, för om man glömmer soporna eller typ en banan så kommer ju lägenheten lukta förjävligt när jag kommer tillbaka i Augusti. :O

Så nej, nu ska jag ta mig en promenad i kungsbacka och sen peppa inför morgondagens tågresa i 7 timmar.

Vi hörs när jag är i norrland! :)

/ Fiie

Topplistan 7/6 - 09

Med anledning av att jag åker hem till Norrland över sommaren, så har jag knåpat ihop 5 saker som jag kommer sakna här i Kungsbacka/Göteborg . Kanske inte den intressantaste topplistan, men den är desto viktigare för mig att komma ihåg!

  • Vännerna. Självklart kommer jag mest av allt att sakna mina brudar.
  • Mitt badkar. Fan, jag undrar hur jag kommer överleva utan badkar i två månader?
  • Min säng! Oh my, kan jag inte få ta med mig sängen hem?
  • Tv:n! Haha, jag kommer verkligen längta tillbaka hit bara för att slippa bråk och tjaffs om tv:n och programmen.
  • Espresso House! Oh my god, jag kommer längta som en galen åsna efter en Chailatte. Jag älskar EH! Haha! 

Men självklart kommer jag älska att vara hemma i min familj så länge också! Haha, och förhoppningsvis står allting klart så som jag lämnar det innan jag åker, även mina brudar ;)

/ Fiie

Blodsystrar goes crazy!

Imorgon är sista dagen hemma här innan jag åker hem till Norrland för att spendera sommaren.
Och det finns en del saker som jag kommer sakna ( läsa topplistan 7/6 ) men jag ser också framemot en hel del saker i Norrland, bland annat så har jag saknat min knäppis Tina förbannat mycket. Så nu förbereder jag mig inför en hel sommar med galenskap och kärlek!

Jag har planerat en massa sjuka påhitt, fyllor som inte går att förklara varken med sång eller dans. Mat, fan vi ska vräka i oss tina-mackor och tina-pizza, ( så fort jag avklarar mig hälsomånad ) och såklart ska vi ligga i båten och bara spela den bästa musiken som finns. Jag längtar efter att skälla ut Tina för att hon inte satsade på den kille jag ville hon skulle göra, och för att hon aldrig kom ner och hälsade på. Haha!

Vi ses i veckan gumman, då ska vi starta hjärnorna och bli crazy!

Sista slöa söndagen.

Hej alla vänner!
Det är söndag idag, en riktigt o innehållsrik sådan.
Jag blev väck 10.20 av lillasyster som ville påminna mig om att det minsann bara var två dagar kvar tills jag kom hem, och nyvaken som jag var så svarade jag bara "mmmm" , och då hörde jag hur hon blev tyst och ledsen och sa " vill du inte komma hem och mysa med din familj " Klart jag vill! Jag är bara riktigt trött. Haha.

Jag har endast ätit lite frukost och förflyttat mig från sängen till soffan. Och här sitter jag nu, och slötittar på gamla repriser av Big Brother, och så tänker jag fortsätta spendera min söndag. Slappt och slött.

Jag vill egentligen ut och tokträna, men eftersom alla träningskläder är nedpackade och jag inte vill åka hem med smutstvätt så får jag ta och nöja mig med några situps och lite nakenträning.. :O
Jag vill även påminna alla som har åldern inne att rösta, gå och rösta.
Jag avstår detta år eftersom jag inte känner att jag kan göra ett val eller att jag har lusten med det, men för det ska inte alla tänka så. Det är faktiskt viktigt, men och andra sidan så ska man inte rösta bara för att göra det utan för att man bryr sig eller vill vara en del av politiken. Jag själv bryr mig inte om det, och känner att jag behöver 5 år till för att kunna ta ställning. Vill ni läsa mer om mina åsikter, gör detta i inlägget " politik, inte min grej"

Nu ska jag gosa ner mig igen och njuta av min sista söndag i denna lägenhet på två månader, sorligt men sant. Haha!
Puss och Kram
/ Fiie

Damråttor!

Nu har jag storstädat med betoning på Stor!
Och gissa vad jag fick äran att ta död på? Jo en hel hög med damråttor!
Jag har nog aldrig haft en damråtta förut, och då är jag ärlig. Men nu jäklar, haha.
Jag nästan, alltså nästan blev glad över att ha de så pass orent att en damråtta skulle trivas i hörnet. ;)

Nu ska jag njuta av lukten av ajax och ren luft medan jag käkar tonfisk och ser på film!

Var tvungen att ta en bild på det. ;)
/ Fiie

6 Juni - Sveriges stolthets dag.

Hallå!
Och glad nationaldag på er. Om nu nu tänker fira den på något sätt.

Jag började dagen med en promenad till Hemköp för att köpa mig en dunder frukost och ladda inför min städdag idag.
Jag är inte så mycket för att fira denna dagen egentligen, och gör jag det så lär det bli med en rejäl fylla på stan som alla andra ikväll. Haha.

Äh, jag är inte på blogg humör idag, och absolut inte på något bra humör annars heller..
Men men. Vi hörs!

/ Fiie

Politik, det är inte min grej.

Alltså.
Jag vet att jag borde gå och rösta på söndag, eller innan. Och det tjatas om att det är min plikt och skyldighet..
Men om jag skulle ha röstat så skulle jag ändå ha röstat totalt blankt. Och det tycker jag bara är onödigt.
Jag har aldrig, nej nu ljuger jag. Jag gick faktiskt med i SSU när jag var 14 år, men insåg snabbt att jag inte fattade ett skit så jag drog mig undan. Jag har aldrig hängt med på samhälles lektionerna och vem som är partiledare för vad, eller vad varje parti egentligen står för..
Det har jag iofs mig själv att skylla för eftersom jag inte engagerat mig i att ta reda på det.
Men, jag ställer mig nu, såhär i valtider, är det verkligen min skyldighet att rösta?

Nej, det tycker jag inte. För det finns så många miljoner här i Sverige som röstar, och dom är intresserade av det.
Och visst kan jag tycka att studiemedlet kan ökas med några hundra, eller att Euron Inte ska införas. Men ärligt talat så för min del spelar det ingen större roll. Och så länge jag inte går runt och klagar utan att vilja göra något åt det så tycker jag helt ärligt att jag kan stå över det där med att rösta, iaf i år.

Jag kommer säkert vilja ta ställning om några år, det tror jag. Men just nu bryr jag mig inte.
Och jag är helt ärligt trött på all denna uppståndelse som är i landet över att man ska rösta.
Kan inte Sverige bara få vara Sverige? Kan inte jag bara få vara jag?
Jag får ångest, känner att jag är en dåligt människa som inte drar min feta röv till vallokalerna nu när det verkar så enkelt att rösta. Men jag har annat att fokusera på.
Och skulle jag rösta, så skulle jag rösta på det parti, eller ledare som vill inför dödsstraff på våldtäkts män och pedofiler, eller på det parti som vill kämpa för att vårat land ska bli ett tryggare land. Men något sådant parti finns det inte. För allt är så ytligt på något sätt där i politik världen.

Så nej, jag tänker inte ha ångest eller känna mig som e dålig människa. Och jag kan ta att jag blir kallad för soffliggare en gång var fjärde år, fast jag egentligen den dagen för allt annat än att ligga i soffan och vara lat!

Och alla ni andra nyblivna 18åringar, fan fokusera på körkort, studenten och att leva livet istället och låt det trista politik snacket skötas av mormor, farfar eller andra tråkigt gamlingar!

/ Fiie

Studenten 2010!

Hallå!

Nu är jag nyss hemkommen. Riktigt roligt att se Asperos 3:or springa ut, speciellt när man vet att man själv bara har ett ¨r kvar dit! :D Och nu har vi planerat hela våran studentdag i detalj nästa, haha. Vi kommer definitivt ha det bästa flaket! :)
Jag försöker fokusera på att inte deppa ihop över att det är mitt år i år, och att jag skulle tagit studenten idag. Men ja, va fan. Jag går hellre ut nästa år med min underbara klass, på världens bästa skola än i skitiga Kramfors med en hög ovänner.
Och det stora pluset är ju att jag är 20 år när jag tar studenten, vilket betyder att kan köpa as mycket skumpa! ;)
Men Grattis till alla elever på Aspero, we will miss you!

Ångesten trycker på mitt samvete idag, för jag vill egentligen bara ut och skratta och festa eller ligga i soffan och käka choklad, fast jag borde sätta igång med storstädandet och packningen med tanke på att jag åker tidigt på tisdag. Jaja, det löser sig nog.

Nu ska jag njuta av sådan där roliga serier som rullar på 3:an, sen ska jag nog springa bort på statoil och köpa mig chips och mysa med ikväll!

Puss o Kram
/ Fiie

Urbangarna förlorade, nu ska jag sova!

Så har jag firat min sista skolavslutning med mjuk glass, klasskompisar och en sjukt snygg bög!
Mina fötter blöder av skavsår och jag är deprimerad och trött.

Att ha skolavslutning är inte min grej, jag är alltid den som brister ut i tårar och bli vemodig för att lämna skolan. Den enda gången jag älskat att sluta skolan var när jag hoppade av ådalsskolan och flyttade hit.
Nåja, nu är det gjort och jag har gråtit, tackat mina underbara lärare och personal på skolan och jag är stolt över min prestation den sista terminen, så vem kan egentligen klaga?
Nu tänker  jag krypa ner under täcket med min gosenalle, läsa en bok och sen sova tills jag vaknar.
Festa och fira skiter jag i, det tar jag igen nästa år på studenten. Gissa vem som kommer vara systemlangaren då.. ? ;)

Hejsvejs på er!

Onsdagsmys!

Nu har jag blivit halv klar med att städa ur garderoben och har till och med börjat med att packa!
Så nu ska jag koppla av med en söndrig tårta och en kopp fläder thé tillsammans med Grey´s Anatomy! ;)

Imorn är det skolavslutning, och den sista innan studenten också ;)
God natt!
/ Fiie

Spontanshopping!

Jag älskar Rut mfl! En helt fantastisk butik för studenten som inte alls har råd med en massa dyra märkeskläder, men som älskar att klä sig som en som har det! ;)

Detta blev mitt idag, och jeanskjolen är bland det snyggaste jag köpt, helt perfekt i sommar med ett vitt linne! ;)
Koftan passar under kyliga sommarkvällar och kommer att vara helt underbar til hösten med ett par jeans! ;)



Idag invigde jag även min skor som jag köpte i sthlm, dom var väl sisådär att traska runt på stan i, har en hel del skavsår. Men jävlar så söta dom är! ;)



Det blev ingen skönhetssömn!

God dag!
Nu har jag precis stressat i mig någon form av lunch ifrån EH och försöker att hålla ögonen öppna med hjälp av saft och glad musik! Jag har sovit typ tre timmar i natt, men fråga mig inte varför för jag är lika förbryllad så ni!

Jag har avklarat två möten idag och däremellan lite spontan shopping. Jag har egentligen inte råd med det, men så kom jag på att va fan, jag åker ju hem till familjen på tisdag, då kan jag ju liga gärna spendera mina sista kronor på lite schyssta kläder och smycken! :)

Tog en runda  i Nordstan, och insåg snabbt att jag var tvungen att springa igenom varje affär, för annars hade jag vart kvar där än. Fy sjutton vad mycket gulligt och snyggt det har kommit i alla butiker nu. Jag älskar att vår/sommar shoppa! :)

Nu ska jag vila skallen i någon timme innan jag beger mig till avslutningen för Tjejkult idag.

Lägger upp bilder på shoppingen snart!
Puss o kram / Fiie

Glöm tidigare inlägg, nu är jag fri!

Jag må vara argsint över att jag presterat till max enligt mig själv, men att jag inte lyckats till fullo visa det på prov eller inlämningar och därför blir sänkt betygsmässigt. Men jag har nu lämnat in allt och är klar med alla prov, så just nu tänker jag koppla bort allt vad skola betyder.
På torsdag slutar jag tvåan, och med endast betyg som VG och MVG så är jag nöjd för tillfället.

Nu tänker jag fira. Jag tänker frossa i en islatte, Sushi, ett varmt bad och SÖMN!

Så nu stänger jag ner datorn på ett dygn och så hörs vi under morgondagen!

Och så tänker jag slänga vartenda papper och städa undan alla kollegieblock och allt som kan förknippas med skolan, nu ska här bli en lägenhet istället för ett tråkigt plugghål! ;)

Så här har det sett ut dom senaste veckorna, över hela lägenheten! Men nu ska det bort!



Puss och godnatt!
/Fiie

Ta mig till havet, och gör mig fri!

Nu jäklar, nu är jag less. När man tror att allt är över, och att man fixat ett bra betyg. Då kommer dom jäkla lärarna och trycker ner en. Det är så ledsamt! Som jag har kämpat med denna kurs nu, och inte fasiken lyckas jag uppnå ett betyg som jag vill ha! Ett Väl godänt duger inte för mig nu.

Ida, nu tar vi våra sockerärtor och så sticker vi iväg till havet och lever fria livet hela sommaren!

Arg är vad jag är såhär sista skoldagen!

/ Fiie

Det blev rester..

Haha, ja det blev varken sushi eller ens tonfisk och vatten. Hittade visst lite rester i frysen. ;)
Så kan det gå när man är smart och sparar ^^


Jag skulle kunna leva på min köttfärssås och pasta!
Och nej, jag har inte gått och svikit fullkornspasta, detta är pasta gjord på durumvete, och det är ett bra mjöl så det blir inte lika snabba kolhydrater! Haha

Jag vill genast bli omyndig!

Hallå i värmen!
Lever ni, eller har ni som mig gått under jorden på grund av den enorma hetta som slagit till i Sverige?
Nej, inte för att man skall klaga, och vädergudarna säger ju att det ska bli regn på torsdag. BUHU säger jag, det tolereras icke!

Provet idag kändes verkligen grymt bra, men som alltid när jag känner så så går det ju åt helvete, så jag hoppas inte för mycket denna gången! :/
För övrigt så är det sista riktiga skoldagen imorgon, och den består av betygssnack och utvärderingar och sådan tråk.
Sen tänkte jag sätta mig i lugn och ro på skolan någon timme och bli klar med hemtentan som ska in då.
Och idag var det sista träningen på gymmet innan sommarlovet, och jädrar så vi körde. Frida, vi är grymmast!
Så imorgon kan jag skrika av lycka, för hur det än går så är jag färdig med det. Och jag kan se framemot 3:an!

Jag har ett sådan otroligt sug efter sushi så ni kan verkligen inte förstå, det är helt crazy vad jag blivit sugen på det den senaste tiden.. sitter här och munnen vattnas efter rå fisk och en stor räka! Men jag får nöja mig med tonfisk och vatten, för jag har precis betalt räkningar för dryga 800 kr, vilket betyder att jag är ruinerad på kontot, och den är bara 1 juni.

Det suger att vara 19 år idag kan jag lova, speciellt med detta ansvar jag har för mig själv.

Nu ska jag tvätta och sukta efter sushi resten av kvällen.
Tjingeling på er!
/ Fiie
RSS 2.0