Blogg hyllning och positiva tankar!

Godkväll.
Idag är det en positiv och uppåt Sofie som skriver och det känns bra.
Jag har gråtit färdigt över detta nu, inte alls för att jag redan kommit över Rasmus, nej tvärtom. Jag är kär och därför är jag " singel " haha. Det känns fantastiskt att vi kan komma överens om ett sådant här beslut på ett vänligt sätt. Det tog tid, men till slut lyckades vi! Det känns bra att vi inte längre är tillsammans men det känns ännu bättre att veta att en dag kanske vi kan bli det igen, tack vare att vi går skilda vägar en tid. Jag tar nu höste och den kommande kalla vinterna med värme. Skall träna, plugga och försöka så mycket som möjligt att njuta av mig själv och börja tycka om den jag är! För det är ju faktiskt så att så länge du inte älskar dig själv kan du inte älska någon annan.
Vi tog ju en paus men den funkade inte riktigt så nu tar vi en " göra slut för att kunna vara tillsammans paus ", typ.. haha.
Men nog om detta!!!!!

Imorn är det FEST!!!! Ska bli så förbannat roligt, halloween party hos mig. Har laddat upp med vin, mousserande och cider. Funderade starkt på sprit men det blev inte så, vill inte supa mig själv under bordet.. haha.
Nu ska jag koka en kopp grönt te och mysa med min lakrits och choklad påse :) mums!
Ska nog bara se på tv och städa iordning här hemma inför imorn ikväll, njuta av tystnaden och höstens kyliga dagar som kommer, men ändå soliga morgonpromenader, mysiga kvällar med grönt te och riskakor med äpple, varm, nyttig mat och mysiga fika med kompisar och långa party nätter och såklart julen snart =) Underbart med lite tid för bara mig. Jag ska försöka hålla humöret uppe och när jag är nere så får ni hjälpa mig :)

Måste ju bara tack Blondinbella, eller isbella numer för comebacken, jag behöver din blogg på något sätt. Förstår mig inte på henne men det känns som hon endå är en gåva till min själ, tillsammans med Sanna brådings underbara blogg och många, många de andra som jag läser. En hyllning till er som bloggar om era liv och positivtaoch negativa saker!
Hoppas någon blir inspiererad av mig också, haha :)

Nej nu ska jag koka mitt te och fundera på vad jag skall ha för kläder imorn, måste ju hitta något snyggt =)

Börjar klockan 10 imorn så blir tidigt, men det är inga problem.
Tråkigt bara att detta lov inte fick sina sovmornar bara.. :/

Ha en fantastisk fredag kväll, vi hörs imorn!

Puss och Kram / Fiie

On more day.

God kväll vänner :)

Nu ska jag hoppa i ett bad och slappna av och bara mysa, ont i fötter och huvud.
Dagen var ganska omskakande med en massa tårar i morse och sedan ett chocktillstånd då jag hittar en kollega avsvimmad på jobbet, fick ringa ambulans och det tog ett tag innan man kom över den synen. Uscha.
Men det gick bra och nu är jag hemma =)

Imorgon nu då ska jag ju träffa Rasmus, får vi se hur iskall han är då.. önskar han kunde ha lite mer känsla för kärleken ibland. Vi får se, nu får jag iaf pengar över att spara till körkort och den ännu större tv än Rasmus =) haha!

Hoppas ni har haft en bra torsdag och att ni mår bra!

Förlåt att mina blogg inlägg är så korta och ointressanta, jag lovar att försöka komma igång igen efter allt har lagt sig, det snurrar bara i huvudet på mig med tankar!

Ha de bra alla!

Puss och Kram / Fiie

You´r on my heart.

Hej och god dag.
Nu har jag sovit, iaf lite granna. Förstår inte varför detta ska ta på mina krafter så hårt,inte sova, inte äta inte ens prata nästan.. Varför ? :S

Det är iaf onsdag idag och jag ska snart ner till kungsmässan tänkte jag innan jag börjar jobba, köpa lite saker :)
Jag har precis färgat håret, lagt en anisksmask och nu ska jag bara sminka mig så är jag redo att gå. Uscha :/

På fredag, år herregud. Då ska jag träffa Rasmus igen, vi måste avboka resan vi beställde.. Vill verkligen inte göra det eftersom jag sett framemot denna resa hur länge som hellst nu och jag trodde verkligen att det skulle bli av nu.
Men det är väl vara dumt av mig och oss att tro att man blir tillsammans som 17 och 21 åring och sedan ska vara tillsammans förevigt, speciellt om man är två helt olika personer.. Ellehr hur ?

Men jag satte på radion i morse, the voice såklart :) Och så hör jag Jordin sparks - Tatto. Låten är så bra.
Kunde inte ladda in den nu men gör de ikväll. När man mår dåligt eller någon precis hänt så då finns dom där, texterna som får en att bara undra hur världen fungerar egnetligen.. Så här känner jag.

You´r on my heart just lika a tattoo
I allways have you. 

Nu måste jag jobba.

Puss och Kram / Fiie
 

Se det positivt!



Rasmus mamma och hennes sambo, det är guld värda!
Jag cyklade bort dit för att lätta mitt hjärta och dom är bara så förstående! Klart der är trist som fan säger dom men livet slutar inte nu. Jag måste komma upp ur mitt skal och göra detta till någon positivt istället.
Så nu ska vi bli smala och smarta! Toppen betyg och träning dygnet runt. Försöka spendera så lite tid som möjligt till att  sörja att Rasmus och Jag går skilda vägar, men vi gör det som vänner. Hoppas jag i framtiden iallafall.

Så nu när jag äter godis och har ont i ögonen efter alla tårar så får jag helt enkelt acceptera att han som jag älskar så mycket inte längre älskar mig. Och han, vars namn jag inte längre tänker uttala inte längre är min pojkvän.
Det är ganska sjukt hur det kan gå från en dag till en annan, i går när jag vaknade så vaknade jag med dig, naken och vackrare än någonsin och nu när jag vaknar så är det med tårar i ögonen och ensamheten över mig.. det är svårt att se det positivt, men jag måste ju tydligen göra det.

Så en hyllning till ett liv som pluggande träningsnarkoman vilket jag välkommnar och hej då kärleksfulla nätter och mysiga sovmornar och underbart sex!

Om du vill något så ring mig Rasmus, jag älskar dig villkorslöst och det vet du hjärtat!

Puss och Kram / Fiie

Orättvist!

Okej, Hej!
Vet inte om jag kommer fortsätta med bloggen och så nu, vi mäker väl  hur mycket jag orkar.
Publicerade ju ett inlägg igår men tog bort det lika snabbt.

Jag och Rasmus, eller snarare Rasmus har för sista gången gjort slut. ( låter hemskt )
Hela vårat förhållande har ju varit en jävla berg och dal bana som nu stannade, på grund av bensinstopp typ. Det har ju varit ett helt fantastisk och lyckligt förhållande också, absolut!
Men det finns varken energi eller vilja att fortsätta försöka vara tillsammans när det enda vi gör är att vara osams om saker..
Jag älskar verkligen Rasmus och jag kommer ha de tufft, som alltid när jag faller för en kille får jag lida mest.

Jag är verkligen otroligt trött på att gråta över karlar och jag bestämmde mig innan han fick mig på fall att inte falla för hårt för då tar jag mig inte upp, och nu är jag här. Gråtandes på marken utan att vara stark och gå vidare..
Hela frammtiden jag byggt upp med honom är nu borta.. uscha :/ 
Men jag tänker verkligen inte låta mig knäckas helt och hållet, jag måste ju på något sätt fortsätta andas och klara av skolan och det som jag flyttade hit för!
Någon dag, vill jag tro iaf så kommer vi bli sams igen!

Det är alltid samma visa, en kille kommer in och tar över mina känslor och sedan lämnar han mig ensam kvar i ett regn av mina egna tårar, jävla skit!!!!
Men denna gången har det varit värt det, jag har haft en så underbar tid med Rasmus och jag kommer sakna varenda morgon utan honom, varenda dag och middag kommer kännas tomt.. Fan alltid kommer ju blir så jobbigt utan Rasmus vid min sidan..
Tror inte heller jag kommer vilja gå vidare och bara lägga alla minnen bakom mig, för vare sig jag vill eller inte är jag djupt förälskad men vi passar inte i ett förhållande just nu,  men kanske vi gör det senare i livet ? Jag får väl vänta och se! Rasmus, jag finns här för dig det vet du, jag är inte arg, inte besviken på dig och jag älskar dig fortfarande på samma sätt och mina känslor kommer aldrig kunna bli bara vänskapliga!

Så vad gör jag resten av denna sorgliga tisdag.. Tränar klockan åtta och äter glass och godis i stora lass!

Hoppas ni mår bra iaf och att ni som har lov har ett fantastisk höstlov och ni som jobbar eller gör annat har det bra också! Och att ni tycker lite synd om mig.. :/

Söndagen den 26/10, bajsmat!

Ja, dagens lyxmiddag består av

Pizza!!

Du behöver:
1 telefon och ett nummer!

Gör så här:
Ring och beställ!

-njuuuut !

=) / kocken

Söndagar, borde ibland inte få finnas.

God kväll!
Nu har vi snart sett klart på titanic och väntar på maten.. pizza!!! Får ångest bara jag hör namnet men jag är hungrig och finns ingen mat här.. faen :/ jag känner bara att ilskan drar över och jag hoppar snart ut genom fönstret. Varför skall det var så självmordsdrabbat med mat, mat som inte egentligen är gott men lockar så man dreglar..

Jaja.
Söndag iaf, har jobbat vilket var hur drygt som hellst för vi stod där utan människor som ville äta våran våffelbufé. Trist, för om chefen väljer att lägga ner söndagarna tjänar jag ju inget alls i månaden nästan.. :(
Söndagar betyder ju mys med Rasmus också, och inte varje söndag såklart men idag, onyttig mat ! Vi får helt enkelt lägga på en timmes träning på gymmet imorn, kanske gymma och sedan simma ? och sedan promenad på kvällen!
Blir toppen! Imorgon ska jag ha en sova dag och träna dag men älsklingen såklart. Ikea också kanske imorn, måste ju slösa på pengarna nu, haha =)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen och gråtat till slutet in Titanic :/ älskar ändå den filmen mer än mest, gör inte du det också ? :)

Hoppas ni har en myspys söndag och glöm INTE anda avenyn kl 20.00 ;)

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Vintertid... varför ?

Jag är bokstavligt talat helt dum i skallen.
Klockan nio [ åtta ] ringer min klocka och ja ni vet jag går upp och så.. är på jobbet vid tio [ nio ] och väntar men ingen kommer och öppnar.. klockan kvar över tio, eller ja kvart över nio ringer jag Emma.. Var är Johanna ? Ja men Sofie, klockan är ju nio.. så jävla typiskt mig!!!

Nu är klockan snart tio så jag måste sticka igen... om man nu inte vrider tillbaka den två timmar.. haha.

GLÖM INTE KLOCKAN!!!!!

Puss och Kram / Fiie

Jobb-Lön-Ångest!

Hallå!
Lönehelg, äntligen! Min lön denna månad blev mer än väntat, så det är väl både positivt och negativt..
Med jobb kommer lön och lön är pengar men pengar är bara ångest! Jag vill ja så mycket, kläder, smink och party men egentligen så behöver jag trista saker som möbler, dammsugare och betala räkningar. Uscha!
Men det positiva med att man får lite extra pengar varje månad är att man verkligen kan köpa det där som man inte kan annars, tex en vinter jacka, ett par skor eller liknande.
 
När jag bodde hemma så kunde jag ju alltid ta kläder, skor och pengar av mamma och maten den blev ju alltid serverad men nu måste man verkligen göra allting själv. Mamma stöttar ju alltid mig såklart med hyran och så än så länge men snart kommer den ju att stå på mig varje månad, :S shiit.
 
Jag måste iaf inhandla en vinter jacka och vinter skor!
Sedan måste jag ta mig till frösren också. Och såklart blir det stor party nästa helg på Hallowen! WoHo!
Men nog om tråkiga pengar nu. Vi parat istället om något roligare.

Vad är roligare än pengar då ? För pengar är ju egentligen allt, nöjen, mat, kläder och ja du fattar.. :)
Jo men vi kan prata om en sak, att jag ska överraska Rasmus ikväll =)
Rasmus kommer hem vid halv tolv tiden efter att ha jobbat och då tänkte jag att han skulle få lite gott att äta, sent med mat men han har säkert inte hunnit äta innan det och så skall jag ligga i soffan med Titanic i beredskak, levande ljus och nyduschad =) Det kommer han bli över lycklig med! Är jag en underbar flickvän eller vad ? Tycker iaf jag försöker.

Annars har min lördag bestått av arbete, och så har jag varit ute och powerwalkat och en jobbig cirkelträning här hemma. För er som känner mig vet ju hur jag kämpar med att gå ner några kilon, för konstigt nog så har jag lagt på mig en massa, helt ärligt inte en aning om hur eftersom jag tränar och äter ju så bra, men jag tror jag äter För Mycket helt enkelt.
Det sägs ju att man skall äta var tredje timme, ca 5 mål om dagen, frukost, lunch, middag och två mellanmål. Jag försöker hålla det där i en någorlunda balans, jag tränar 5 dagar i veckan och ibland mer, men det går ändå åt fel håll..
Nu ska inte jag sitte här och tjata om hur missnöjd jag är med mig själv för det vet nog alla vid det här laget som känner mig men det jag vill påpeka är att den där sägen om att ät rätt och träna rätt inte riktigt stämmer för tränar man inte regelbundet alltså 3-7 dagar i veckan riktigt, rikgit hårt och äter oerhört rätt då kan det funkar. MEN alla människor fungerar olika, det finns ju dom där supermodellerna som egentligen inte är supermodeller utan bara har en oerhörd tur att inte lägga på sig något, och så finns det dom som verkligen är träningsnarkomaner och inte äter en endaaste halv karlori för mycket per dag utan att kuta bort den, och så finns det dom som Mig. Det som försöker och försöker ovh verkligen jobbat så hårt men ändå inte går ner. Dom som älskar livets godheter såsom fikabröd, kaffelatte och god mat men som ändå drar in på det så maximalt som möjligt med ändå inte får ha den där celluitfria och fettvalkfria kroppen..
Iofs så har jag mig själv att skylla lite eftersom jag levt lite osunt i mina tonnår  då jag tok bantade och rökte som en ganlning och sedan tvärvände med att äta bara skräp och forstätta röka och snusa.. och nu står jag här idag. Deprimerad, överviktigt och kämpar som en galning. Hoppas bara på det bästa och att min kropp sätter igång förbränningen på hög nivå och att kilona försvinner innan nästa månad då jag ska spendera en HEL vecka i bikini med Rasmus på kanarioöarna.. Gruvar mig någorlunda för det. Men jag får väl köpa en bikina som är tre storlekar för stor så jag ser smal ut, haha. Nej uscha :/ Livet är så orättvist och jag önskar jag kunde ge upp det ibland, eller iaf leva i Din kropp som jag beundrar... men jag får fortsätta min diet och hårda träning mot mitt mål att komma i den där bröllopsklänningen i framtiden, haha =)

Gud så jag öppnade mig idag, men jag behöver det.. inte för att många läser och bryr sig om lillan Sofies bekymmer.

Nej nog babblat för idag, jag får höra av mig imorgon istället efter jobbet!
Nu blir det omelett och grönt Thée, Mums!

Saknar min familj, Emilia och Linn mina prinsessor, Storasyster saknar er! Mamma, tack för att du finns och stöttar mig emd dina hårda men kloka ord. Jag älskar er!

Ha nu en helt underbar och mysig och rolig lördagkväll!
Jag ska mysa helt jävla ensam! :/ fy fan.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Regnbågslax med hasselbaks potatis.

God kväll. Fredagens middag blev sen för min del men den var underbar!
Menyn innehöll regnbågs laxfile och hassebaks potatis, ( ugns potatis ) och en riktigt god sallad!

Här kommer receptet!
Tid  ca :
1 timme och 15 minuter

Du behöver:
4 st regnbåkslaxfileér ( 2 per person ) ( finns frysta på mataffären )
Potatis ( ca 5-6 st för två personer )
Gratäng ost
Morot
Gurka
Tomat
Avocado
Paprika
Sallaskrydda
Citronpeppar
Salt
Allround eller grill krydda
Raps olja

Gör så här
Värm ugnen till 225 grader
Skal potatisen och skär den sedan mot en skärbräda i snitt, det viktiga är att potatisen håller i botten men att snitten blir djupa och jämna.
Förbered en plåt eller ugns form med olja i botten, det behövs ganska mycket olja till potatisen, lägg i potatisen och salta och krydda och även täck med yttligar olja.
Potatisen skall stå i mitten av ugnen i ca 45-60 minuter, beroende på hur bra ugn du har.
Medans det står och blir gott i ugnen så gör i ordning salladen, skär grönsakern och riv morötterna, ( 2 st ) blanda sallden med en gnutta olja och salladskrydda för att få en doare samak på salladen.
Efter 45 minuter i ugnen har potatisen blivit ganska mjuk i mitten och det är tid att börja steka laxen.
Värm en stekpanna med olja på hög värme, sänk sedan värmen till hälften och stek laxen med salt och citronpeppar, ca 2 minuter på vardera sida. Min lax hade skin på sig men den tar jag bort när fisken är färdig, kryddar lite till och låter den stå på eftervärme i några minuter. När potatisen känns mjuk men med ett gyllenbrunt och krispigt skal kan du ta ut formen och strö över riven ost och låta stå i ugnen 3-5 minter till.
Severa med en hollandaise eller annan sås om så önskas, behövs inte eftersom skyn i från potatisen gör att det inte blir torrt.

Så där har ni en nyttig och god lyx middag för två personer. Njut tillsammans med ett gott vin, eller vatten.

Puss och Kram / kocken


Äntligen lov!

God dag!

Så nu har vi äntligen en veckas höst lov, skönt!
Ibland har jag dunerat på varför vi egentligen har lov, men nu förstår jag det. Det behövs emellan åt. En paus, en vecka är inte lång tid men det räcker, man får vila och komma tillbaka med ny energi! :)

Så denna dag då... ja. Vaknad vid åtta, seeeg som vanligt när jag ska upp. Men åt lite och åkte in för att träna, en riktigt bra gympass blev det, ben och mycke mage och lite kondition fick jag in också :) Jag hade ju inge lektioner idag men åkte ändå till skolan för att käka, billigast så :) Kom la hem vid halv tre tiden och slocknade i soffan dirket. Faan, jag som skulle iväg och handla inför mys kvällen med rasmus och allt men jag orkar inte!!!! Så jag ska vila lite så jag orkar ikväll, haha och så möter jag upp Rasmus om en timme för att handla mat och så. Blir mys!

Jag ska annars jobba i helgen, saknat att jobba lite så det blir bra. Och så ska jag ( även att det är lov ) göra klart en svenska och engelska uppgift, förtstår inte varför jag skjutit upp det :/ men det måste ju göras så jag tar en dag när Rasmus jobbar för att göra det. Men imorgon ska jag sova ut lite, börjar inte fören halv tolv :)

Yes mina vänner, det var en liten update om min Fredag, hör såklart av mig innan sängen lockar för mycket ikväll, den lokcar nu också kan jag lova. :/

Puss och Kram / Fiie

Sofies köttfärsås med tagitelle.

Yes, dagens måltid fick blir vanlig köttfärsås med tagitelle :)
Recpetet på dagens ( alla mina köttfärsåser blir alltid olika  haha ) lyder:

Tid :
Ca 20 minuter

Du behöver :

Tagitelle ( eller annan pasta )
300 g köttfärs
1 paket krossade tomater ( 370 g ca )
2 -4 matskedar kidneybönor
½ avocado
1 buljongtärning ( svampsmak )
Peppar
Rapsolja
1 riven morot

Gör så här:
Börjar med att koka upp vatten till pastan, du vet själv bäst hur mycke vatten beroende på mängden pasta.
Värm en stek ( teflon ) panna med lite olja och stek köttfärsen på hög värme, se till att få den i så små bitar som möjligt.
Häll i pastan, ca 5 " bollar " med tagitell för 1 person och salta och lite olja för att inte vattnet skall koka över.
Sänk värmen på köttfärsen och blanda buljon tärningen med tomatkrossen, avokadon och kidneybönorna ( använd lite av vattnet från bönorna till såsen ) låt småkoka på medelvärme, krydda med svartpeppar eller annan krydda om så önskas.
När pastan är klart häll bort vattnet och server på en djupare tallrik med köttfärsåsen överst, toppa med den rivna moroten och låt smaka =)

Kommer säker komma fler spännande recpet på min köttfärsås för den kan jag verkligen aldrig blir nöjd med, denna smakade lite annorlunda faktiskt men kominationen bönor och färs var god, dock är jag inte förtjust i den där avocadon, men det ska ju vara nyttig så va tusan, haha =)

Hoppas ni blir insiperad av mina recpet.
Justa ja, något jag inte nämnt är att när jag skriver pasta, spagettie eller annat så är det ALLTID fullkorns pasta jag använder, dels för att det är godare och innehåller lite mer fibrer än vanlig, jag föredrar fullkornspasta och gjort det ända sedan jag upptäckte det för några år sedan, men det är smak sak och vill du använda vanlig så är det ditt val! =)

Nu ska jag sova!
Hörs imorgon, då blir det middag med rasmus och det ska jag försöka göra gott!

Puss och Kram / kocken

Och så var det daxs att sova igen.

Ja nu sitter jag här, nyduschad och trött som attan.. alla dagar är lika dana, tröttsamt i längden..
Ibland så vill jag bara vara någon annan, eller vara någon annanstans.. önskar du det ibland ?
Ja som jag sa tidigare så har dagen varit vanlig, träning, skola och träning igen, som förövrigt var rätt rolig, mycke sparring, det gillar jag =)

Idag blir det korta och trista inlägg, återkommer imorgon med nya fräscha tankar och ideer :)

Ha en bra kväll och sov gott vänner =)

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

En snabbis..

Tjena hejsan :) Har egntligen inte tid just nu men måste ju vara er trogna och uppdatera er om dagen.

Torsdag betyder stress dag för Sofie.
Försover mig oftast och kommer seg till träningen, men jag var duktig och körde ett riktigt konditions pass på gymmer, bra förbränning på det! Sedan till skolan, äta och ha lektion i två timmar och sedan hem, äta och försöka plugga, diska och iväg på träning. Sen får jag komma hem vid åtta tiden och andas! Så sköönt!
Så nu har jag just ätit då, recpetet kommer upp senare ikväll!
Så The Hills måste ju ses och det till kl sex då jag ska diska och jogga bort till träningen :)

Så jag hör av mig senare såklart.

Humöret är på topp idag!

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Underbara natt.

Slänger in ett god natt inlägg nu så jag inte glömmer det. Blir la vaken någon timme till innan jag släcker lapman och kyrper ner i min trygga rasmus famn. :) loooooove it.

Maten blev okej, fick till ett knasigt recpet så det blir för drygt att ladda in det, men det vart gott och det är huvudsaken. :)

Ha en underbar onsdag kväll och sov gott mina vänner.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Tjabba Tjena Hallå =)

Hej hej igen.
Nu är klockan kvar över sex, så skall snart fixa käk och sedan kommer rasmus hit efter träningen och myser :) underbart!
Skriverkursen gick otroligt bra, jag fick bra respons över mina övningar och jag tycker det var givande :)
Dagens måltid blir potatis stuvning, iaf någon form av det för jag hade aldrig gjort stuvning förut, haha. till det skall jag göra någonting med min kassler :) mums! Recpetet kommer upp senare om det blir gott dvs. haha.

Annars så händer ingenting just nu, städningen blev otroligt bra, inser att denna lägenhet inte var värt pengarna alls, hittar en massa småfel hela tiden.. vill byta ut dörrar, badrummer, ugnen och sovrumms tapern. men det blir ju till sommaren =) ska blir spännande. Önskarr mig lite nya saker i jul också tänkte jag.

Nej nu tappade jag tråden för detta inlägg, så säger hej så länge!

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Frulle och stor städning ;)

God morgon, eller det är egentligen förmiddag och lunchtid nu men för mig är det morgon =) Frukosten avnjuts just nu och jag låter tiden gå så långt som möjligt så jag inte skall hinna med städningen, men vet att det måste verkligen göras, så när jag ätit min fantastiska frukost så skall jag ut med mattor och göra der fint här :)
Jag har sovit som en drottning, lite ensam iofs men ändå gott. Hur har ni sovit? :) Hoppas lika bra som jag !

Så idag är de en solig och blåsig dag så det passar utmärkt att städa då man ser hur dammigt det är, haha.
Toppen!

Det var ungefär det jag hade att dela med mig av denna onsdag förmiddag.
Vi hörs senare under dagen eller ikväll, beroende på hur lång tid min städning tar.
Ha de toppen tills dess!

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

BaBy =)

Yes, thats me right now!
Nytränade, Nyduschad och precis lagt en ansiktsmask som var helt underbar, aldrig gjort det förut med tänkte någon gång måste blir den första och jädrar i mig ansiktet känns som på nytt fött igen! :)
Nu ska jag se reprisen av AA snart och sedan lägga mig i sängen och läsa.

Men som ni ses så hände det ingenting med utsidan av bloggen, iofs sägs det ju att inte utsidan spelar någon roll, men det är ju trevligare men en välkomnande bakgrund. Jag försökte verkligen att förstå men det är ju bara tecken överallt och jag förstod ingenting, man gör säkert inte alls så som jag trodde så nu efterlyser jag hjälp. Någon som bara vill tala om hur man gör för att ändra färg osv.. ? Vore gulligt!

Ser fram emot morgondagen, skall storstäda lägenheten och sedan ska jag ta en promenad innan skrivarkursen som jag skall ta kommando över, spännande! :) 

Ha en underbar tisdag kväll så hörs vi vid frukost imorgon!

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Kyckling gryta med Quinoa.

Tisdag 21/10
Tid : ca 25 minuter
Du behöver:
Ca 2 dl quinoa
1 kyckling file
3 matskedar turkisk lätt youghurt
Sweetchili
Grönsaker, frysta eller färska väljer du själv. Jag använder färska.
Paprika, Minimajs och coktail tomater.
Salt och Peppar
Vanlig svart soya.

Okej, så börja med att fylla en skål med quinoa och vatten, låt stå någon minut medans du skär kycklingen i fina tunna strimlor/bitar. Glöm inte att vara noga när du är färdig med kycklingen att diska skärbräda och kniv ordentligt, använd gärna en annan skärbräda och kniv till grönsakerna. Koka upp en kastrull med vatten och salta. Förberad en stekpanna med lite rapsolja. Blanda kyclingen på en tallrik med salt, peppar och soya, använd inte för mycket salt eftersom soyan är väldigt salt. Tänk på att kyclingen skall vara helt täck, som en marinad ungefär. Stek på kycklingen på lite högre än medelvärme, den frå inte brännas!
När du kokar quinoa skall den vara sköljd ordentliget, som med vanligt ris också med sådan orkar inte jag göra så därför blötlägger jag endast min quinoa och sedan häller jag av vattnet innan jag häller i de i det kokande vattnet.
Medans de kokar och kycklngen steks skär jag grönsakern i strimlor, även mina majsen skär jag i små bitar. När kyclingen är färdig stekt byter du till en djupare kastrull och lägger i grönsakerna, låt fräsa lite tills å att grönsakerna blir mjukare. Blanda youghurten, sweetchili och lite mjölk ( lätt mjölk ) med grönsakerna och kyckling, låt koka upp på medel svag värme, bland och rör om då och då. Är såsen för tunn stör i lite mjöl i, var noga med at sikta så det inte blir klumpar. Är den för tjock, fyll på med lite mera mjölk och rör om, stäng av plattan men låt stå för värmen.
Quinoa är väldigt gott men också svårt att koka, men smak av då och då och när du känner att den är bra så häll av resterande vatten.
Lägg upp quinoan med grytan på topp, om du vill ha mer krydda så krydda, men på grudn av sweetchilin är grytan redan stark så var försiktig!

Smaklig måltid!

Pasta med makrill i tomatsås och vitlökswokade grönsaker.

Måndagen den 20/10

Tid : Ca 15 minuter
 Du behöver :
Pasta
1 burk med makrill i tomatsås
1 vitlöksklyfta
Grönsaker, tex gurka, coktail tomater, minimajsm paprika ( lök om så önskas men jag AVSKYR lök så det använder jag aldrig, förutom vitlök )
Salt och Peppar
Chilipeppar och Salladskrydda
Rapsolja

Koka upp Pasta, spaghettie eller den pastan du önskar. ( mängder är jag urdålig på, läs på paketet eller fråga morsan om du är osäker, jag kokar alltid efter hur hungrig jag är. )
Skär upp dina grönsaker i stora bitar men låt minimajsen vara hela, det är godast så.
Värm en stekpanna med lite olja och fräs upp den finhackad vitlöksklyftan tillsammans med grönsakerna, salta och peppra.
När pastan har ca 2 minuter kvar att koka så sänker du värmen på plattan med grönsakerna till hälften och häller  makrillen, blanda om och låt värmas de sista minuterna.
Häll bort vattnet på pastan och lägg upp på en lite djupare tallrik ovanpå pastan lägger du makrill/grönsaks blandningen, toppa med resterande kryddor och njuuuuuuut! :)




Design, hjälp ?

God dag!
Vill börja med att be om ursäkt att jag aldrig sade godnatt igår, somnade i soffan hos Rasmus och när jag var på väg upp igen så hade han stängt av datorn den smartisen, så därför blev den inget god natt inlägg, men ingenting speciellt hände ju ändå igår, förutom att jag sov hos gulleponken min. =)
Ligger nu i min soffa och bara slöar, kom hem för en timme sedan ungefär, och det enda jag gjort är att legat här.. niice.
Idag hade vi en sådan där trist fruluftsdag som innebär 5 km i lera och regn med trista stationer, bläh bläh. Önskar jag legat kvar i sängen i morse, men tummen upp för 5 km iaf, det är lite förbränning där och takten var inte speciellt långsam heller så. Haha =)

 Det jag skall göra idag är att försöka få min blogg snyggare, det där med att hålla på med design och saker är ju inte min starka sida precis, men täkte ge det ett försök. Planerar ju även att flytta min blogg till en egen domän efter julen då jag varit hemma och kan be Johan ( arbetar på space2u.com som drivs av min mamma och hennes man ) att fixa en snygg hemsida, sådan är han bra på har jag hört :) men om någon där ute som läser min blogg är bra på detta så får ni mer än gärna höra av er :) kanske kan ni får en FIIIIIIN belöning också, haha ;)

Läser runt lite på forntida klass kamrater, fiender och saknade vänners fina bloggar, rätt så kul detta så man kan hålla sig upptaderad om där hemma och sådant, kan ibland få en känsla av att jag endast en liten gnutta saknar ådalsskolan och kramfors, jag trivdes ju bra en gång i tiden.. faktiskt, men de var bara en kort period innan allt blev åt helvete.
Funderar på att någon gång innan jag dör skriva en bok om alla det otroliga misstak och oträttvisor som jag blivit utsatt för, kanske vore lärorikt för skolstyrelser runt om i svergie? vad tror du?
Skulle var intressant för min del i allafall.

Men ja, nu ska jag spara detta inlägg och se om jag över huvudtager förstår hur man gör det där med design, men kan väl inte var så himla svårt heller, va :) ? ( hjälp ) ;P

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi ikväll, det lovar jag.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Bara en vanlig måndag.

God dag på er! Så ny är klockan halv fem och jag ahr just ätit en super god middag i min ensamhet.
Pasta med Makrill i tomatsås och wokade grönsaker och vitlök. Så fantastisk gott. Ni borde få mia recpet någon dag, för jag gör så otroligt god och hyfstat nyttig mat =) Lägger upp det någon dag då jag har tid.
Annars så är min måndag som vanligt. Tränade bra imorse och hade en föreläsning om kost i en timme på skolan, handlade mat och gick hem. Paket med små presenter från yves rocher, alltid kul :) Så nu ska jag diska lite, och verkligen verkligen städa! ser ut som fasiken här.
Planerade också att ha en liten hallowen fest här hemma, måstet är att komma utklädd som en kändis, vore fett kul om folk ville komma, kom du =) YeaH!

Just ja, jag lovade Rasmus att skriva idag om detta med förlovningen. Vänner och slö läsare Jag och Rasmus är INTE förlovade ännu. Inte än ;) vi har tittat på ringar, pratat om det och så men vi har valt att vänta ett tag till eftersom vi haft det så jobbigt och körigt med saker och ting i färhållandet. Så nu är nä det är skrivet kan jag andas. :) Men jag älskar min prins mer än mycket så en ring som bevis blir det nog inom en snar frammtid.

Ha en fortsatt trevlig måndag, kommer nog in och säger god natt senare!

.. Jo, kommenter gärna bilderna jag lagt in från i lördags om ni orkar, ;)

Puss och Kram / Sofie <3 Rasmus

Bilder från Lördagen den 18/10


Jag saknar verkligen sångröst, men skådespeleri det kan jag! haha

En känslofylld helg!

God eftermiddag på er. Söndag idag och min helg har varit ganska så underbar måste jag få säga. ( bildbevis kommer! )
I fredags så skrev jag ju att jag skulle sova runt sex tiden, men det blev ju inte alls så. Satt uppe till ungefär halv ett och slö tittade på tv och surfade, ja egentligen väntade jag på Rasmus.. och tro på tusan att han kom också ;) kvart i ett precis innan jag somnade öppnade han dörren, glader =) så nu är vi äntligen sams igen och av denna vecka ifrån varandra så har vi bestämt följande
¤ hålla relationen på en kärleksfull nivå och inte pressa framtiden att komma nu, dvs vänta med förlovning :/
¤ ta dagen som den kommer och njuta av livet
¤ Jag skall ta tag i mitt humör, mina problem och ta hand om mig själv rent fysiskt.
¤ Hitta tillbaka till den där känslan i början av förhållandet, nya och spännande äventyr tillsammans väntar!

Och jag tror verkligen på vårat förhållande, vilket Rasmus också gör och jag hoppas innerligt att vi inte skall behöva gå skilda vägar!

Lördagen spenderade jag i sängen med min kärlek fram till tre tiden då jag åkte iväg för att ha tjejkväll med Ida och Frida, en otroligt trevlig kväll med singstar, film och misslyckad mat. Haha, bilder finns under länken Bilder!
Sen så sov vi hos Rasmus och dagen idag spenderades med film och promenader och mys i höstsolen, gudomligt väder måste jag få säga!
Så nu är det en rolig vecka kvar i skolan innan en veckas november lov, ska bli skönt att få ägna tid åt att jobba och umgås med Rasmus och fixa iordning här hemma med saker. Längtar tills jag får råd att köpa ny spis och en diskmaskin och saker. Badrummet renoveras fördmodligen till sommaren, det blir bra! :) Synd man bara har en förälder som bryr sig och inte två. Han som kallar sig pappa är ju inte den generösaste med pengar och saker precis.

Ja så nu är dne 18 över, kännde inte så mycket mer saknad än övriga dagar, beror väl på att jag inte bara satt hemma eller stod vid graven hans och grät, men sörjde lite extra gjode jag såklart i mina tankar. Men morbror min vet där han är att jag tänker på honom varje dag och ett och annat ord delar vi när jag får tid över. Du har det bra i himelen älskade morbror! <3 fortsätta att vila i frid utan det liv du levde. Du är saknad, men mest av allt är du fortfarande älskad!

Det var ungefär det jag hade och skriva, blev ju ett långt inlägg, ber om ursäkt för den dåliga upptaderingen men jag var ju upptagen som ni vet. Nu ska jag njuta av lite städning och tvätt samt lite pluggande med Rasmus. :)

Ha nu en underbar söndag kväll för det tänker jag verkligen ha!

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus =)

Trötter säger natti!

Jag orkar inte vara vaken längre till.. min fredagkväll är otroligt patetiskt tråkig men jag är för seg för något.
Lägger mig i sängen och läser tills jag somnar.. hoppas att drömprinsen dyker upp redan ikväll :)

God natt alla mina underbara läsare.

Puss och Kram / Fiie saknar Rasmus <3

Å Herregud!

And i am back!
Efter en otroligt omtumlande kväll och natt så är jag äntligen hemma och ska snart lägga mig i ett skönt bad och bli fräsch =)
Kvällen igår, mohhaha! Min första utgång i göteborg så jag var taggad till tusen ;) Vi kom in runt åtta tiden och då var det happy hour till 10, fantstiskt! Efter lite tequila shots och vin var jag tillräckligt berusad för att göra entre på dansgolvet ;) Jag, Tina och Malin var överlägsna, riktigt roligt. efter någon timme när jag märker att jag dansar själv där med en massa andra människor så går jag ett varv för att leta efter malin och tina, och springer in i malin, haha. - Sofie, tina har blivit utslängd så vi måste gå nu! och klockar var bara halv elva! Hur fasiken lyckas hon bli så otroligt onykter på 2,5 timme ? haha. där var den utekvällen slut, jag fick vandra genom göteborgs gator med en onykter babblande tina och somna gjorde vi innan tolv!  Herregud!! Men det var otroligt skoj så länge det varade iaf.
Imorgon åker söt tina hem och jag kommer saknar hennes tokiga påhitt mer än något annat!

Nej nu ska jag göra något gott att äta och sedan bada!

Imorn är det tjej kväll igen och sedan förhoppningsvis får jag sova med Rasmus igen, snälla gubben kom hit!

Ha en bra fredag!

Puss och Kram / Fiie <3 Party!

Panik!!!!

Jag har, verkligen hatar att välja kläder för olika tillfällen.. jag har ingenting att ha på mig, hjälp! Paniik som tusan, vad skall jag ha på mig ikväll ?
Någon som vill köpa mig en ny garderob ? Trött på min...

Men upp med hakan, du är snygg ändå Sofie. Kan alltid gå naken.. haha

Nu ska jag ta upp sista tvätten sen ta tåget in till Tina.

Ha en go kväll och sov gott! 

Puss och Kram / Fiie på party humör!

God förmiddag.

God morgon! Efter en okej natt, lite god sömn iaf så sitter jag nu här och väntar på den andra tvätten jag precis satt igång.
Somnade nog inte fören vid ett tiden igår och vaknade runt elva. Skönt att inte behöver tänka på skola när man har det jobbigt. Lyckades ställa till det för mig igår så jag blev lite ledsen igen men det är skönt att vara ledsen ibland.
Så nu ska jag försöka städa för det ser ut som ett helvete här hemma, inte orkat göra någonting på länge nu men jag måste försöka..
Ikväll så ska jag ju in till göteborg och kroga med Tina och några till, skall bli skoj. Behöver verkligen komma ut, och vad är bättre än Tina då :) Sedan imorn så vet jag inte alls vad jag sakll göra, träna kanske? simma kanske... ? vore skönt.
Men nu ska jag kila ner och hämta tvätten så jag kan börja städa och göra mat sedan, någon god pasta tror jag det blir :) älskar pasta!

Ha en skönt höst torsdag, hinner förhoppningsvis skriva något intressant innan jag drar till stan!

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Ännu en natt i min ensamhet!

Klockan är kvar över tolv och jag ligger i sängen, pratar med en god vän hemifrån och bara funderar på allting.
Jag ska försöka sova nu och ta dagen imorgon imorgon, tvätttid och party med Tina. Ska bli roligt!
Jag bara tänker på dig, dig dig dig dig hela tiden.. men snart har en vecka gått, eller ja det är många dagar kvar på den och då är allt som vanligt igen, jag vill verkligen du ska vara min Rasmus. Det är ju du och jag ;)

Nu ska jag krypa till kojs och krama om min lilla gumman nalle som alltid stöttar mig, även rasmusnallen får sova med mig denna vecka och göra mig sällskap, hatar att sova ensam!

Sov gott och vi hörs som vanligt imorn så fort jag vaknat!

Puss och Kram / Fiie hatar att sova ensam.

Kvinn är? Man är?

Hejsan! Jag är på så underbart humör nu, har aldrig haft det leende jag har på mina läppar just nu, och Nej, rasmus har fortfarande inte brutut sin veckolåna paus ifrån mig utan snarare tvärtom, jag börjar trivas med att vara bara Sofie.
Men iaf, jag har just varit på min skrattkurs som jag döpt om den till och skrivit av mig och dusskuterar feminism och jämställdhet, varför heter det tillexempel "man är" och inte "kvinn är" har det att göra någonting med att mannen altlid vill dominera och varför, om inte, har ordboken valt at använda mannen som talesätt i många meningar? Tåls att fundera på.. vi kom fram till många olika ställen att sätta in "kvinn är" istället ;) haha. Nästa gång så är det jag som styr kursen ;) Blir spännande, har en massa ideer och tankar jag skall prata om =)

Nu ska jag begrava mig i debattinlägg som skall vara inlämnat idag och sedan börja med en annan uppgift :) Imorn är det krogen som gälle och jag taggar Tina! :)

Ha en go onsdag kväll.

Puss och Kram / Fiie med ett sorgset leende.

Jag älskar dig men snart tappar jag lusten att vänta, två dagar räcker..

Om du saknar mig...

...så låt mig inte lida mer, jag vill inte vänta på att du ska bestämma dig längre. Varför tänker du på mig om du vill vara utan mig, varför tänker du på mig och inte ringer mig?


/ Din sofie.

Trött och ensam efter en sömnlös natt!

God morgon, eller jag skulle vilja säga god natt för jag har sovit kanske 3 timmar på hela natten och det är dom tre sista nu innan jag var tvungen att gå upp för att inte skolka mer från skolan..
Eller egentligen skolkar jag inte eftersom jag läser om en kurs och då behöver jag inte vara på skolan om jag inte vill så därför så orkar jag inte gå på skolan nu, sitter hellre hemma och fäller oändliga floder av tårar för dig.
Och för Tina, som idag tar sin "student" innan hon åker hem! haha. Grattis gumman, du klarade det väldigt långt och du är värd en student, imorn är det vi som har riktigt skoj på krogen!!!
Nu sitter jag iaf och äter frukost men fejk cappucinio och hårdbröd.. inte så gott egentligen men någonting måste jag äta.
Ska snart göra mig klar för skolan som börjar vid ett.

Jag hade en konstig kväll igår, för första gången på länge var jag lugn, kunde tänka fritt och jag fick prata med en god vän utan att en människa har något emot det. Jag orkar inte gråta mer för din skull, och jag känner inte att detta kommer någonstans, jag behöver dig, och får jag inte dig Nu så vill jag inte ha dig i frammtiden. Jag försöker ge dig en veckas luft och en veckas frihet, men jag klarar mig inte utan en sak, kärlek.
Det känns fel bara att inte veta hur du mår, vad du gör eller vad du ska göra, att du inte bryr dig om hur jag mår.. vi har haft så lång tid ihop och nu känns de som att det är slut på den lyckan..

Nu känner jag för att ta av mig naken och sjunga framför spegeln, ni vet sådan pinsamt som man gör när man är helt ensam och ledsen för att försöka gör sig glad och känna sig snygg, brukar aldrig funka för mig men nu känner jag mig så otroligt ledsen och ensam så borde jag försöka kanske.. :)

Men nu får ni ha en bra onsdag och så hörs vi ikväll när jag varit på skrivar kursen :)

Puss och Kram / Fiie är ensam.

Natti!

God kväll!
Nu har jag just tränat och sitter och njuter and Andra Avenyn :) Ska snart hoppa in i duschen och sedan nog sova ensam i min säng.. Rasmus förstår du inte hur jobbigt det här är för mig? Efter bara en jävla dag så håller jag på ge upp!
Jag vill inte vara en sådan tjej som inte klarar sig utan en pojkvän, men du har haft för stor inverkan på mitt liv och jag vågar säga utan att tycka det är töntigt eller utan att ångra det, att jag älskar dig och jag vågar inte leva utan dig!

Annars så har det inte hänt något speciellt idag, min tå är helt sönder, sparkade visst väldigt fel så bloder sprutade lite.. :/ ont men sånt e livet, haha.

Nej nu ska jag duscha och sedan läsa en bok :)

Ha en underbar tisdag kväll och mys lagom!

Bloggar från skolan.

Hej hej. Så nu sitter jag på skolan och gör klart en del uppgifter, dock väldigt okonceterad eftersom det enda som pågår i mitt huvud är hur i helvete jag skall klarar av en vecka utan att få prata med Rasmus och kanske hur ett liv utan honom hade varit, för han kanske lämnar mig.. :/ Men jag får lov att klara mig, det finns ju något som heter vänner och vänner är något jag upptäck på de senaste är helt underbart! :) Ser framemot helgens mys med Ida och kanske Frida :) Tjoho!
Idag var jag även och lunchade med söta Tina, som flyttar hem till norrland i helgen, hur ska jag klara mig? :( Tina, jag saknar dig redan min prinsessa! Jag lovar dig en sak, kungsbacka och mitt liv blir inte detsamma utan dina filuriga tankar men jag kommer ihåg hur det var när du precis flyttat ner och hur mycket jag saknade dig då, och det kommer inte bli lättare nu när rollerna är ombytta, men jag önskar dig lycka till och hoppas du får ordning på allting! :) Jag älskar dig gumman! <3

Annars så är det inte mycket annat som pågår, skall försöka ta mig till träningen ikväll och boka tvätttid för jag har snart inga kläder kvar, hm.. :/  Som ni förstår så är jag inte på blogg humör annat än att orka skriva om hur mycke jag längtar efter Rasmus och det kan ju bli otroligt uttjatande. Haha! ( gråter egentligen!!! )

Vi hörs ikväll.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus  ( men hatar ensamheten )

Ett tag att lära mig andas.

Ja men hej på er, idag är det en sorglig måndag. Måndagen då jag och Rasmus skiljs åt för ett tag och måndagen då jag inser att livet är hårt och inte går den vägen jag alltid vill gå.
Efter 1 år och 4 månader ev bråk, tårar, lycka och glädje, olycka och kärlek, efter KAOS så är det nu daxs att andas, ägna tid åt mig själv och bli stark på egna ben. Vi kommer nog klara det bra ändå Rasmus, vi är ju Vi hittar alltid nya sätt att bli sams och hitta tillbaka till kärleken igen. :) Jag älskar dig.

Men nog om detta, för det löser sig alltid, hur jobbig dagen är idag så kommer det alltid en morgon dag med nya problem, ni vet. Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya. Jag får försöka göra klart skoluppgifter och bara andas och njuta av det jag hatar mest av allt, ensmheten..

Så jag kommer nog upptadera er den närmaste tiden om hur jag mår och hur det går för oss och mig i ensamheten.
Nu ska jag iaf äta någonting, även fast jag inte vill så är jag hungrig och sedan skall jag se på The Hills och sova.

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.

Rasmus, förlåt att jag bara stacka tidigare men jag orkade inte med att du skulle få se mig gråta mer. Hör av dig.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Nu skall ni få höra.

God morgon :) Det blev en otrolig sovmorgon idag vilket jag inte räknat med men efter gårdgens energi lösa kväll så orkade jag inte kliva upp halv åtta imorse så jag sov kvar, bredvid min solståle rasmus :)
Nu sitter jag här och ska strax gå ner på gymmet eftersom jag inte åkte in i morse, måste ju träna :) sen ska jag handla och plugga, woho :)
Men jag måste bara få skriva av mig om igår, jag såg ju som säkert en del andra Debatt där blondinbella ställdes mot väggen om det där med att hon dricker och bara är 17 år. 
Hon fick ca 5 minuter och de enda som sades vara att " jag är en bra förebild och jag dricker väldigt sällan", jag har en åsik som jag mer än gärna skulle vilja skrika ut, jag följer troget hennes blggg bara eftersom jag försöker förstå vad som är så speciellt med henne? Men helt ärligt det är väldigt vanligt att 16 och 17 åringar eller även yngre dricker och i många fall så lägger sig inte4 socialtränsten i, eftersom de där ungdommarna varken är kända eller ses som en förebild men det gör ju blondinbella, hon skall vara en sådan bra förebild säger hon för ungdommar och att hon håller på med så mycket bra saker för alla olika ungdommar och det tycker jag är bra,MEN! Om nu blondinbella som jag för övrigt tycker inte alls kan uttrycka sig bra i media, hon borde få hjälp att lära sig det, om nu hon är en så bra förebild och det är så många som ser upp till henne, sluta skriva om det, sluta publicera bilderna. För mig gör det ingenting, jag bryr mig inte om att hon dricker för det gjorde jag också när jag var 17 år, men jag är inge kändis som figurer i media pressena om dagarna och anser mig själv inte som en förebild och att unga tjejer borde se upp till mig, men det gör hon och då blir det så jävla otroligt fel, det blir en sådan dubbelmoral eftersom man försöker stoppa ungas intag av alkohol och då är det absolut inte okej att hon öppet visar sin partiga sida. Hon är känd genom sin blogg och för att vara otroligt överdirvet divig enligt min mening och därför förstår jag att hon publicerar sina inlägg om festerna som hon får gå på, men jag tycker det borde göras någonting åt detta, och den där snubben hon debatterad mot han verkade ju vara helt med på att en 17 årig tjej som strävar efter att blir nästa prseident eller något så borde hon inte publicera det eller faktiskt inte alls dricka alkohol innan 18 år! Antingen eller bella, sluta drick eller sluta försök vara en förebild.

Så nu har jag fått säga det jag ville ha sagt så nu skall jag ner på stan och bli smal, haha =)

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Energin bara försvann.

Hallå! :)
Onsdag idag och jag sitter här, min träning har egentligen börjat nu men jag kände bara att ne, jag har ingen energi kvar i min kropp efter dagens otroliga gympass och långa skoldag. Jag är trött ( var hungrig ) och bara helt slut i huvudet.
Ändå lyckades jag göra en inläming, bra gjort Sofie!
Jag har väl haft en rätt så bra dag, varit alldeles för överenergiskt flamsig men jag behöver skratta för att sedan kunna storgråta hemma..
Har just ätit så nu har jag en stor disk att ta reda på, ser inte alls framemot den men jag har bestämt mig för att absolut inte skjuta på den tills imorgon! Inte!
Ja, vad annars ska jag berätta för er?
Jag har faktiskt inget på hjärtat mer, det är väl det som gör mig till en sån dålig bloggar, haha.
Nej jag ska diska sedan sova. Trötter!

Ha en fortsatt trevlig onsdag kväll, och glöm inte att se blondinbella i Debatt kl 22 i svt1. :)

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Rasmus Karlsson <3

15, snart 16 månader av underbar kärlek tillsammans med dig.
Vi möttes under väldigt konstiga förhållanden men det var inget som störde mina känslor från att bara ta över mitt liv helt och hållet. Första kyssen, den 23 maj 2007 som fick min kropp att skrika. Ända sedan den dagen har jag blivit knäsvag och nervös i din närvaro, ja det är sant.
Jag längtar ibland så mycke tillbaka till den tiden, jag var mycke snällare då..
Vi har så himla mycke bråk, är osams hela tiden men fan vad jag älskar dig ändå. :)
Rasmus, du och jag har en framtid tillsammans, det vet jag.
Du är hopp och styrka, ljus och värme.
Mannen i mitt liv.
Jag försöker komma på något ord att beskriva vårat förhållande med, men jag kommer inte på något annat än
LYCKA! :)
Nu har vi två månader kvar till våran utlandsresa och kanske någon överraskning du har till mig då ? :)

Jag tror på våran kärlek, och framförallt tror jag på mina känslor.
Du är den jag ser mig vakna upp bredvid om tio år.

Jag kärlekar dig Rasmus Karlsson ! <3

Ibland lyser solen starkare.

Hallå trogna läsare. :)
Jag måste säga att det börjar gå uppför med antal besökare på min blogg, det är så härligt att veta att man har vänner :)
Tack!

Så, idag är det onsdag och jag har just kommit bytt om till hemma kläderna och satt mig i soffan för att göra en inlämning i svenskan, tjoho!
Skolan gick bra, har dragit runt på en jävla huvudvärk men det fick gå ändå..
Haft en okej dag gemförd med gårdagen, skrivarkursen var otroligt befriande och jag fick ur mig lite känslor, mest angående min morbrors minnesstrund den 18/10 skrev jag vilket var mycket skönt att få göra.
Sedan sprang jag förbi rasmus på jobbet och fick mig en go puss :) niiiice ;)

Till dagens problem som har lite att göra med skolan faktiskt.
Hur skall jag få tiden att räcka till med allting, hur gör man för att orkar med 24 timmar när iaf minst 6 timmar går åt till att sova och 4-6 timmar går åt till att vara i skolan och när man är på skolan så har man ändå aldrig hunnit göra det man ska eftersom lektionerna är så förbannat oseriösa på min skola och jag har så svårt att ta tag i saker själv? Hur gör du för att lyckas? När man är hemma så finns det så otroligt mycke annat att göra, som tex städa, diska, handla mat och sedan försöka slappna av och tillägna tid åt att gå ner i vikt och börja älska sig själv och det är ju ingen lätt lek.. Jag skulle nog behöva lite hjälp av min läsare, tror det är därför jag fått för mig att börja med blogg, så om någon känner för att ge mig ett tips om hur man får dagens timmar att räcka till så hör gärna av er, snälla!

Okej, så nu ikväll ska jag som sagt gör den här uppgiften och sedan blir det tidig säng, så otroligt trött!
Vill egentligen ut och gå en sväng med jag har tidig träning imorn så jag orkar inte riktigt gör det nu.. jaja.

Dagens poesi inlägg.
Bakom gråa murväggar
där gömmer jag mig
Bakom stängda dörrar
befirar jag min omgivning
under täcket
skriker
älskar
hatar
jag kan släppa lös mitt odjur
då ingen varken
ser eller hör
utan mitt skal
är jag naken
blottad och äcklad
av mig själv
Utan mitt skal och när allting är släckt
då är jag fri
fri  men ensam


Till min mamma!

Där står hon
min skyddsängel
min styrka
min solstråle
Där står hon
den vackraste kvinnan
hon som lyser med sin skönhet
hon som ger mig styrka
där är hennes närvaro
med sitt vita vackra leende hon får mig att rysa
ryser av kärlek och värme
I hennes närhet
där är jag trygg
hon lever där borta
långt iväg men ändå så nära
min älskade mamma
min förebild
jag älskar dig!

Så mina vänner nu får det räcka för denna stund, men som sagt kommentera gärna och hör gärna av er om hur ni orkar med dagarna ;)

Sköt om er och glöm inte bort att morgondagen kommer med nya friska tag och nya bekymmer!

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Tisdagen som gick åt helvete.

Nej jag borde verkligen inte fått upp imorse, jag borde legat kvar och gråtit hela dagen för idag var inte alls en bra dag.
Jag var trött och ledsen imorse men förökste ändå engagera mig i skolan, känner att jag behöver ta tag i det på riktigt men ja, det gick inte så bra med det. Fick dåligt betyg på engelska novellen som jag lagt ner så jädra mycke tid på och ändå går det inte.. och jag har en liten svacka i mina känslor igen, ni vet en sådan där riktigt tonnårsperiod som många får för eller under eller efter mens eller ja, när som hellst, för mig kommer dom lite då och då och nu är det en riktig djup sådan. Längtar hem, trött på att vara den jag är och att kämpa för något som ändå inte går.. Jag är bara less och ledsen, ligger djupt nere i mitt svart hål och varken vill eller orkar ta mig upp, vill du hjälpa till ?

Lovade att både Ida och Frida, mina två ljusglimtar under skoldagen skulle få ta del av dagens inlägg, så nu har ni fått göra det brudar :)

Säg mig min vän
när blir det bra?
Säg mig min vän
kommer jag klara det?
finns det hopp, även för den mest sårbara själ?
Säg mig min vän
min älskade stjärna
hjälper du mig att bli hel igen?

Jag älskar dig <3

Så även fast denna jävla skit tisdag snart är över så är jag inte glad för det, imorgon blir väl inte bättre den heller.
Men jag har iaf Rasmus att se framemot under morgon kvällen, saknar dig hjärtat <3 mitt allt!

Hur har eran förövrig soliga men kyliga tisdag varit? bättre än min hoppas jag.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Uttråkande måndag..

Hallo då :)
Inatt sov jag hos Rasmus, vilket var uppskattat från hans och min sida. Mysigt hade vi iaf med film och så.
Var även på kalas igår kväll och det var mysigt, alltid lika roligt att träffa rasmus familj :)
Men åter till min hemska måndag.
Jag vaknar vid halv åtta av mobilen, men den stängdes av och jag sov vidare en halvtimme.. Imorse var verkligen en sådan morgon då jag bara ville stanna kvar i sängen och gosa men upp och hoppa solstråle :) Tränade bra och sedan åkte jag och träffade min kontaktperson och det är alltid lika givande, tack för att du finns Pernilla :) Jag åkte hem igen och handlade och var på banken, och nu sitter jag här och ska strax se på The Hills och göra engelska. Har en tråkig och ensam måndag där jag bara känner att allt är fel.. men det brukar allti bli bättre när det är daxs att sova igen :)
Nu ska jag iaf se på efterlängtade The Hills och sedan göra tråkigt engelska läxa..
Men jag få höra av mig senare.. har jag en tråkigt blogg eller är jag en tråkig person? :/

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Vackraste som finns <3

För dig <3

Du tog min hand
höll den hårt
men tyvärr måste du släppa
Du smekte min kind
jag log
Lyckan över att du finns
Obeskrivligt.
Jag älskar dig
även fast du ibland
måste släppa min hand
Jag älskar dig



Lördagens mys med Rasmus har nu passerat och han spenderar tid på jobbet och jag sitter ensam med disk och plugg att göra.. inte alls roligt, men sådant som måste göras.
Jag har inte så mycket att säga idag, är inte på något blogg humör, inte många som bryr sig ändå så jag stänger nog igen för idag och börjar med skolarbetet istället.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Snön, var är du ?

Hej! Idag är jag otroligt trött och sliten.. försöker med mitt innersta att få mitt yttersta att se bra ut, men jag kan verkligen inte..
Men jag ska inte deppa.. klockan är snart tre och det är daxs för veckans tvätt att göras och medans de passar jag på att diska och städa, även fast jag inte orkar för idag är jag trött!!!!!!!!
Men jag ska iaf göra mig lite snyggare och ta på mig lite mer anständiga kläder och cykla bort till Rasmus och så ska vi tydligen äta inflyttnings pizza, tur att jag tränade så hårt idag då så jag kan äta en pizza utan ost iaf :) tycker egentligen att det är äckligt med pizza som tusan men vad gör man inte för den man älskar, haha :)
Sedan skall i nog försöka betala resan och jag skall hämta ut mina pengar på banken från CSN, tack och lov för dom!
Men nu till det som stör mig idag.  Jag fick höra att snön har kommit för första gången uppe i Gällivare och att det är på bäf neråt till sundsvall där det skall bli snöblandat. I början av oktober och frammåt brukar det bli kyligare och snön kommer i mitten på november på riktigt ungefär, om man har tur. Förra året blev det ju absolut ingen vinter, så i år kanske den blir kanon? Jag sakar verkligen, verkligen mitt norrland och snön! Snön, var är du? :/ jag vill se det vita fluffiga och vackra täcket på marken, inte för jag inte tycker hösten är vacker, men vintern är ju så fantatsitk vacker! Jag brukade hata den kyliga vintern men jag kan faktiskt säga helt ärligt att min åsik har ändrats sedan jag flyttade nerår, nu saknar jag vintern!.. hoppas jag får se lite snö denna vinter, men avbrott för resan i december såklart :)


Nej nu ska jag tvätta och sedan träffa älsklingen.
Jag lägger nog upp lite bilder imorgondagens blogg om hur lägenheten blev och annat :)
Ha en mysig fredag eftermiddag och kväll så hörs vi imorgon.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Lyckligt trött!

Sådärja, var jag äntligen hemma igen!
Jo jag redde ut det med Rasmus och vi har spanat vidare på våra förlovningsringar och börjar komma överens, men det är svårt som sejtan det där, dom måste ju ändå vara hyffsat likadana, men vi kommer ju överens om det mesta så detta ska la också fungera.
Vi åt lite god mat hemma hos rasmus och sedan mös vi framför family guy ;) Jag ÄLSKAR family guy, min favorit är såklart Stewie ;) sötnos till unge, sådan skulle jag också vilja ha.
Sedan var det daxs att träna lite igen, riktigt nice men träningen i sig gick la sådär, fick en del nya blåmärken och tekniken har jag tappat lite.. men sånt är taekwondo =) jag hade roligt iaf!
Så nu sitter vi i soffan väntar på andra avenyn och sen ska jag sooooooova :) Dagen har gått jädrans fort idag, det gillar jag. Man får mycket gjort men det går ändå en dag närmare någonting lyckligt.
Så nu ska jag dricka mitt isvatten och ta en kokhet dusch, bra kombination.

Någoting mer tror jag inte jag har att säga idag, känns so  mitt huvud är tomt på ord nu så vi hörs imorgon istället om jag får tid över :)


Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus



FamilyGuy, I Love =)

Deprimerande men vackert höstmörker.




Typsikt!

Hello!
Jag hann inte skriva något imorse, var alldeles för trött..
Men nu fick jag tid ;)
Så jag gick upp vid havl åtta, otroligt segt och ångestframkallande med jag gjorde det ändå, åkte iväg och tränade lite slött på gymmet, 30 minuters cykling och några få övningar på bollen, Ida är ju inte så pigg på det där med styrketräning så hon fick bestämma våran träningsdag =) sedan åkte vi till skolan för att käka och trodde vi ha lektion med icke då.den var inställd. Så hem bar det och glad blev jag över att få spendera tid med min älskade solros, men som vanligt så göra han mig FÖRBANNAD! över hans otroligt dåliga sätt att visa sin kärlek på och att han egentligen inte vill umgås med mig.. och det blir jag så ledsen över. Varför älskar du inte mig så som jag älskar dig för ? :/
Iaf, nog om det för här sitter jag nu i hans lilla källare och imorn flyttar han uppåt igen så det blir till att städa nu ;)
Ikväll är det även träning och jag ser verkligen framemot att komma igång nu efter min långa och otrevliga förkylning med sparkandet, woho =)
Men jag får återkomma ikväll för nu ska jag försöker bli sams med karln min och börja förbereda för imorn.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Ringar, deprimerande dikter och ångest.

Det är vad min dag består av..
Beundrat riktigt vackra men dyra ringar idag och jag blir bara mer och mer kär i min bäbis.
Hade skrivarkursen idag också som jag verkligen tycker om att gå till, att få sitta en och en halvtimma och skriva av sig är verkligen skönt eftersom jag inte får tid för det annars förutom när jag bloggar så jag skrev en del deprimeande dikter och en del kärleksfulla också, som jag lovar att lägga upp inom kort :)
Men till ångesten som kommer som vanlig över mig själv.
Okej, en fråga. För att lyckas med detta bloggande, måste jag då vara rik, smal och inte ha något riktigt liv ?
Om någon känner sig ha svaret på det så snälla hör av ER!!!!!
Om 2 månader, den 15/12 åker jag utomlands med Rasmus och tills dess skall jag har förlorat 5 kilo fett och alla de celluliter jag smyckas med..
Diet fungerar nog inte på mig fö mitt behov av god mat övertar, så träningen satsar jag stenhårt på nu.
Borde ju inte vara så svårt eftersom jag har så mycket tillgång till det.
Jag lär upptadera mitt träningsschema varje dag så nu sätts det press på mig..
Inte nog med att jag slagit vad utan jag bestämmer mig för att blogga om min viktförlust ;) Det är ju toppen!
Så nu ikväll skall jag plugga engelskaglosor och bara mysa framför tvn i min ensamhet.
Först skall jag ta mig en knäckemacka och en kopp thé :) och diska såklart!

Så passar på att säga godnatt eftersom jag förmodligen inte kommer orka skriva mer ikväll, känner att jag böjar bli för engagerad i detta och jag tjänar ju inte pengar på det som vissa andra.. ( haha )

Ha en riktigt go kväll och take care :)

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Sofie?



Okej, nu är det tredje dagen i min blogghistoria och medans jag låg i badet kom jag att tänka på om jag borde göra ett inlägg om tråkig saker om mig själv? eller kanske roliga saker.. ?
Jag är ju så ny på detta område med det känns som lite bakgrund kanske mina ( om jag nu har några ) läsare ville ha.. :)
Så här kommer historian om Sofie.

Mitt namn är alltså Alexandra Sofie Thorson ( Karlsson ) och jag är 18 år. ( 3 Maj 1990 )
Jag bor sedan augusti 2007 i Kungsbacka som ligger 3 mil söder om Göteborg. Flyttade hit för jag var otroligt less på de människor och det trista rykten som spreds om mig i Krafmors, Nordingrå där jag bott i hela min uppväxt. Så jag sökte till ett otroligt underbart idrottsgymnasium och kom in. Väl här nere träffade jag den otroligt fantastiska människan Rasmus Karlsson. Medans våra känslor växte sig starkare och starkare så lärde jag mig trivas mer och mer här nere och nu är jag helt fast. Finns ingenting i världen som vill få mig att flytta ifrån min nu helt egan lägenhet :) Jag och Rasmus firade ett år i Juni 2008 och i December åker vi på en veckas semester till Kanarieöarna och det pratas om förlovning ( men det pratar vi tyst om ) :) ! Jag kämpar med skolan och att hålla ordning på min ekonomi och arbete ( café Trubaduren i kungsbacka ) där jag trivs otroligt bra. Uppe i norrland bor fortfarande hela familjen utom storebror som prövar sina chanser i Umeå, vilket också är norrland, men inte kramfors. Min familj består av Min stor idol och styrka Mamma Elisabeth och Min extra pappa som under hela min uppväxt varit den enda fadersförebil för mig som betytt något, Anders. Min två prinsessor Linn, 13 år och Emilia 5 år och min storebror Henrik som nyss är fyllda 22 år. I min familj ingår även minicollien Harry och katterna Musse, Ruth och Stallkatten Linus. Hästarna som är alldeles för många för att jag skall komma ihåg allihopa :) Jag går alltså 2 året på Aspero i Göteborg och jobbar extra på ett mysigt café och spenderar min fritid mid att träna Taekwondo och gymma och hänga med Rasmus och mina godingar till vänner :) Och såklart kommer mitt bloggande om livet i storstaden att ta upp några timmar om dagen för mig med ;)

Om det är några frågor eller funderingar så är det bara att maila, kommetera eller skicka något medlenade så ska vi nog lösa de =)

Nu skall jag ta en sväng på Kungsmässan och sedan plugga ;)

Vi hörs ikväll.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

MorgonMys i min ensamhet.

En helt underbar morgon med riktigt irriterande hosta och gorumefrukost helt ensam..
Trodde jag hade en hygglig pojkvän med det visar sig att sömnen är viktigare än mig. :/ Trist men sant..
Okej, så idag är det onsdag och jag försöker bli frisk och det tänkte jag fira med att gå ner på banken och hämta ut lite pengar och sedan ta en sväng förbi jobbet och prata schema med Emma och sedan har jag skriverkursen. Men innan det måste jag ju plugga, förbannade engelska läxa.. :(

Nu ska jag äta upp min underbar goa frukost och sedan försöker göra den roliga enegelskan :)

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus
RSS 2.0