Life sucks..

Så..  en bloggande Sofie som sitter hemma och är sjuk och läser alla kända bloggar jag kan komma att tänka på. Idag har jag legat i soffan och förmodligen ätit alldeles för lite kalorier och för mycket fett och det ska jag avsluta med riktigt god chokladglass och banan när Rasmus behagar att komma ifrån komvux..
Jag tror seriöst att det kommer gå super bra för mig att bli en ny bloggar i blogg världen. Jag är duktig på att skriva, är alldeles för fattig för att köpa dyra kläder och skor och väskor men jag har ändå alltid en schystt stil och försöker att klä mig så bekvämt och i min stil som möjligt.. det enda jag inte kan förstå är liksom hur jag egentligen ska kunna bli så poppis och varför jag vill det ? Sitter även och funderar på om detta med bloggande bara är en trend som kommer avta snart eller om jag verkligen har en chans och återigen, vill jag det ? aja, det märker vi väl.. så.. vad mer kan jag skriva, jo life sucks! Jag har varit sjuk nu några dagar och börjar bli frisk så orkar jag inte ändå ta mig till skolan, behöver nog kurera mig en dag till så imorgon blir en kurera dag också, men dock tänkte jag ta mig ner till bibloteket och plugga lite och umgås med min älskling : ) så nu ska jag städa undan lite efter middagen och vänta på att kl blir halv nio så jag kan äta min fruktsallad med glass och se på andra avenyn. :) My friends, även fast livet suger idag för mig, så är jag glad att det finns en morgon dag.

 

Ska jag ta mitt vackra sjuka ansikte och mysa i min soffan.

God natt för idag och vi hörs imorgon.
Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Hostar vidare.

Okej, God morgon! nu är kl 12.05 och jag sitter och äter frukost, mumms! Rasmus gick till jobbet kvar i sju i morse och jag sov så sött vidare till havl tolv ungefär ;) Jag som trodde jag hade blivit frisk men fortsätter hosta som en ganlning som rökt i 50 år.. :/ fast jag aldrig röker!
Men så idag har jag lite saker att göra, tex engelska, matte och städning efter helgens bravader som pågick här hemma =)
Så medan regnet öser ner utomhus så ska jag krypa ner under täcket och se en film tror jag och så får jag återkomma till er ikväll och berätta om min mysar dag ;)

Puss och kram / Fiie <3 Rasmus

God natt!

Jo men på tal om tema i mitt första inlägg.. jag skriver ju jädra mycket så tänkte att medans jag kombinerar att min familj och mina få vänner håller sig upptaderad så kan jag ju publicera mina vackra dikter och noveller =) damn i´m smart! =)

Just nu orkar jag inte alls skriva något nytt eller leta reda på allt gammalt men jag tror jag faktist har öndrat mig angående det här med bloggar, tror det kommer ta över mitt liv.. så blondinbella, watch out, GuldFiia is in tha house!!!!!! ;)

Nu är det bara dryga två timmar tills Rasmus kommer hem och jag slipper ensamheten och kanske till och med får lite käk i magen ;)
Så jag ska sluta hänga på min blogg för tillfället och istället engagera mig åt skolarbetet lite granna.
Tackar det som väljer att stötta mig tackar för kommentarer för jag kommer verkligen ta detta seriöst =)


Puss / Fiie <3 Rasmus


Nu är kl ca 21.40 och rasmus har just badat mig och vi ligger i soffan och myser.. försöker bli kvitt min hosta men det verkar vara omöjligt och jag blir hemma imorn med.. hur ska det gå för mig med mina -5 kilo till december om jag ska ligga hem och vara sjuk.. ? :/ no food! :(
Jag tror seriöst på min blogg och jag ska slå de där geeksen som tror det är något från storstaden. De som har pengar men inget liv. Så min blogg kära vänner ska handla om att jag HAR ett liv :) sweet! =)
Nej nu är det tv mys och en kur med kramar och grönt thée :)

Ta hand om er och lev livet med hjärtat som första prioritet :)
Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus

Gör ett försök..

Att förolämpa mig själv genom att skapa en blogg som ingen överhuvud taget kommer att läsa.. eller ?
Jag har iaf ett ex antal gånger hört från min gudomliga pojkvän att jag skall skap en blogg så han kan läsa om mitt otroligt lärorika liv här i Kungsbacka..
Egentligen har jag aldrig förstått mig på detta med blogg för en dagbok för mig själv passa mycket bättre eftersom jag fått nog av att blotta mig själv och mit liv men eftersom jag ny var in på en forntida klass kompis  elsa´s blogg (hesses.blogg.se) så tänkte jag att va fan.. det kanske är ett sätt att "hålla" kontakten, även fast vi inte alls pratar någonting annars, hon svarade inte ens på mitt grattis sms häromdagen, så Elsa Hesse, hej hej! :)
För att komma igång med detta så tänkte jag komma på något bra ämne att blogg om och jag har förstått att det flesta bloggar om sina egan liv och vad som händer, och visst är det någon som är intreserad så kan jag mer än gärna dela med mig av mitt underbara liv, men idag tänkte jag bara mjukstarta med att få er att tycka synd om mig eftersom jag måste ligga hemma och sakna röst och bara hosta och vara allmänt motbjudande med min förkylning, fast jag lider inte speciellt mycket nu när jag kan fortsätta skriva här hela dagen lång.,.

Men någongång måste man avsluta det man påbörjat..

Om nu någon mot min förmodan skulle vilja fortsätta läsa om Sofie ( Karlsson ) Thorson´s liv och olika mysiga teman för var dag så snälla säg till, trist att bara skriva till Rasmus som ändå lever med mig och som förövrig firar sin 15 månader´s dag med mig idag =) Fantastiskt! Kärlek på mäktig nivå! =)

Använder mottot från en av mina favortit serier Anda Avenyn, " Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya" Vilket är sant.. trots att dagen är förjävlig idag och någonting oerhört hemskt händer kan morgon dagen bli värre.

Puss och Kram / Fiie <3 Rasmus
RSS 2.0