Varm kasslersallad med bön och avokadoröra.

Lät det äckligt och invecklat? Det är det inte. Det är super enkelt och så förbannat gott!
Kassler är inte den bästa av proteinkällor, men i detta sammanhang så är det okej eftersom jag uteslöt någon kolhydratkälla.

Du behöver:
500g kassler
½ paprika
Cocktailtomater ca 6st stora.
Majs ( Så mycket du önskar )
1 avokado
2dl av GoGreen´s bön mix och kidneybönor.
2 storaklyftor vitlök
Ca 2,5dl lätt crém fraich
Solrosolja

Och så här lätt är det:
Skät kasslern i tärningar och stek den i oljan på medelhög värme i 5 minuter.
Hacka sedan paprikan och tomaterna i bitar och stek det tillsammans med kasslerna och majsen.
Låt det värmas och blandas på svag värme.
Skär avokadon i bitar och hack vitlöken i 4 mindre bitar, blanda det tillsammans med bönorna, crem fraichen och lite solrosolja, mixa i en mixer tills det blir en jämntjock röra, om det blir för tjockt så tillsätt eventuellt yttligare olja eller cremfraich.
Servera kasslersallden med avokadoröran och njut. Det är gott, kalorisnålt och mättande!

Smaklig måltid.
/ Kocken


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0